Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa İZMİR'DE FIRTINA | "Turuncu" fırtına İzmir'de hayatı felç etti! - Son dakika İzmir hava durumu, hava durumu İzmir
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Kentte sabah saatlerinde başlayan yağmur fırtınanın etkisiyle sağanağa dönüştü. Bulut örtüsü nedeniyle havanın karardığı kentte gök gürültüsü ile birlikte yağan sağanak, cadde ve sokaklarda su birikintileri oluşturdu.

        SU BASKINLARI İHMALLERİ YAPILDI

        AA'da yer alan habere göre Konak, Buca ve Balçova ilçelerinden ev ve iş yerlerinden su baskını ihbarları yapılırken Basmane'deki metro istasyonu girişinde mahsur kalanlar polisin yardımıyla tahliye edildi.

        SÜRÜCÜLER ZOR ANLAR YAŞADI

        REKLAM

        Ulaşımda aksamaların yaşandığı kent genelinde başta Halkapınar semti olmak üzere çok sayıda köprülü kavşak ve geçitlerde biriken su, sürücülere zor anlar yaşatıyor.

        BAZI SOKAKLARI SU BASTI

        Kemeraltı Çarşısı'ndaki bazı sokaklarda da biriken suların tahliyesi için çalışma yürütülüyor.

        FIRTINA AĞACI DEVİRDİ

        Buca ilçesi Mehmet Akif Caddesi'nde ise bir ağaç, fırtınanın etkisiyle devrildi. Öte yandan kent genelinde 100'e yakın ev ve iş yerinden su baskını ihbarı yapıldığı, İtfaiye ve İZSU ekiplerinin su tahliyesi için çalışmalarını sürdürdüğü belirtildi.

        VAPUR SEFERLERİ İPTAL EDİLDİ

        AA'da yer alan habere göre İzmir'de uçak, vapur ve tramvay seferlerinde de su baskınları nedeniyle aksamalar yaşanıyor. İzdeniz şirketinden yapılan açıklamada olumsuz hava koşulları nedeniyle tüm vapur seferlerinin iptal edildiği duyuruldu.

        Tram İzmir'den yapılan açıklamada da hava muhalefeti nedeniyle Konak Tramvayı'nda seferlerin Atatürk Spor Salonu-Halkapınar durakları arasında yapılamadığı, ulaşımın ESHOT otobüsleriyle sağlandığı belirtildi. Açıklamada Fahrettin Altay-Atatürk Spor Salonu hattındaki seferlerin ise devam ettiği kaydedildi.

        ÜÇ UÇAK ANKARA'YA YÖNLEDİRİLDİ

        Fırtına nedeniyle Adnan Menderes Havalimanı'na inmesi planlanan üç uçağın Ankaraya yönlendirildiği, diğer seferlerde de gecikmeler yaşandığı belirtildi.

         Mega kentte Saat: 06.00'da başladı! 110 km hızla esecek!
        Mega kentte Saat: 06.00'da başladı! 110 km hızla esecek! Haberi Görüntüle
        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa