Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Magazin Haberleri - Tuba Büyüküstün ile Murat Boz yine bir arada! Bakışları olay oldu
        • 1

          Geçtiğimiz aylarda "Another Self"in başrol oyuncuları Tuba Büyüküstün ile Murat Boz'un aşk yaşadığı iddia edilmişti. Büyüküstün, hakkında çıkan haberlerin ardından, "Adım herkesle anılıyor. Böyle bir durum söz konusu değil." demişti.

        • 2

          YİNE BİR ARADALAR

          Dedikoduları yalanlayan ikili, aylar sonra yine aynı karede görüntülendi. Önceki akşam ekip yemeğinde buluşan çift, birlikte çekilen fotoğraflarını da sosyal medya hesaplarından yayınlamayı ihmal etmedi.

        • 3

          Büyüküstün'ün ile Boz'un samimi halleri ve yan yana oturması dikkatlerden kaçmadı. Bir hayli keyifli oldukları görülen çiftten Murat Boz'un, ünlü oyuncuya bakışları da olay oldu.

        • 4

          BOĞAZ'DA YEMEK

          İkilinin geçtiğimiz temmuz ayında da Beykoz'daki bir mekanda baş başa yemek yediğine ilişkin haberler basına yansımıştı. Çift, ağustos ayında da rol arkadaşlarıyla Alaçatı'da bir mekanda buluşmuştu. Büyüküstün ve Boz'un yan yana verdiği poz hayranlarını heyecanlandırmıştı.

        • 5

          SON BİRLİKTELİĞİ 3 YIL SÜRDÜ

          Büyüküstün son olarak işletmeci Umut Evirgen aşk yaşamıştı. Yaklaşık 3 yıl birlikte olan ikili, 2020'nin mayıs ayında ilişkilerini noktalamıştı.

        • 6

          6 YILLIK EVLİLİK TEK CELSEDE BİTTİ

          Büyüküstün, 2011'de evlendiği oyuncu ve yönetmen Onur Saylak'tan 2017'de boşanmıştı. Haklarında zaman zaman boşanacaklarına dair haberler çıkan ancak her seferinde iddiaları yalanlayan çift, evliliklerini tek celsede noktalamıştı.

        • 7

          İKİ KIZI VAR

          Büyüküstün'ün bu evliliğinden 9 yaşında Maya ve Toprak adında ikiz kızları bulunuyor.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa