Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Tom Cruise'dan "Top Gun: Maverick" set çalışanlarına yasak
        • 1

          Amerikalı oyuncu Tom Cruise, vizyona girmeye hazırlanan "Top Gun: Maverick" filminin set çalışanlarına bazı kısıtlamalar getirdiği yönünde iddialar ortaya atıldı.

        • 2

          ALKOL VE PARTİ YASAĞI

          Filmin çekiminde görev alan set çalışanları Cruise'un sette alkol içmeyi ve parti yapmayı yasakladığını dile getirdi.

        • 3

          NORMALDE İZİN VERİLİYOR

          "Parti ve eğlenceyi minimumda tutmaları." söylenen set ekibi, normal bir film setinde çekimlere ara verildiğinde herkesin rahatlıkla eğlendiğini ve alkol tüketebildiğini belirtti.

        • 4

          Hatta filmin başrol oyuncularından Miles Teller "Bazı günler çekimler çok zordu, birkaç içki iyi olurdu." diyerek söylentileri bir anlamda doğrulamış oldu.

        • 5

          YASAK İŞE YARADI MI?

          Dailymail'in haberine göre; 59 yaşındaki oyuncunun, sete getirdiği yasaklar filmin başarısının artmasına ve eleştirmenlerden tam not almasına sebep oldu.

        • 6

          BENZER BİR OLAY YAŞANMIŞTI

          Yaklaşık 2 yıl önce, Cruise'un "Görevimiz Tehlike 7" filminin setinde de set çalışanlarına küfür ederek azarladığı ortaya çıkmıştı. Oyuncu, corona virüs tedbirlerini yeterince ciddiye almayan set ekibine bağırmış ve ses kayıtları internete sızdırılmıştı.

        • 7

          İLK "TOP GUN" FİLMİNDE DE OYNAMIŞTI

          Öte yandan Tom Cruise, 35 yıl önce rol aldığı ilk "Top Gun" filmi sayesinden kariyerinde hızlı bir yükselişe geçmişti. O ilk filmin devamı niteliğinde olan "Top Gun: Maverick", ABD ordusundaki pilotların hikayesini anlatıyor.

        • 8

          Yönetmenliğini Joseph Kosinski'in üstlendiği "Top Gun: Maverick" filminde Tom Cruise'un yanı sıra; Val Kilmer, Jennifer Connelly ve Miles Teller gibi oyuncular da rol alıyor.

        • 9

          İlk "Top Gun" filmi ise 1986 yılında çekilmişti. O filmin yönetmen koltuğunda ise Tonny Scott oturmuştu. O yıl 25 yaşında olan Cruise'un yanı sıra; Val Kilmer, Kelly McGillis ve Anthony Edwards da kadroda yer almıştı.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa