Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        • 1 Başka Güzel (Tekrar)
          06:30

          1 Başka Güzel (Tekrar)

        • Bu Sabah
          08:15

          Bu Sabah

        • Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)
          11:00

          Kuzey Yıldızı "İlk Aşk" 'Dizi' (Tekrar)

        • 1 Başka Güzel Hazırlık
          12:30

          1 Başka Güzel Hazırlık

        • 1 Başka Güzel
          13:00

          1 Başka Güzel

          1 BAŞKA GÜZEL'DE "PAZAR ŞIKLIĞI" GÜNÜ Show TV'nin moda ve şıklık rüzgarı estiren, BBO Yapım imzalı moda yarışması 1 Başka Güzel bugün çok farklı ve eğlenceli bir bölüm ile ekranlara geliyor. Sunuculuğunu Esra Eron'un üstlendiği 1 Başka Güzel'in jürisinde başarılı modacı Raşit Bağzıbağlı, duayen iş kadını Bige Daruga Çalışkan ve güzellik sektörünün başarılı ismi, ünlü iş insanı Selin Ciğerci yer alıyor. "1 Başka Güzel"de, güzelliğine, karakterine, zekasına, gücüne ve stiline güvenen, yeteneklerine inanan birbirinden iddialı yarışmacılar, Türkiye'nin "bir başka güzel"i olmak için mücadele gösteriyor. Rekabetin giderek kızıştığı yarışmada günün konsepti, pazar şıklığı olacak. Eğlenceli konsept podyumda neşeli anlara sahne olurken Selin Ciğerci'nin sürprizleri de programa renk katacak.

        • Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme
          15:00

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme

        • Senin Hayatın
          18:10

          Senin Hayatın

        • Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        • Hızlı ve Öfkeli 6 'Yabancı Film'
          20:00

          Hızlı ve Öfkeli 6 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Justin Lin'in yaptığı, Paul Walker, Vin Diesel, Dwayne Johnson gibi usta oyuncuların yer aldığı 2013 yapımı "Hızlı ve Öfkeli 6" Çarşamba akşamı Show TV'de! Dominic ve Brian ekibiyle birlikte Rio soygununda kazandıkları 100 milyon dolar ile dünyanın tadını çıkarmaktadırlar. Fakat bir yandan da eve dönmek ve kaçmadan, saklanmadan yaşamak istemektedirler. Bu arada Hobbs, dünyada 12 ülkeye yayılmış bir suç organizasyonunu araştırmaya başlar. Bu örgüt her biri birer ölüm makinesi olan paralı askerlerden oluşmaktadır. Örgütün ikinci lideriyse Dominic'in öldüğünü sandığı eski aşkı Letty'den başkası değildir. Adamlarla kapışmanın tek yolu onları kendi seviyelerine yani sokaklara çekmektir. Hobbs, Dominic'e takımını Londra'da yeniden toplamasını teklif eder, karşılığındaysa haklarındaki tüm dava dosyaları ve suçlamalar düşürülüp eve geri dönmeyi, ailelerine kavuşmayı vadeder.

        • Avcı 'Yabancı Film'
          22:45

          Avcı 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Nick Powell'ın yaptığı, Nicolas Cage, Famke Janssen, Kevin Durand gibi usta oyuncuların yer aldığı 2019 yapımı "Avcı" Çarşamba akşamı Show TV'de! Frank Walsh, nadir ve egzotik hayvanları avlayan bir hayvan koleksiyoncusudur. Bir hayvanat bahçesi için beyaz bir jaguar yakalayan Frank, bu sayede yüklü bir para alacağını düşünür. Frank, çok geçmeden yakaladığı hayvanı yük gemisi ile hayvanat bahçesine götürmek için yola koyulur. Ancak hayvanın bulunduğu yük gemisinde ABD'ye iade edilen bir suikastçı da vardır. Suikastçı kumpas kurup zincirlerinden kurtulur. Kendisi gibi parmaklıklar ardında tutulan jaguarı da serbest bırakınca Frank, geminin sıkışık koridorlarında zorlu bir savaşa girişir.

        • Hızlı ve Öfkeli 6 'Yabancı Film' (Tekrar)
          00:45

          Hızlı ve Öfkeli 6 'Yabancı Film' (Tekrar)

        • Avcı 'Yabancı Film' (Tekrar)
          03:15

          Avcı 'Yabancı Film' (Tekrar)

        • Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)
          04:45

          Yeni Gelin 'Dizi' (Tekrar)