Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tekirdağ'ın Şarköy ilçesinde Gazi Süleyman Paşa Camii Yaz Kur’anı Kerim Kursu öğrencileri kütüphaneye üye oldu.

        Öğrencilere kütüphane hakkında bilgi vermek ve kitap okuma alışkanlığı kazandırmak amacıyla düzenlenen etkinlikte, kütüphane yetkilileri öğrencilere kütüphane hakkında bilgi verdi. Şarköy İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörü Yaşar Özen, “Camimizde eğitim alan Yaz Kur’anı Kerim Kursu öğrencilerimiz için ilçemizdeki kütüphaneye bir gezi düzenledik. Öğrencilerimize kitap sevgisi aşılamak, kitabın hayatımızdaki önemini kavratmak ve en iyi arkadaşımız olan kitaplara karşı tutumun önemini vurgulamak amacıyla düzenlediğimiz gezide öğrencilerimiz kütüphane kuralları hakkında bilgi sahibi oldular” dedi.

        Kütüphaneye üye kayıtları yapılan öğrencilerin, yetkililerle birlikte Şarköy Halk Kütüphanesi önünde hatıra fotoğrafı çekmelerinin ardından etkinlik sona erdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tekirdağ İlçeleri
        Tüm Tekirdağ Haberleri
         Tekirdağ

        Tekirdağ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa