Yasak Elma
Zeynep ve Yıldız birbirine çok düşkün ama hayalleri birbirinden tamamen farklı olan iki kardeştirler. Yıldız’ın hayatı sosyetenin kraliçesi Ender Argun’la tanışınca değişir. Ender, Yıldız’ı kocası Halit Argun’dan kurtulmak için kullanmaya karar vermiş ve Yıldız’a hayatının teklifini sunmuştur.
Bölüm 1
Yayın Tarihi: 19 Mart 2018
Yıldız’ın hayatı Ender Argun’la tanışınca değişir. Ender’in amacı Halit’ten boşanma planına Yıldız’ı alet etmektir. Ender’in ahlaksız teklifiyle ne yapacağını bilemeyen Yıldız, hayatının kararını vermek zorunda kalır. Kardeşi Zeynep ise Halit’in ortağı Alihan’ın şirketinde işe başlar. Yıldız hayallerine kavuşmanın peşindeyken, Zeynep hiç hayal etmediği olaylarla karşılaşacağı başlangıçlara yelken açar…
Bölüm 2
Yayın Tarihi: 26 Mart 2018
Yıldız baş koyduğu yolda ilerlemekte kararlıdır. Bunun için ilk hedefi Ender’dir. Ender’in özel hayatının detaylarını öğrenmek için elinden geleni yapar. Zeynep Alihan’dan uzak durmak istese de başına gelen talihsiz kaza ikiliyi bir araya getirir...
Bölüm 3
Yayın Tarihi: 02 Nisan 2018
Ender, Yıldız’ı hafife almanın cezasını ağır öder. Kardeşi Caner’le düşüşünü kimseye göstermemek için çabalar. Yıldız, Halit’le ilgili riskli bir karar verir. Zeynep ve Alihan’ın yaşadığı gerginlikler onları daha da yakınlaştırır.
Bölüm 4
Yayın Tarihi: 09 Nisan 2018
Ender sahip olduğu her şeyi kaybetmesinin ardından iyice hırçınlaşmıştır. Kendi düştüğü durumu eski dostlarından gizlemeye çalışırken tüm kapılar bir bir yüzüne kapanır. Yıldız eski iş yerine geri döner ama orası artık onun için güvenli değildir. Zeynep ise Alihan’dan kaçmaya çalıştıkça onu daha çok düşündüğünü ve onu içinde büyüttüğünü anlar.
Bölüm 5
Yayın Tarihi: 16 Nisan 2018
Halit’in Yıldız’ı kafede Ender’in elinden kurtarması Ender’in tüm intikam oklarını Yıldız’a çevirmesine neden olur. Yıldız Ender’in yaptıklarını kendi lehine çevirmeye çalışırken, karşısına çıkan yeni bir rakiple baş etmek zorunda kalacaktır. Zeynep ve Alihan birbirlerine olan hislerini daha fazla gizleyemezler. Zeynep bir karar vermek zorundadır. Ya hislerini yaşayacak ya da korktuğu bu aşka hiç adım atmayacaktır...
Bölüm 6
Yayın Tarihi: 23 Nisan 2018
Ender Yıldız’ın Halit’in yanına geri döndüğünü görünce, bir kumpasa kurban gittiğini anlar ve Yıldız’ın gerçek yüzünü Halit’e göstermek için ant içer. Yıldız masumiyetini kullanarak Halit’i kazanmaya uğraşırken, Halit’in peşinde sadece Ender’in olmadığını anlayacaktır. Alihan ise kendi hazırladığı oyunda yenilmenin acısını Zeynep’e sürpriz yaparak çıkarır. Alihan’ın beklenmedik hareketi Zeynep’in duygularını kontrol etmesini çok zorlaştıracaktır…
Bölüm 7
Yayın Tarihi: 30 Nisan 2018
Ender Yıldız ve Zeynep’i bitirmek için her yolu deniyordur. Ender’in oyunlarının Alihan ve Zeynep’e sıçraması, Alihan ve Zeynep ilişkisini bir sınavdan geçirecektir. Halit ise Yıldız’la olamayacağı gerçeğini kabul edip, hayatına devam etme kararı alır. Halit’in bu kararı Yıldız için hayal kırıklığı olur. Ya baş koyduğu yolda ilerleyecek, ya da her şeyden vazgeçecektir...
Bölüm 8
Yayın Tarihi: 07 Mayıs 2018
Halit’in evlenme teklifi karşısında şok olan Yıldız’ın hayalleri gerçek olmak üzeredir. Zeynep ise ablasının aşk evliliği yapmamasına hiç sıcak bakmaz. Yıldız evlilik kararıyla birlikte sadece Ender’le değil Halit’in kızları Lila ve Zehra’yla da uğraşmak zorunda kalacaktır. Yıldız ve Halit’in evlilik kararı alması, Alihan ve Zeynep için yeni bir sınav demektir. Bütün bu karmaşanın içinde nikah için Zeynep ve Yıldız’ın annesi Asuman İstanbul’a gelir.
Bölüm 9
Yayın Tarihi: 14 Mayıs 2018
Halit’in hazırlattığı evlilik sözleşmesini imzalatmak istemesi üzerine Yıldız çok şaşırmıştır. Ama Halit’i de kaybetmek ve şüphelendirmek istemez. Ender, tüm olanlardan sonra Yıldız’dan intikam almakta ve onun bir açığını yakalamakta da kararlıdır. Yıldız ve Halit’in evliliği yüzünden yanlış anlaşılmak istemeyen Zeynep ise Alihan ile yaşadıkları ilişkiyi saklamaya karar verir. Yavaş yavaş Zeynep’e aşık olduğunu fark eden Alihan bu aşkın onu değiştirdiğinin farkına varır. Bunun üzerine ise yapacağı yeni hamle ile Zeynep’i hem şaşırtacak hem de çok üzecektir...
Bölüm 10
Yayın Tarihi: 21 Mayıs 2018
Alihan’ın korkuları yüzünden verdiği ani karar, Zeynep’i perişan eder ve işten ayrılmaya karar verir. Alihan ise ondan ayrılmasına rağmen onu her gün görmemeyi kabul edemez. Bu arada şirkete Alihan’ın Amerika’da çalışan üst düzey yöneticisi Cem genel müdür olarak gelir. Ender Yıldız’ı bütün cemiyete rezil etmenin yolunu bulur. Erim’in anı rahatsızlığı Halit’i hayati bir karar vermek zorunda bırakır…
Bölüm 11
Yayın Tarihi: 28 Mayıs 2018
Ender’in eve gelmesi bütün dengeleri değiştirir. Erim’in mutluluğu için sessiz kalan Halit Ender’in elini güçlendirirken, Yıldız çaresiz bu duruma katlanmak zorunda kalır. Zeynep ise şirket içi aldığı bir kararla Alihan’ı beklemediği yerden vurur. Alihan, Cem ve Zeynep yakınlaşmasından çok rahatsızdır. Bu durum onun çocukluğunda yaşadığı büyük travmayı yeniden hatırlamasına neden olur…
Bölüm 1
Yayın Tarihi: 10 Eylül 2018
Yıldız, Şengül’ün ihanetiyle sarsılır. Halit’e sürekli kendini ispat etmek zorunda olması onu çok yormuştur. Ender’le olan savaşını kaybettiğine inanarak evliliğiyle ilgili önemli bir karar alır. Zeynep ise Yıldız’ın aldığı karardan habersiz Amerika’ya varır. Alihan Zeynep’e yetişememesinin üzüntüsünü yaşarken Zeynep’i geri kazanmanın yollarını arayacaktır.
Bölüm 2
Yayın Tarihi: 17 Eylül 2018
Zeynep Alihan’ın çalıştığı yeri satın almasının şaşkınlığını yaşarken, onunla tekrar bir arada olmamak için kendi kendine söz verir. Bundan sonra asla Alihan’ın yakınında olmayacaktır. Verdiği bu karar Bursa’dan yakın arkadaşı olan Emir’in gelmesiyle bozulur. Yıldız ise Halit’in ona yaptığı sürprize çok sevinir. Halit’le ilişkilerinin artık kolay kolay bozulmayacağına emindir. Ender’in ise pes etmeye niyeti yoktur. Planlarını başka bir yoldan yürütmeye karar verir.
Bölüm 3
Yayın Tarihi: 24 Eylül 2018
Zeynep Alihan’dan uzak durmak istese de Alihan buna izin vermez. Zeynep’le konuşacak ve ondan bir şans daha isteyecektir. Bunu her zamanki gibi kendine özgü tarzıyla yaparak yine Zeynep’i şaşırtmayı başarır. Halit ve Yıldız’ın arası tam düzelmişken, Yıldız yeni bir skandala karışır ve evde yine gerginlik olur. Ender, Yıldız ve Halit’i ayıramayacağına inanmaya başlayıp ümitsizliğe kapılmışken, evine gelen beklenmeyen misafirle bütün fikri değişir. Şans bu kez Ender’den yanadır.
Bölüm 4
Yayın Tarihi: 01 Ekim 2018
Ender, Kemal’i Yıldız’a yakınlaştırmanın yollarını ararken aklına bir fikir gelir. Yıldız’ı her gün Kemal’i görmeye mecbur bırakacak bu planı harekete geçirmek için kolları sıvar. Olacaklardan habersiz olan Yıldız ise Defne’yle samimiyetini ilerletiyordur. Zeynep Alihan’ın buluşma yerine gelmemesinden sonra yıkılmıştır. Alihan kendini açıklamak istese de, Zeynep artık inanmaz. Zeynep’in Alihan’la ilgili duyduğu bir haber ise onu başka kararlar almak zorunda bırakacaktır.
Bölüm 5
Yayın Tarihi: 08 Ekim 2018
Zeynep ani almış olduğu kararın gelgitlerini yaşıyordur. Alihan ise Zeynep’in hala kendini sevdiğine emindir. Yıldız ve Halit gerginliği giderek artarken bu gerginlik Ender’in lehine sonuçlanır. Kemal, adım adım Yıldız’a yaklaşmaktadır. Ender’in Alihan’ın şirketi için yaptığı tanıtım partisine Alihan’ın beklenmeyen hareketi damga vurur.
Bölüm 6
Yayın Tarihi: 15 Ekim 2018
Alihan ve Zeynep’in ilişkilerinin herkesin içinde ifşa olmasının yankıları Yıldız ve Halit ilişkisinin dengelerini bozarken, Yıldız ve Kemal’in yakınlaşmasını sağlar. Zeynep düştüğü durumdan dolayı kendini suçlu hisseder. Artık bir karar vermesi gerektiğinin farkındadır. Ender, Halit’i geri kazandığına emindir. Defne, Halit tarafından önemsenmemesinin hırsını yaşayarak son hamlesini yapar ve Yıldız’ı Halit’in gözünde bitirir.
Bölüm 7
Yayın Tarihi: 22 Ekim 2018
Defne’nin Yıldız’ın sırrını açıklaması Halit ve Yıldız evliliğinin ortasına bomba gibi düşer. Halit, Yıldız ile ilgili bir karar aşamasına gelmiştir. Halit’in kafasının karışıklığı Ender’in işine yarayacaktır. Yıldız ise boş durmayacak ve Halit’i geri kazanmak için elinden geleni yapacaktır. Alihan ve Zeynep hayatlarını ayrı olarak geçirme çabasındadır. Alihan ise Zeynep’i unutmak için önemli bir karar alır.
Bölüm 8
Yayın Tarihi: 29 Ekim 2018
Zeynep, Hira ve Alihan’ı birlikte görmenin üzüntüsünü çekerken, Alihan’ı iş yerinde görmenin verdiği sıkıntıları da yaşıyordur. Hira’nın Alihan’ın odasını habersizce karıştırması sonucu ortaya çıkan yanlış anlama, Zeynep ve Alihan ilişkisini başka bir yere taşıyacaktır. Yıldız ise Halit ve Kemal arasında kalmıştır. Duyguları ve mantığı arasında bir karar vermek zorundadır.
Bölüm 9
Yayın Tarihi: 05 Kasım 2018
Alihan ve Zeynep sonunda hak ettikleri mutluluğu yaşamaya ve ayrıyken kaybettikleri zamanı telafi etmeye karar verirler. Halit, Yıldız’ın tüm gerçeğini öğrenmiş ve deliye dönmüştür. Yıldız artık hem Halit’i, hem de Kemal’i kaybetmiştir. Ender artık kazandığına emindir. Yıldız’ın ise yenilgiyi kabul etmeye hiç niyeti yoktur.
Bölüm 10
Yayın Tarihi: 12 Kasım 2018
Alihan ve Zeynep sonunda mutluluklarını doyasıya yaşama şansı yakalamışlarken, Hira’nın dengesizlikleri ve Zerrin’in verdiği tepkilerle uğraşmak zorunda kalırlar. Ender, Yıldız’ın hamile olmasıyla yıkılır. Halit’le yakaladığı şansı tamamen kaybetmek üzeredir. Yıldız ise evliliğinin bitmemesi için çok riskli bir oyun oynuyordur.
Bölüm 11
Yayın Tarihi: 19 Kasım 2018
Alihan’ın uçağının kaybolması herkesi, en çok da Zeynep’i perişan eder. Bütün umutların tükenmesi artık an meselesidir. Zeynep Alihan’ın olmadığı bir hayatı nasıl yaşayacağını düşünür. Yıldız ise Halit’e oynadığı oyunun gerçek çıkmasının şaşkınlığını üstünden kolayca atar ve gücün artık kendisinde olduğunu herkese göstermeye çalışır.
Bölüm 12
Yayın Tarihi: 26 Kasım 2018
Halit’le ilgili gerçeği öğrenmek Alihan’a büyük bir yıkım olur. Yıllardır içinde büyüttüğü intikamını alabilmek için hemen harekete geçer. Zeynep, Alihan’daki ani değişikleri anlayarak ne olduğunu çözmeye ve onu kaybetmemeye çalışır. Asuman’ın eve gelişi ev halkı tarafından hoş karşılanmazken, Yıldız hamilelik oyununu nereye kadar götürebileceğini düşünüp, krizi fırsata çevirmenin yollarını arar.
Bölüm 13
Yayın Tarihi: 03 Aralık 2018
Ender yaptığı teklifin cevabını beklerken, Alihan ile Zeynep’in ilişkisi Alihan’ın dengesizlikleri yüzünden zora girer. Zeynep ise Alihan’dan ümidini kesmemiştir ve ona bir sürpriz hazırlamaya karar verir. Yıldız, mücevherlerin sahte çıkmasıyla birlikte yine büyük bir sorunun içine düşmüştür ve bu sefer onu kurtaracak kişi Kemal’den başkası değildir.
Bölüm 14
Yayın Tarihi: 10 Aralık 2018
Alihan ve Ender’in evlenmesi bomba etkisi yaratır. Herkes bu evliliğin nasıl olduğunu merak ederken, Zerrin’in kalbi olanlara dayanmaz. Zeynep Alihan’ı tamamen hayatından çıkarmaya kararlıdır ve açıklamalarını dinlemez. Ender, sonunda istediği intikamı almıştır. Sırada şirketi ele geçirmek vardır. Ender ve Alihan, Halit’in elindeki kozu bilmeden zafere koştuklarını zannederler.
Bölüm 15
Yayın Tarihi: 17 Aralık 2018
Halit’in beklenmeyen hamlesiyle Alihan amacına ulaşmak için uğraşmak zorunda olacağını anlar. Zeynep ise yeni yetkileriyle iş yerine dönüş yapar. Alihan, Zerrin’e Halit’in tarafında durmasının hesabını sorar. Evdeki gerginliğin artmasıyla birlikte Halit’in kabalıklarının dozu da artıyordur. Yıldız’ın evliliğiyle ilgili kafasındaki soru işaretleri giderek artar, kendini dinlemek için uzaklaşmak ister.
Bölüm 16
Yayın Tarihi: 24 Aralık 2018
Bölüm 17
Yayın Tarihi: 21 Ocak 2019
Bölüm 18
Yayın Tarihi: 28 Ocak 2019
Bölüm 19
Yayın Tarihi: 04 Şubat 2019
Bölüm 20
Yayın Tarihi: 11 Şubat 2019
Bölüm 21
Yayın Tarihi: 18 Şubat 2019
Bölüm 22
Yayın Tarihi: 25 Şubat 2019
Bölüm 23
Yayın Tarihi: 04 Mart 2019
Bölüm 24
Yayın Tarihi: 11 Mart 2019
Bölüm 25
Yayın Tarihi: 18 Mart 2019
Bölüm 26
Yayın Tarihi: 25 Mart 2019
Bölüm 27
Yayın Tarihi: 01 Nisan 2019
Bölüm 28
Yayın Tarihi: 08 Nisan 2019
Bölüm 29
Yayın Tarihi: 15 Nisan 2019
Bölüm 30
Yayın Tarihi: 22 Nisan 2019
Bölüm 31
Yayın Tarihi: 29 Nisan 2019
Bölüm 32
Yayın Tarihi: 06 Mayıs 2019
Bölüm 33
Yayın Tarihi: 13 Mayıs 2019
Bölüm 34
Yayın Tarihi: 20 Mayıs 2019
Bölüm 1
Yayın Tarihi: 09 Eylül 2019
Ender’in kaybolmasının ardından, uzun zaman geçmiş ve Argun’ların hayatı tamamen değişmiştir. Şahika evin yönetimini ele geçirmiş ve bir korku imparatorluğu kurmuştur. Yiğit’i yanına alarak gizliden her şeyi ele geçirmeye çalışmaktadır. Hesaba katmadığı tek şey, Ender’in kaybolduğu gece ortadan kaybolan Yıldız’ın, ansızın ortaya çıkacak olmasıdır. Üstelik Yıldız yalnız da gelmemiştir.
Bölüm 2
Yayın Tarihi: 16 Eylül 2019
Yıldız’ın hamile olarak yalıya dönmesi, Şahika’nın kurduğu planı alt üst eder. Şahika, Yıldız ve bebeğinden kurtulmak için elinden gelen her şeyi yapacaktır. Yıldız bebeğinin geleceği için evde gördüğü kötü muameleye katlanmak zorundadır. Kaya yeni hayatını yoluna koymaya çalışırken Leyla ile tanışır. Leyla, Kaya’nın hayatına beklemediği sürprizlerle girecektir.
Bölüm 3
Yayın Tarihi: 23 Eylül 2019
Ender’in Şahika’yı suçlamasıyla ev yangın yerine döner. Ender Erim’in sağlığı için, Yıldız’a yardım etmek zorunda olduğunu biliyordur. Yıldız ve Ender artık bir takım da olsalar, Şahika gibi bir güçle baş etmeleri zordur. Şahika’nın ise artık alt etmesi gereken iki düşmanı vardır. Bunun için elinden geleni ardına koymayacaktır.
Bölüm 4
Yayın Tarihi: 30 Eylül 2019
Ender, Sabri’nin ihaneti karşısında ne yapacağını şaşırırken, kendini Erim’e aklamaya çalışır. Ender ve Yıldız, Şahika’nın asıl yüzünü Halit’e göstermek için yeni bir plan yaparlar. Planlarının başarıya ulaştığını düşündükleri sırada Şahika’nın uzun zamandır üstünde çalıştığı öldürücü darbesiyle sarsılırlar.
Bölüm 5
Yayın Tarihi: 07 Ekim 2019
Yıldız, bebeğinin Halit'ten olduğunu ispat etmeye çalışırken, Ender kendisine Yıldız’dan bir fayda gelmeyeceğini anlamıştır. Şahika, Halit’i tamamen avucunun içine almayı başardığını düşünerek, planının geri kalanını uygulamaya koyar.
Bölüm 6
Yayın Tarihi: 14 Ekim 2019
Halit’in kayıp bebeği bulup gelmesi, Şahika’nın kurduğu düzenin yavaş yavaş yıkılmasına yol açarken, Şahika yeni bir plan geliştirir. Ender ve Yıldız güç birliği yaparak Şahika’nın foyalarını ortaya çıkarmaya çalışırlar. Halit oğlundan ayrı kalmayacağını herkese ilan edip, Yıldız’ı yalıya geri çağırır. Ancak Yıldız, ilişkisiyle ilgili nihai kararı vermiştir.
Bölüm 7
Yayın Tarihi: 21 Ekim 2019
Yıldız’ın Halit’ten ayrılmak istemesi, Halit’te şok etkisi yaratır. Yıldız, boşanma aşamasında çok dikkatli olmak zorunda olduğu için çeşitli önemler alırken, Ender, Şahika’nın arkasındaki gücün peşine düşer. Zehra, kitabının tanıtımı için Yıldız’dan yardım ister. İlk kez bir kadın tarafından terk edilecek olma duygusu ise Halit’i ikileme düşürür.
Bölüm 8
Yayın Tarihi: 28 Ekim 2019
Kerem’in Nihal’in adamı olduğundan habersiz olan Barış kıl payı felaketten kurtulsa da, Kerem’le olan hesabını kolay kolay kapatmaya niyetli değildir. Bir yandan onunla uğraşırken, bir yandan da Nihal konusunda Merve’yi sıkıştırmaya devam eder. Ancak Merve’nin Barış ve Nihal için başka planları vardır. Bu sırada tüm aile onlardan gizli bir şekilde Hikmet’i bulmak için seferber olur ancak mesele Filiz’le Barış’tan gizlendikçe giderek büyür ve sonunda büyük bir felakete neden olur.
Bölüm 9
Yayın Tarihi: 04 Kasım 2019
Şahika’nın tüm gerçekleri söylemesi Halit, Ender, Kaya ve Yiğit’in hayatını tamamen değiştirecektir. Şahika kendini aklamak adına yeni bir plan yapma hazırlığındayken, Halit ona olan güvenini yitirmeye başlar. Şahika Halit’i kaybedecek olduğunu anlar ve yenilgisinin bedelini herkese çok ağır bir şekilde ödetmeye karar verir.
Bölüm 10
Yayın Tarihi: 11 Kasım 2019
Şahika’nın ortadan kayboluşu onu herkesin gözünde tek suçlu haline getirmiştir. Halit, Yıldız ve Ender’in haklı çıkmasının burukluğunu yaşarken, Şahika’nın arkasındaki gizli gücün kendisinden intikam almak için dönen eski dostu Nadir olduğunu öğrenir. Nadir ve Halit yüzleşmesinde, Nadir’in getirdiği sürpriz isim tüm dengeleri alt üst edecektir.
Bölüm 11
Yayın Tarihi: 18 Kasım 2019
Halit, Nadir’le Ender’in işbirliğini öğrenmenin şaşkınlığını yaşarken, karşı hamle yapmak için harekete geçer. Nadir ise Halit’i alt etmek için başka bir yol daha bulur ve bu yol Yıldız’dan geçmektedir. Halit’in düşmanları alt etmek için bulduğu çözüm, tüm düzeni değiştirecektir.
Bölüm 12
Yayın Tarihi: 25 Kasım 2019
Şahika’nın dönüşü Yıldız ve Halit’in arasının açılmasına neden olur. Nadir ve Ender, Şahika’yı göndermek için ellerinden geleni yaparlarken, Yıldız oldukça tedirgindir. Şahika’nın ise, gelmesinin ardında bambaşka bir planı vardır.
Bölüm 13
Yayın Tarihi: 02 Aralık 2019
Şahika’nın iş birliği teklifini mecburen kabul etmek zorunda kalan Ender, bir taraftan Şahika’nın verdiği görevleri yaparken bir taraftan da ondan kurtulmanın yollarını arar. Şahika’nın ilk planı Halit ve Yıldız’ı ayırmaktır ve bunun için Ender’in yardımına ihtiyacı vardır. Ender ise başka bir oyunla bir taşla iki kuş vurma peşindedir.
Bölüm 14
Yayın Tarihi: 09 Aralık 2019
Yıldız ve Ender, birlik olup Şahika’yı göndermeye çalışırken Şahika da boş durmaz. Halit, Nadir’in hamleleri karşısında sessiz kalmamaya kararlıdır. Sonunda Nadir’le ilgili eline büyük bir koz geçer ancak Nadir, Halit’in ummadığı birinden yardım alacaktır.
Bölüm 15
Yayın Tarihi: 16 Aralık 2019
Yıldız’ın Halit’in hayatını kurtarmak için Nadir’e fotoğrafı vermesinin ardından yalıda kıyamet kopar. Halit için bunu yapanı bulmak hiç zor değildir, tek şüpheli Ender’dir. Ender bir kumpasa kurban gittiğini anladığında, oklarını Yıldız’a çevirir. Ender ve Yıldız birbirine düşmüşken, Şahika gizliden hedefine doğru yürüyordur.
Bölüm 16
Yayın Tarihi: 23 Aralık 2019
Yıldız, Leyla ve Halit birlikteliğinden iyice şüphelenmiştir, ne yapacağını düşünürken yardım isteyeceği tek kişi Ender’dir. Ender ve Yıldız kusursuz bir plan yaparak Leyla’yı gönderme derdine düşerler. Leyla başına gelenlerden sonra kendine yeni bir yandaş bulacak ve herkes için yeni bir dönem başlayacaktır.
Bölüm 17
Yayın Tarihi: 30 Aralık 2019
Zerrin’in gelmesi Yiğit ve Lila aşkını başka bir yöne taşıyacaktır. Yıldız ve Ender Leyla’nın yapacaklarından korkup önlem almaya çalışsalar da; Leyla, arkasında Şahika’nın gücüyle hareket ederek onları ummadıkları yerden vurmaya çalışacaktır.
Bölüm 18
Yayın Tarihi: 20 Ocak 2020
Yıldız, Leyla’yı kovdurmanın yolunu bulduğunu sanırken, Leyla’nın beklenmedik hamlesiyle neye uğradığını şaşırır. Yıldız kendince yeni yöntemler bulmanın peşine düşer. Şahika bir taraftan Leyla’yı hedefine hazırlarken, diğer taraftan Yiğit’le yeniden yakınlaşma yolları arar.
Bölüm 19
Yayın Tarihi: 27 Ocak 2020
Şahika, Halit ve Leyla’nın yaşadığı ilişkiyi gizli tutmak için elinden geleni yapıp, etrafındakileri yanlış yönlendirir. Yıldız ve Ender, bu zokayı yutar ve Leyla konusunda rahatlarlar. Halit, Nadir’in büyük bir sırrını öğrenir ve onu tehdit eder. Nadir ise Halit’in tehdidine karşı hazırlıklıdır ve beklenmedik hamlesini yaparak Halit’i köşeye sıkıştırır.
Bölüm 20
Yayın Tarihi: 03 Şubat 2020
Bölüm 21
Yayın Tarihi: 10 Şubat 2020
Bölüm 22
Yayın Tarihi: 17 Şubat 2020
Bölüm 23
Yayın Tarihi: 24 Şubat 2020
Bölüm 24
Yayın Tarihi: 02 Mart 2020
Bölüm 25
Yayın Tarihi: 09 Mart 2020
Bölüm 26
Yayın Tarihi: 16 Mart 2020
Bölüm 1
Yayın Tarihi: 07 Eylül 2020
Bölüm 2
Yayın Tarihi: 14 Eylül 2020
Bölüm 3
