Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Son dakika: Düğünde damada pompalı tüfek taktılar!
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        İstanbul'da geçtiğimiz pazar günü Beylikdüzü Gürpınar’da bulunan bir düğün salonunda insanı şaşkına çeviren bir olay meydana geldi.

        AİLELER BÜYÜK ŞOK YAŞADI

        İHA'da yer alan son dakika haberine ve iddiaya göre, Muş ve Erzurumlu iki ailenin çocukları dünya evine girdikleri mutlu günde büyük şok yaşadı.

        'POMPALI'YA KIRMIZI KURDELE BAĞLADI

        Takı merasimi başladığı sırada damadın arkadaşlarından biri kırmızı kurdele ile bağladığı silahı damadın boynundan geçirdi.

        REKLAM

        "ŞEYTAN DOLDURMASIN" ALKIŞI

        Merasim sunumunu yapan kişi ise, “Şeytan doldurmasın, şöyle güzel bir alkış alabilir miyiz?” demesiyle salonda büyük alkış koptu.

        GELİNİN SURATI ASILDI

        Damat ve arkadaşları ise hatıra pozu çekilmekten geri kalmadı. Bu sırada gelinin suratının asıldığı görüldü. Düğün daha sonra halay çekilerek sorunsuz bir şekilde dağıldı.

        GÖZALTINA ALINDILAR

        Öte yandan, düğün salonunda takı olarak pompalı tüfek takılmasına ilişkin görüntüler sosyal medyada yayınlanınca polis çalışma başlattı. Ekipler, görüntülerdeki damat İ.M. ve tüfeği takan O.İ.D.'yi gözaltına aldı.

        PARA CEZASI VE TÜFEĞE EL KOYULDU

        Polis, kişilere 944'er lira cezai işlem uygularken tüfeğe el koydu. Ayrıca, salgın tedbirlerine uymayan salonun sahibine 3 bin 469 para cezası kesildi ve ruhsatsız faaliyet gösterdiği için idari işlem başlatıldı.

        ŞOKE EDEN SÖZLER

        Düğünde arkadaşına pompalı tüfek takan Onur İlkan Demirkol ise, İHA'ya konuştu. Silahı taktığı için pişman olmadığını söyleyen Onur İlkan Demirkol, "Evet ben taktım. Bizde geleneksel olarak ayva, elma, emzik takarlar. Biz de pompalı tüfek düşündük şaka olarak taktım. Sosyal medyaya düşmüş yanlış yorumlamışlar. Pişman değilim. Aklım hâlâ yapamadıklarımda.

        "SİLAHI TESLİM ETTİM"

        Silah emniyette. Para cezası kesildi 944 lira. Damada para da taktım, cezayı da ödedim. Karakoldan aradılar silahı teslim ettim. Damat kabul etmedi iade etti. 'Bu büyük dedi' bana. Kötü bir şey yok. Şiddete biz de karşıyız. Şaka amaçlıydı" dedi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa