Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İngiltere Sterling'in gözü Carabao Kupası'nda - Futbol Haberleri

        İngiltere Premier Lig'de Chelsea forması giyen İngiliz futbolcu Raheem Sterling, kariyerindeki 6. Carabao Kupası'nı kazanmak için sahaya çıkacak. 29 yaşındaki yıldızın hedefi 6. kupasını kazanmak.

        5 CARABAO KUPASI KAZANDI

        29 yaşında olan Raheem Sterling, 2016, 2018, 2019, 2020 ve 2021 yılların da Manchester City kulubünde Carabao Kupasını kazanmayı başardı.

        Oyuncu Chealse ile 2023-2024 sezonunda da tekrardan kupayı kazanmak istiyor, kupayı kazanırsa eski takım arkadaşları Sergio Aguero ve Fernandinho ile kupa sayısını eşitlemiş olacak.

        The Sun'ın haberine göre; Sterling şunları söyledi: "Bunu başarmak çok büyük bir başarı olacak. Bu zevke sahip olduğunuzda her zaman daha fazlasını istersiniz.

        REKLAM

        Oyuncu Anfield stadyumunda Chelsea formasını terletecek. Futbolcunun büyüdüğü ev ile stadyum arasında bir kaç metre mesafe olduğundan dolayı evinde kupa kazanmaya gidiyor.

        İNGİLTERE'DE 3 DEV KULÜPTE OYNADI

        2010-2015 sezonlarında Liverpool forması giyen Raheem Sterling, Merseyside ekibinden Manchester City'e transfer oldu. 2022 yılında Mavi-Beyaz'lı ekipten 47,5 milyon pound karşılığında, Sterling'in son durağı Chelsea oldu.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa