Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Son dakika: Uraz Kaygılaroğlu kızı Ada'nın 5. yaşını kutladı
        • 1

          SHOW TV'nin sevilen dizisi 'Üç Kuruş'un yıldızı Uraz Kaygılaroğlu, 2014 yılında meslektaşı Melis İşiten ile evlenmiş ve 2017'de kızı Ada'yı kucağına alarak ilk kez babalık duygusunu yaşamıştı.

        • 2

          2019'un temmuz ayında boşanan çift, yollarını ayırmış olsalar da dostluklarını sürdürüyor.

        • 3

          Kaygılaroğlu ve İşiten, çocuklarının doğum günü için yeniden bir araya geldi.

        • 4

          Kızları Ada'nın 5. yaş günü için doğum günü partisi düzenleyen çift, renkli kareleri sosyal medya hesaplarından paylaştı.

        • 5

          "HİÇ KİMSEYE HABER VERMEDEN EVLENDİK"

          Uraz Kaygılaroğlu, Melis İşiten ile Kahramanmaraş’taki ani evliliklerini şöyle anlatmıştı:

          ‘Melis’ sete gelmişti o gün benim yanımda bekliyordu. Hazırlıktayız makyaj yapılıyor. Yanda da Nikâh memuru var. Aksanında, Kahramanmaraş şivesi yoktu. Merak edip sordum. "Abi seni İstanbul’dan mı getirdiler? Türkçen düzgün, kendine özgü duruşun vs." dedim. "Ben Maraş’ın gerçek nikâh memuruyum. Rica ettiler geldim." dedi.

        • 6

          Aaa bizde evlenecektik Melis’le dedik. "E öyleyse yarın gelin evlendireyim" dedi. Melis’e döndüm, "Yarın evlenmek ister misin?" dedim. Melis de, "Olur bana uyar" dedi. Memura sordum; "Abi bunun prosedürü falan yok mu nasıl yapacağız?" dedim. "Siz evlenmek istiyorsanız gelin yarın evlendireyim" dedi. Ertesi gün gittik, hiç tanımadığımız insanlar nikah şahidimiz oldu. Hiç kimseye haber vermeden evlendik.

        • 7

          BABASININ BOĞAZINDA ÇORBA KALDI, BOĞULUYORDU

          Evliliği duyurmaları ile birlikte aldıkları tepkileri anlatan Uraz Kaygılaroğlu, "Ailelerimiz tepki gösterdi. Arkadaşlarımızdan bize kızanlar oldu. Melis’in babasının çorba boğazında durdu boğuluyordu." dedi.

        • 8

          "HESAP KİTAP YAPMADAN EVLENMİŞTİK"

          Kaygılaroğlu, "Ben 27 Melis 25 yaşındaydık. Çok sevdik, aşık olduk. Hesap kitap yapmadan, kimselere sormadan tanıştıktan 3-5 ay sonra Kahramanmaraş'ta yıldırımdan da hızlı bir biçimde kot - t-shirt ile evlendik. 5 yıllık evliliğimiz, aşkımız Ada ile ödüllendi." ifadelerini kullandı.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa