Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika Son dakika: Siyasilerden Babalar Günü mesajları
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Bugün Babalar Günü... Her yıl haziran ayının 3'üncü pazar günü kutlanan babalar gününü siyasiler de sosyal medyadan paylaştıkları mesajlarla kutladı.

        İşte o mesajlar şöyle:

        Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bir ömür ailesine kol kanat geren, her türlü imkânını, vaktini, birikimini evlatlarının geleceği için seferber eden tüm babalarımızın #BabalarGünü’nü tebrik ediyorum. Başta şehitlerimiz olmak üzere ahirete irtihal etmiş tüm babaları, büyüklerimizi rahmetle yâd ediyorum.

        Mustafa Şentop: Mustafa Şentop: Babalar gününü kutluyorum. İnsan kaç yaşında olursa olsun, babasının kaybı, yeri hiçbir zaman dolmayacak bir kayıptır. Babama ve aramızdan ayrılmış olan bütün babalara Allah'tan rahmet diliyorum.

        Kemal Kılıçdaroğlu: Çocuklarına iyilik ve doğruluk yolunu gösteren, onların ilk kahramanı olan cefakar babaların, #BabalarGünü'nü kutluyorum.

        MHP: Vefakar tüm babaların, #BabalarGünü Kutlu Olsun...

        Temel Karamollaoğlu: Tüm babaların, Babalar Günü’nü kutluyor; her babanın, hayal ettiği hayatı ailesine sunabilmesini diliyorum.

        Ali Babacan: Babam ailemizin çınarı. Hep gölgesinde buluştuk. Allah başımızdan eksik etmesin. #BabalarGünü kutlu olsun.

        Ömer Çelik: Babalar günü kutlu olsun. Allah herkese sağlık versin. Rahmete kavuşanların mekanı cennet olsun. #Babalargünü

        REKLAM

        Mansur Yavaş: Rahmetli babam ile siyah beyaz bir karemiz. Babanız ile nice renkli anlarınız olsun... Ebediyete intikal edenler başta olmak üzere tüm babalarımızın babalar günü kutlu olsun.

        Binali Yıldırım: Geleceğimiz, umudumuz olan evlatlarımızın yetiştirilmesinde hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan tüm babalarımızın #BabalarGünü kutlu olsun.

        Özgür Özel: Hem insanca bir yaşam sürebilecekleri, hem de evlatlarının hayallerine kavuştuklarını görebilecekleri özgür ve adil bir geleceğin kurulacağına duyduğum inançla tüm babaların #BabalarGünü'nü kutluyorum.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa