Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Survivor Nisa neden yok, yarışmadan çıkartıldı mı? gelmeyecek mi? 2022 Survivor'da Nisa Bölükbaşı ne oldu, elendi mi ve yarışmaya geri dönecek mi?
        • 1

          Survivor 2022, All-Star formatı ile başladı. Yarışmacılar ilk hafta oyunlarını oynarken bir detay izleyicilerin dikkatinden kaçmadı. O da, Nisa Bölükbaşı'nın her iki takımda da olmayışı... Bu nedenle, Survivor Nisa neden yok, elendi mi ve geri dönecek mi şeklinde soruların yanıtları merak konusu oldu.

          SURVIVOR NISA NEDEN YOK, GERİ DÖNECEK Mİ?

          Programın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı, Survivor Nisa'nın durumu hakkında canlı yayında açıklama yaptı. Ilıcalı, Nisa'nın yerine Yağmur Bandana'nın takıma dahil olduğunu belirtirken Survivor Nisa neden yok, geri dönecek mi konularına da açıklık getirdi.

        • 2

          SURVİVOR NİSA'YA NE OLDU?

          Yarışma öncesi Instagram hesabından canlı yayın yapan Acun Ilıcalı, Survivor yarışmacıların son mesajlarını izleyenlerle paylaşmıştı. Ilıcalı'nın canlı yayınında Gönüllüler takımından Nisa Bölükbaşı'nın olmayışı dikkat çekmişti.

          İddiaya göre; Nisa Bölükbaşı koronavirüse yakalandı. İki kez test yaptıran Nisa ikisinde de pozitif çıktı. Bölükbaşı'nın yerine yarışmaya yedeklerden Yağmur Bandana dahil oldu.

        • 3

          Gelen bilgilere göre, 10 günlük karantina sürecini tamamlayan Nisa yarışmaya sonradan dahil olacak.

          Acun Ilıcalı da Nisa'nın rahatsızlandığını ve ilerleyen bölümlerde dahil olacağını ifade etti.

        Haberi Hazırlayan: Kubilay Kos

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa