Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Tori Spelling ile Dean McDermott boşanma aşamasında
        • 1

          Hollywood'un efsane yapımcılarından Aaron Spelling'in kızı olan Tori Spelling (48), kendisi gibi oyuncu olan eşi Dean McDermott (54) ile yollarını ayırmaya hazırlandığı iddia edildi. Çiftin evliliğinin fiili olarak bu yılın ilk aylarında bittiği ileri sürüldü.

        • 2

          Spelling, geçtiğimiz gün de avukatının ofisinin bulunduğu binanın önünde gergin bir telefon konuşması yaparken görüldü. Tori Spelling'in konuşurken "velayet", "nafaka" gibi kelimeler kullandığı da belirtildi.

        • 3

          ARKADAŞLARIYLA DA BAĞLARINI KOPARDI

          Page Six'in internet sitesine konuşan kaynaklar, "Tori'nin arkadaşları, boşanma kararının yıllar önce alınmamasına şaşırdı. Hiçbiri kocası Dean'e hayran değil!" dedi. Ayrıca Tori Spelling'in bir süredir kız arkadaşlarından birçoğuyla da bağlantısını kestiği de iddia edildi. Eskiden onlarla sık sık buluşan ünlü oyuncu, artık arkadaşlarıyla buluşmuyor.

        • 4

          BEŞ TANE ÇOCUKLARI VAR

          Tori Spelling, ilk evliliğini 2004-2006 yılları arasında oyuncu Charlie Shanian ile gerçekleştirmişti. Spelling, Shanian'dan boşandıktan sonra 2006'da Dean McDermott ile nikah masasına oturmuştu. İkilinin; Stella, Hattie, Liam, Beau ve Finn adında beş tane çocuğu bulunuyor.

        • 5

          "GÖZLERİMİN ŞEKLİ YÜZÜNDEN ÇOK AŞAĞILANDIM"

          Öte yandan bir dönem ekranlara gelen 'Beverly Hills 90210' yapımı ile adını duyuran Tori Spelling, geçtiğimiz aylarda yetişme çağında gözlerinin şeklinden dolayı, çok aşağılandığını ve sözlü tacizlere maruz kaldığını anlatmıştı.

          Spelling, o dönemlerde çok aşağılandığını ve dayanılması güç sözlü tacizlerle karşılaştığını söylemişti. Ünlü isim, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla fiziksel görüntüye yönelik acımasız eleştirilerin kişileri nasıl etkilediğini anlatmıştı.

        • 6

          "GÖZLERİMDEN NEFRET EDİYORDUM"

          Tori Spelling, yetişme çağında bu tür eleştirilerle başa çıkmanın oldukça zor olduğunu belirterek, o dönemlerde gözlerinden nefret ettiğini dile getirmişti.

        • 7

          "MAKYAJ KOLTUĞUNDA GÖRÜNTÜM YÜZÜNDEN AĞLADIM"

          Spelling, paylaşımında şu sözlere yer vermişti:

          90210 dizisine başladığımda fazla kendime güvenim yoktu. Sonra internet trolleri (evet, o zamanlar da vardı) bana 'böcek gözlü', 'kurbağa gözlü' dediler. Gelişme çağında bir genç kız olarak böylesine mikroskop altına alınmak zordu.

          Yıllarca, rol aldığım dizilerde ya da sinemalarda makyajcılara gözlerimi küçük göstermeleri için yalvardım. Makyaj koltuğunda görüntüm yüzünden çok ağladım.

        • 8

          "GÖZLER RUHA AÇILAN AYNADIR"

          Oyuncu, bir gün babasının kendisine "Gözler ruha açılan aynadır" dediğini belirterek, 1997 yılında rol aldığı 'Scream 2' adlı filmde görüşlerinin değişmeye başladığını dile getirmişti.

        • 9

          Amerikalı oyuncu, o filmin bir sahnesinde çekilen görüntüsünü Rolling Stone dergisinin kapağında gördüğünde gözlerinin ruhunun hissettiklerini yansıttığını düşündüğünü belirtmişti. Tori Spelling, o andan sonra görüntüsüyle ilgili düşüncelerin tamamen değiştiğini söylemişti.

        • 10

          Spelling, görüntüsüne yönelik hala tacizkar sözler duyduğunu ancak bunların kendisini daha da güvenli hale getirdiğini açıklamıştı. Oyuncu, bu tarz zorbalığın eskiden de internette var olduğunu belirterek günümüzde daha kötü bir şekilde arttığını dile getirmişti.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa