Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        • Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)
          06:00

          Aşk Laftan Anlamaz 'Dizi' (Tekrar)

        • Ebru Akel'le Kadın İsterse
          08:30

          Ebru Akel'le Kadın İsterse

        • Dr. Ender Saraç İle Sağlıklı Günler
          10:00

          Dr. Ender Saraç İle Sağlıklı Günler

          Show TV'nin ilgiyle takip edilen programı "Dr. Ender Saraç ile Sağlıklı Günler", sağlığa dair en güncel ve doğru bilgiler ile yeni haftayı karşılıyor. Dr. Ender Saraç'ın bugünkü konuğu Doç. Dr. Nejat Altıntaş, tırnaklardaki kırılma, dökülme ve soyulmanın hangi ciddi hastalıkların belirtisi olabileceğini; yorgunluk, kas ağrısı ve dudaklarda morarma varsa vücutta nelerin eksik olabileceğini anlatacak. Altıntaş ayrıca uyku şekli ve düzeni ile zayıflama, kilo alma arasındaki ilişkiyi izleyicilerle paylaşacak. Programa canlı bağlantıyla katılacak olacak Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Mustafa Necmi İlhan ise bayram sonrası kontrollü normalleşme takvimi nasıl işleyecek, hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması kaldırılacak mı, aşılamada son durum ne, Hindistan mutasyonunda son gelişmeler neler gibi soruları yanıtlayarak koronavirüse dair yeni gelişmeleri aktaracak.

        • Bir Şansım Olsa (Tekrar)
          11:45

          Bir Şansım Olsa (Tekrar)

        • Sevcan'la Lezzet Yolunda (Tekrar)
          13:00

          Sevcan'la Lezzet Yolunda (Tekrar)

        • Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme
          15:15

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme

        • Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        • Öldürme Arzusu 'Yabancı Film'
          20:00

          Öldürme Arzusu 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Eli Roth'ın yaptığı, Bruce Willis, Vincebt D'onofrio, Elisabeth Shue gibi usta oyuncuların yer aldığı 2018 yapımı "Öldürme Arzusu" Pazartesi akşamı Show TV'de! Başarılı bir travma cerrah olan Paul Kersey, hayatını ölüm döşeğindeki, vurulmuş, bıçaklanmış insanlarla uğraşarak geçirmektedir. Kızı ve eşiyle mutlu bir hayat süren Paul için bu düzenli hayatı bir trajedi ile altüst olur. Evine düzenlenen saldırıda eşi ölmüş, kızı ise komada yaşam mücadelesi vermektedir. Hayatını tamamen değiştiren bu olaydan sonra Paul, mesleki yeteneğini de kullanarak adeta bir ölüm makinesine dönüşür. Paul, ne pahasına olursa olsun intikamını almaya kararlıdır.

        • Gizli Kod 'Yabancı Film'
          22:30

          Gizli Kod 'Yabancı Film'

          Yönetmenliğini Michael Apted'ın yaptığı, Noomi Rapace, Orlando Bloom, Toni Colette, John Malkovich, Michael Douglas gibi usta oyuncuların yer aldığı 2017 yapımı "Gizli Kod" Pazartesi akşamı TV'de ilk kez Show TV'de! Paris'teki bir operasyonun ardından, CIA sorgulama memuru Alice Racine (Noomi Rapace), Londra'daki bir toplum merkezinde gizli göreve başlar. Bölge, radikal İslamcılıkla bilinen bir yerdir ve Alice'in keşfettiği bilgiler, başta MI5 İstihbarat Şefi Emily Knowles olmak üzere tüm güvenlik hizmetlerine aktarılır. Racine, edindiği bilgiler doğrultusunda Londra'da çok büyük bir saldırının gerçekleşeceğini anlar ve bu büyük saldırıyı önlemek için bir MI5 ajanı olan Alcott (Orlando Bloom) ile takım kurmak zorunda kalır. Fakat işler ters gidince, kendini birden önlemeye çalıştığı saldırıya dahil olmuş bulur. Herkes kendisinin peşine düşmüşken, o kimseye güvenmemeli ve hayatta kalmak için sonuna kadar savaşmalıdır.

        • Öldürme Arzusu 'Yabancı Film' (Tekrar)
          00:30

          Öldürme Arzusu 'Yabancı Film' (Tekrar)

        • Gizli Kod 'Yabancı Film' (Tekrar)
          02:30

          Gizli Kod 'Yabancı Film' (Tekrar)

        • Sevcan'la Lezzet Yolunda (Tekrar)
          04:00

          Sevcan'la Lezzet Yolunda (Tekrar)