Antakya’dan, İstanbul’a uzanan bir var olma mücadelesinin ekrana geleceği Zalim İstanbul’da; üç çocuğu ile Antakya’da yaşayan Seher’in, lojistik sektörünün devleri arasında yer alan ve aynı zamanda memleketlileri olan Agah Karaçay ile yollarının kesişmesi herkesi yeni bir sınava sokacak.
Bölüm 1
Yayın Tarihi: 01 Nisan 2019
ilk bölümünde Seher, kayınvalidesi ve kızının oyunları sonucunda İstanbul'a gelmek zorunda kalıyor!
Bölüm 2
Yayın Tarihi: 08 Nisan 2019
Agah, Nedim ile Ceren'in değil Cemre'nin evlenmesine karar veriyor!
Bölüm 3
Yayın Tarihi: 15 Nisan 2019
Civan, feci şekilde dövülüyor ve Damla tarafından köşke getiriliyor!
Bölüm 4
Yayın Tarihi: 22 Nisan 2019
Şeniz, Seher ve ailesini köşkten kovuyor!
Bölüm 5
Yayın Tarihi: 29 Nisan 2019
Cemre, Agah’tan beklemediği bir tepki alınca öfkesi giderek katlanır. Nedim kontrol edilemez bir hale gelir. Cenk ise, annesine karşı Cemre’yi koruma içgüdüsüyle hareket eder, anne oğul ilk kez karşı karşıyadır.
Bölüm 6
Yayın Tarihi: 06 Mayıs 2019
Cenk’in silahla giriştiği yüzleşme Cemre’ye hayatının korkusunu yaşatır. Agah’ın isteği Seher’i çileden çıkarsa da çaresizliği karşısında acıma duygusuyla kavrulur. Cenk ve Cemre gerilimi gelen itirafla daha da artar.
Bölüm 7
Yayın Tarihi: 13 Mayıs 2019
Ceren, Şeniz’in desteği ile hayallerine dalarken yaşadıkları, gerçeği en acı şekilde yüzüne vurur. Cemre ve Cenk travmatik itirafın ağırlığını yaşarken, Agah ve Seher’in baskını ile neye uğradıklarını şaşırırlar. Agah ve Seher yüzleşmekten korktukları karşılaşmanın ortasına düşerler.
Bölüm 8
Yayın Tarihi: 20 Mayıs 2019
Ceren, Şeniz’in kusursuz planı sayesinde hayatının en acı dersini alır. Ceren’in attığı imzanın yankıları köşkün altını üstüne getirir. Seher, Agah’ı bu evliliğe onay vermekle suçlarken Cemre kardeşinden hesap sorar.
Bölüm 10
Yayın Tarihi: 09 Eylül 2019
Cemre’nin, Nedim’i kaçırışı köşkte taş taş üstünde bırakmaz. Agah yeğeninden bir haber alabilmek için memleket dahil çalınmadık kapı bırakmaz. Seher kızının da derdinin de peşindedir. Ceren annesini yanına çekmek için mağduriyetini son damlasına kadar kullanır.
Bölüm 11
Yayın Tarihi: 16 Eylül 2019
Cenk’in Cemre ile beklenmedik karşılaşması kaçma kovalamacaya dönüşür. Cemre, Cenk’e asla güvenmez, ne niyetle orada olduğuna inanmaz ve sert bir yüzleşmenin ardından onu atlatmayı başarıp pansiyona döner. Nedim, onu tanıyan pansiyoncudan korkmuş, Cemre’yi uyarmaya çalışır fakat Cemre, Cenk paniğindedir, onu dinlemez, tek derdi hemen o gece oradan kaçmalarıdır.
Bölüm 12
Yayın Tarihi: 23 Eylül 2019
Cenk, Cemre'nin izini bulmak için uğraşırken Şeniz, oğlunu Cemre’den o kızdan uzak tutmaya kararlıdır. Cenk ise Cemre'yi bulur ve ona beklemediği şaşırtıcı bir teklif yapar.
Bölüm 13
Yayın Tarihi: 30 Eylül 2019
Cemre, Nedim’e yardım etmek için kendi bildiği yoldan gitmeye kararlıdır. Bunun için de yine Cenk’in yardımına ihtiyacı vardır.
Bölüm 14
Yayın Tarihi: 07 Ekim 2019
Cenk ve Cemre’nin partiye bomba gibi düşen evlilikleri köşkün altını üstüne getirir. Şeniz oğlunun hamlesi ile kriz geçirirken, Seher Cemre’nin parmağından yüzüğü çıkarttırmak için uğraşır.
Bölüm 15
Yayın Tarihi: 14 Ekim 2019
Ceren ve Neriman, Agâh’ın adamları tarafından hızla köşkten çıkarılırken, Cemre ve Cenk ile burun buruna gelirler. Cemre ve Cenk’e köşkün kapıları açılmıştır.
Bölüm 16
Yayın Tarihi: 21 Ekim 2019
Cenk kan vermek üzere iken, son anda kararını değiştirir ve hastaneden kaçar. Agâh oğlunun peşine takılır, neden hastaneden kaçtığını sorgular. Cenk artık köşeye sıkışmıştır ve gerçek ortaya çıkınca babasına karşı yaşayacağı utancın büyüklüğü ile ilk kez karşı karşıya kalır.
Bölüm 17
Yayın Tarihi: 04 Kasım 2019
Ceren, Cenk ile girdikleri yolun köşkten ve paradan çok uzakta olduğunu fark etmesi ile yönünü değiştirir. Babalık testinin sonucu belli mi oluyor?
Bölüm 18
Yayın Tarihi: 11 Kasım 2019
Nedim düğün yemeğine bomba gibi düşer. Köşk halkı Nedim’i dimdik ayakta karşılarında görmenin şaşkınlığını yaşar. Şeniz ve Cenk için ise geri sayım başlamıştır. Köşkün kendisine henüz hazır olmadığını söyleyen Nedim, amcasının tüm ısrarlarına rağmen o akşam köşkten ayrılır.
Bölüm 19
Yayın Tarihi: 18 Kasım 2019
Ceren, Nedim’i karşısında görmenin şaşkınlığını yaşayamadan Nedim’den duyduklarının şokuna girer. Şeniz planın kusursuz işlemekte olduğunu düşünürken Damla’nın hamlesi onu beklemediği yerden vuracaktır. Damla, macerasına Civan’ı da ortak ederken, Agah köşkte fırtına gibi esmektedir.
Bölüm 20
Yayın Tarihi: 25 Kasım 2019
Nedim ve Ceren’i karşılarında el ele gören köşk halkı şaşkına döner. Şoku atlatan Agah Ceren’i evden göndermek isterken karşısına çıkan Nedim, Agâh için yıkım olur.
Bölüm 21
Yayın Tarihi: 02 Aralık 2019
Cemre’nin şüpheleri karşısında savunmaya geçen Cenk, Nedim’in duruma müdahale etmesiyle şaşkın kalır. Nedim’in fitilini yaktığı ateş Cemre’yi derinden sarsacak bir tartışmaya döner. Diğer yandan Ceren’in istediği para Şeniz’in kulağına gider. Şeniz, Agah’ın gözünü bu denli karartmış olmasına inanamaz ve Ceren’e karşı Seher kozunu oynar.
Bölüm 22
Yayın Tarihi: 09 Aralık 2019
Nedim ve Ceren’i karşılarında gören Cenk ve Cemre şok olur. Dördü aynı mekânda sessizlik anlarında bile patlamaya hazır bomba gibidir. Nedim ve Cemre için dayanılması güç bir eziyete dönen bu tatil, Cenk’in bardağındaki son damla olur. Ceren için eğlenceli başlayan balayı ise, en büyük kabusu ile son bulur.
Bölüm 23
Yayın Tarihi: 16 Aralık 2019
Cenk ve Nedim içine düştükleri durumun şokundayken, Şeniz olanlara inanamaz. Agah ise bu hesaplaşmanın ortasına bomba gibi düşer. Cenk ise artık annesi ile arasına uzun bir duvar örecektir.
Bölüm 24
Yayın Tarihi: 23 Aralık 2019
Nedim öğrendiklerinin etkisiyle alt üst olmuştur. Cemre’nin ise, artık dayanacak gücü kalmamıştır. Cenk’in karşı koymalarına rağmen Cemre, Nedim ile karşı karşıyadır ve artık Nedim gerçekleri biliyordur.
Bölüm 25
Yayın Tarihi: 30 Aralık 2019
Nedim için endişelenen ev halkı karşılarındaki manzara ile şaşkına döner. Şeniz Nedim için kurduğu tuzağa yakalanacaktır. Cemre artık bu oyunu sürdüremeyecek kadar yıpranmıştır. Cenk’in gönüllü olarak kullanılmayı kabul etmesine de aldırış etmeden bu evliliği bitirmek üzere harekete geçer.
Bölüm 26
Yayın Tarihi: 13 Ocak 2020
Cenk’in itirafı köşkün altını üstüne getirecek yolun başlangıcıdır. Bu itiraf Agâh’ı yıkarken, Cenk yaptıklarının cezasını kendisine kesecektir. Herkesin korku dolu bakışları arasında silahı başına dayayan Cenk geçmişiyle hesaplaşmanın bedelini ağır ödeyecektir.
Bölüm 27
Yayın Tarihi: 20 Ocak 2020
Agah, Nedim'e yapılan haksızlıklar karşısında köşkte sert kararlar alıyor! Agah’a açılan kapılar Şeniz için sonun başlangıcı olur. Şeniz köşkten kapı dışarı edildiğinde dahi, Agah’ın öfkesi dinmek bilmez.
Bölüm 28
Yayın Tarihi: 27 Ocak 2020
Şeniz Nedim’in sınırlarını zorlamıştır. Nedim’in ilk sığınağı amcası olur. Şeniz’ in Nedim’i sürüklediği uçurumda Agah yeğeni için elinden geleni yapacaktır. Ancak Agah’ın şüpheleri Nedim için yıkım olur.
Bölüm 29
Yayın Tarihi: 03 Şubat 2020
Nedim, kasten yaralama suçuyla yargılandığı mahkemeden Şeniz’in ifadesi ile ceza almadan kurtulur. Nedim mahkemeden çıkar çıkmaz intikama giden yolda çok daha sağlam ve emin adımlarla ilerlemeye devam eder. Cemre, Cenk ve Nedim’in kardeş olduğunu eline geçen DNA raporu ile öğrenir. Nedim’in intikam yolunda gözünü karartması ve tüm aileye savaş açması, Cenk’i çileden çıkarır.