Yedi Dünya, Bir Gezegen
Milyonlarca yıl önce inanılmaz kuvvetler, her biri kendine özgü bir iklime, kendine özgü araziye ve kendine özgü hayvan yaşamına sahip olan yedi kıtamızı yaratan Dünya'nın kabuğunu parçaladı. Güney Amerika'nın renkli cennetinden Afrika'nın kavurucu sıcağına kadar Yedi Dünya: Bir Gezegen sırayla her kıtanın gerçek karakterini sergiliyor ve oradaki yaşamı nasıl şekillendirdiğini ortaya koyuyor. Beklenmedik hikayelerden şaşırın. İkonik manzaralara hayret edin. Ve muhteşem vahşi yaşamın tadını çıkarın. Yedi Dünya, Bir Gezegen, bildiğini düşündüğün bir dünya etrafında göz açıcı bir yolculuk.
Antarktika
Bölüm 1
/Antarktika
Yayın Tarihi: 27 Ekim 2019
En soğuk, en rüzgarlı, en düşmanca kıta. Burada sadece en dayanıklılar yaşayabilir. Ancak buradaki okyanus ısınıyor ve bununla birlikte belirsiz bir gelecek geliyor.
Asya
Bölüm 2
/Asya
Yayın Tarihi: 03 Kasım 2019
Ender görülen hayvanların dolaştığı en sıcak çöller, en yüksek ormanlar ve dünyadaki en yüksek dağlar.
Güney Amerika
Bölüm 3
/Güney Amerika
Yayın Tarihi: 10 Kasım 2019
Türler bakımından dünyadaki en zengin kıtası. And Dağları'nın yanardağlarından dünyanın en büyük yağmur ormanlarına kadar buradaki hayvanların yaşamak için uzmanlaşmaları gerekir.
Avustralya
Bölüm 4
/Avustralya
Yayın Tarihi: 17 Kasım 2019
Dinozorlar zamanının başıboş oyuncularının kıtası. Milyonlarca yıl boyunca tecrit edilmiş, bu ıssız adada bırakılmış, garip ve harika hayvanların dünya üzerindeki hiçbir yerde benzeri yoktur.
Avrupa
Bölüm 5
/Avrupa
Yayın Tarihi: 24 Kasım 2019
Olağanüstü hayvanların şaşırtıcı yerlerde bulunduğu, insanlar tarafından şekillendirilmiş bir kıta.
Kuzey Amerika
Bölüm 6
/Kuzey Amerika
Yayın Tarihi: 01 Aralık 2019
Öncü hayvanların şaşırtıcı fırsatlardan en iyi şekilde yararlandığı bir değişim ülkesi.