Zone Blanche
Villefranche gizemli bir ormanın kenarında telefonların çekmediği küçük bir kasabadır. Kasabada yaşayan insan sayısı azalırken suçta büyük bir artış vardır. Kendisi de geçmişte bir suçun kurbanı olan Polis müfettişi Laurène'in kasabada yeni cesetler keşfetmesini izleyeceğimiz bir dizi. Dizi aynı zamanda Black Spot ismi ile de bilinmektedir.
Kasabaya Bir Yabancı Gelir
Bölüm 1
/Kasabaya Bir Yabancı Gelir
Yayın Tarihi: 09 Mart 2017
Komiser Laurène Weiss ve ekibi, yerli bir hemşirenin öldürülmesini çözmeye çalışırken Villefranche'ın yüksek suç oranını araştırmak üzere yeni bir savcı gelir.
Bir Kurdun Rüyası
Bölüm 2
/Bir Kurdun Rüyası
Yayın Tarihi: 09 Mart 2017
Laurène ormanda yeni doğan bir bebeği koruyan bir kurt bulur. Laurène'in ekibi çocuğun ailesini bulmaya çalışırken vakada rahatsız edici bir gelişme yaşanır.
Boşluk
Bölüm 3
/Boşluk
Yayın Tarihi: 16 Mart 2017
Yakınlardaki bir mağarada yaşanan dehşet verici bir olayın ardından bir adam, mağarada sıkışıp kalan kız arkadaşı için yardım ister. Ancak öyküsü pek de tutarlı değildir.
Artık Ormanda Yürümek Yok
Bölüm 4
/Artık Ormanda Yürümek Yok
Yayın Tarihi: 16 Mart 2017
Geleneksel bir lise ritüeli ölümle sonuçlanınca kasabada gerilim artar. Bu sırada Cora, bir yeraltı örgütüne dair bir şeyler öğrenir.
Yolun Sonu
Bölüm 5
/Yolun Sonu
Yayın Tarihi: 23 Mart 2017
Sabine'in barındaki çatışmanın ardından ekip, silahlı bir grubun peşine düşer. Cora ve Roman, ormana gece karanlığından faydalanarak giren kamyonları gizlice izler.
Karanlık Kahramanlar
Bölüm 6
/Karanlık Kahramanlar
Yayın Tarihi: 23 Mart 2017
Yerel bir kahramanın karısı intihar ettiğinde Laurène, adamın göründüğünden farklı olduğuna inanır ve gerçeği ortaya çıkarmak için kendi başına hareket eder.
Pencerenin Ardındaki Sır
Bölüm 7
/Pencerenin Ardındaki Sır
Yayın Tarihi: 30 Mart 2017
Siriani, Marion'un ortadan kaybolmasıyla ilgili olarak Bertrand'ı haşlarken Nounours ve Camille, tüm komşularının sırlarını bilen bir adamın ölümünü araştırır.
Bugünkü Yaşantımız: Kısım 1
Bölüm 1
/Bugünkü Yaşantımız: Kısım 1
Yayın Tarihi: 11 Şubat 2019
Laurène, taş ocağı işçisinin öldürülmesini soruşturmak için hastalık iznini yarıda keser. İ.Ö. 57 yılına yapılan geri dönüşlerde bir Roma seferi asap bozucu bir hâl alır.
Bugünkü Yaşantımız: Kısım 2
Bölüm 2
/Bugünkü Yaşantımız: Kısım 2
Yayın Tarihi: 11 Şubat 2019
Nounours en son kurbanın Super 8 çekimini tararken Laurène, antik Kelt ritüellerini araştırmak üzere kütüphaneye döner.
Başka Bir Hayatta
Bölüm 3
/Başka Bir Hayatta
Yayın Tarihi: 18 Şubat 2019
Tuhaf bir arı saldırısı, gölette korkunç bir keşfe yol açar. Laurène, ormandaki figür hakkında neler bildiğini öğrenmek için Jonas'ı gözaltına alır.
Ay Çarpması
Bölüm 4
/Ay Çarpması
Yayın Tarihi: 18 Şubat 2019
Dolunay kasabayı çılgınlığa sürüklerken Hermann, geçmişinden gelen hayaletlerle uğraşır ve Siriani taş ocağını inceleme fırsatı yakalar.
Genç Kız ve Ceset
Bölüm 5
/Genç Kız ve Ceset
Yayın Tarihi: 18 Şubat 2019
Laurène ormanda, bir piyanonun yakınında gerçeküstü bir suç mahalline rastlar. Cora, Roman'ın akıbetine dair ipuçları arar. Garnier, Siriani'nin geçmişini kurcalar.
Tapınak
Bölüm 6
/Tapınak
Yayın Tarihi: 25 Şubat 2019
Laurène çaresizce vadiden kaçmaya ve Nounours için yardım bulmaya çalışırken kaçırılma anıları ortaya çıkar. Siriani, tedirgin edici bir keşif yapar.
Köpek Gibi
Bölüm 7
/Köpek Gibi
Yayın Tarihi: 25 Şubat 2019
Ekip eli kolu bağlanmış hâldeyken ve Kelt ölüler günü yaklaşırken Lauréne bir amire destek ekibi için yalvarır. Köpekler, başka bir cesede götürür.