Yayın Tarihi: 21 Eylül 2020
Bölüm 4
Yayın Tarihi: 28 Eylül 2020
Bölüm 5
Yayın Tarihi: 05 Ekim 2020
Bölüm 6
Yayın Tarihi: 12 Ekim 2020
Bölüm 7
Yayın Tarihi: 19 Ekim 2020
Bölüm 8
Yayın Tarihi: 26 Ekim 2020
Bölüm 9
Yayın Tarihi: 02 Kasım 2020
Bölüm 10
Yayın Tarihi: 09 Kasım 2020
Bölüm 11
Yayın Tarihi: 16 Kasım 2020
Bölüm 12
Yayın Tarihi: 23 Kasım 2020
Bölüm 13
Yayın Tarihi: 30 Kasım 2020
Bölüm 14
Yayın Tarihi: 07 Aralık 2020
Bölüm 15
Yayın Tarihi: 14 Aralık 2020
Bölüm 16
Yayın Tarihi: 21 Aralık 2020
Bölüm 17
Yayın Tarihi: 28 Aralık 2020
Bölüm 18
Yayın Tarihi: 04 Ocak 2021
Bölüm 19
Yayın Tarihi: 11 Ocak 2021
Bölüm 20
Yayın Tarihi: 18 Ocak 2021
Bölüm 21
Yayın Tarihi: 25 Ocak 2021
Bölüm 22
Yayın Tarihi: 01 Şubat 2021
Bölüm 23
Yayın Tarihi: 08 Şubat 2021
Bölüm 24
Yayın Tarihi: 15 Şubat 2021
Bölüm 25
Yayın Tarihi: 22 Şubat 2021
Bölüm 26
Yayın Tarihi: 01 Mart 2021
Bölüm 27
Yayın Tarihi: 08 Mart 2021
Bölüm 28
Yayın Tarihi: 15 Mart 2021
Bölüm 29
Yayın Tarihi: 22 Mart 2021
Bölüm 30
Yayın Tarihi: 29 Mart 2021
Bölüm 31
Yayın Tarihi: 05 Nisan 2021
Bölüm 32
Yayın Tarihi: 12 Nisan 2021
Bölüm 33
Yayın Tarihi: 19 Nisan 2021
Bölüm 34
Yayın Tarihi: 26 Nisan 2021
Bölüm 35
Yayın Tarihi: 03 Mayıs 2021
Bölüm 1
Yayın Tarihi: 13 Eylül 2021
Bölüm 2
Yayın Tarihi: 20 Eylül 2021
Bölüm 3
Yayın Tarihi: 27 Eylül 2021
Bölüm 4
Yayın Tarihi: 04 Ekim 2021
Bölüm 5
Yayın Tarihi: 11 Ekim 2021
Bölüm 6
Yayın Tarihi: 09 Ocak 2024
Bölüm 7
Yayın Tarihi: 09 Ocak 2024
Bölüm 8
Yayın Tarihi: 09 Ocak 2024
Bölüm 9
Yayın Tarihi: 09 Ocak 2024
Bölüm 10
Yayın Tarihi: 09 Ocak 2024
Bölüm 11
Yayın Tarihi: 09 Ocak 2024
Bölüm 12
Yayın Tarihi: 09 Ocak 2024
Bölüm 13
Yayın Tarihi: 09 Ocak 2024
Bölüm 14
Yayın Tarihi: 09 Ocak 2024
Bölüm 15
Yayın Tarihi: 09 Ocak 2024
Bölüm 16
Yayın Tarihi: 09 Ocak 2024
Bölüm 17
Yayın Tarihi: 09 Ocak 2024
Bölüm 18
Yayın Tarihi: 09 Ocak 2024
Bölüm 19
Yayın Tarihi: 31 Ocak 2022
Bölüm 20
Yayın Tarihi: 09 Ocak 2024
Bölüm 21
Yayın Tarihi: 09 Ocak 2024
Bölüm 22
Yayın Tarihi: 09 Ocak 2024
Bölüm 23
Yayın Tarihi: 09 Ocak 2024
Bölüm 24
Yayın Tarihi: 09 Ocak 2024
Bölüm 25
Yayın Tarihi: 09 Ocak 2024
Bölüm 26
Yayın Tarihi: 09 Ocak 2024
Bölüm 27
Yayın Tarihi: 09 Ocak 2024
Bölüm 28
Yayın Tarihi: 11 Nisan 2022
Bölüm 29
Yayın Tarihi: 09 Ocak 2024
Bölüm 30
Yayın Tarihi: 09 Ocak 2024
Bölüm 31
Yayın Tarihi: 09 Ocak 2024
Bölüm 32
Yayın Tarihi: 09 Ocak 2024