Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Sağlık Bilim Kurulu Toplantısı ne zaman, saat kaçta yapılacak? Maske yasağı kararı için Bilim Kurulu Toplantısı yapılıyor
        • 1

          Bilim Kurulu toplantısı ne zaman, saat kaçta? Geçtiğimiz hafta yapılması planlanan ve günler öncesinden duyrulan koronavirüs Bilim Kurulu toplantısı sürpriz bir şekilde bir hafta ertelendi. Toplantının ertlendiği gün yeni toplantı tarihi de açıklandı. Peki, Bilim Kurulu saat kaçta ne zaman toplanacak? İşte emrak edilen soruların cevabı...

        • 2

          BİLİM KURULU TOPLANTISI NE ZAMAN?

          Bilim Kurulu'nun son toplantısının ilk olarak 20 Nisan Çarşamba günü yapılacağı Sağlık Bakanı fahrettin Koca tarafında kamuoyuyla paylaşıldı.

          Ancak sürpriz bir şekilde geçtiğimiz hafta çarşamba günü yapılması beklenen toplantı 27 Nisan Çarşamba'ya ertelendi.

          Erteleme bilgisini Sağlık Bakanı Fahrettin Koca "Bilim Kurulumuz, daha da tarihi bir toplantıyı bugün yapacaktı. Bu toplantının günü 27 Nisan olarak değişti." sözleriyle duyurdu.

          Ancak, dün bir sürpriz bi paylaşımda bulunan Bakan Koca, "Hayırlı kararları çarşambaya bırakmayalım, salı günü toplanalım" paylaşımında bulunarak toplantı tarihini bugüne çekti. Yani Bilim Kurulu 26 Nisan salı bgün toplanıyor.

        • 3

          BİLİM KURULU SAAT KAÇTA?

          Bilim Kurulu bugün toplanıyor. Kritik toplantı bugün saat 12.00'de başlayacak.

        • 4

          BİLİM KURULU'NUN GÜNDEMİ NE?

          Bugün yapılacak Bilim Kurulu'nun resmi gündemi açıklanmadı. Ancak günlerdir Bakan Koca'dan gelen mesajlar gündemin normalleşme adımları olduğu yönünde algılara yol açtı. Özellikle maske zorunluluğunun ve karantina süresinin kaldırılmasının bu toplantıda ele alınması bekleniyor.

        • 5

          MASKESİZ GEZİYLE MESAJ!

          Bakan Koca geçtiğimiz gün Adıyaman'da esnaf ziyaretine çıktı. Ziyaret sırasında Bakan Koca2nın maske takmaması bugün ki toplantıda maske zorunluluğunun kaldırılması yönünde değerlendirilmelerin yapılmasıyla ilgili olarak yorumlandı.

        Haberi Hazırlayan: Mehmet Kerem Hançer
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa