Yaratık: Tecrit - Dijital Seri
Annesi derin uzay çekici gemisi Nostromo'da kaybolduktan on beş yıl sonra Amanda Ripley, annesinin başına gelenlere ışık tutabilecek ipucunu araştırmak için uzak bir uzay istasyonuna gider.
Bölüm 1
Yayın Tarihi: 28 Şubat 2019
Sentetik Weyland-Yutani çalışanı Samuels, Amanda Ripley'e, annesi Ellen'in gemisine ait olan kara kutunun bulunduğunun ve Sevastopol İstasyonu'na götürüldüğü bilgisini verir. Kara kutuyu incelemek için bir ekip gönderildiğini ve onunda, annesinin kaderini öğrenmek için bu gruba katılma şansı olduğunu söyler.
Bölüm 2
Yayın Tarihi: 28 Şubat 2019
Amanda, Sevastopol uzay istasyonunun güvenli bir sığınaktan çok uzak olduğunu keşfeder. Ayrıca istasyonda gerçekleşen mekanik arızalar ve saldırgan kolonistler tesisteki tek tehlike değildir.
Bölüm 3
Yayın Tarihi: 28 Şubat 2019
Sevastopol’un gizemli katili, kayıp arkadaşlarını arayan Amanda'nın peşine düşer.
Bölüm 4
Yayın Tarihi: 28 Şubat 2019
Marlow, uzaylının Sevastopol'a nasıl geldiğini açıklar ve Amanda, yaratığı avlamak için Colonial Marshal Waits ile işbirliği yapar.
Bölüm 5
Yayın Tarihi: 28 Şubat 2019
Amanda, Sevastopol’un android görevlilerinin programlarının dışında hareket ettiklerini ve istasyon dışında güçlü birilerinin istasyondaki herkesin hayatını tehlikeye attığını keşfediyor.
Bölüm 6
Yayın Tarihi: 28 Şubat 2019
Peşinde ki Xenomorph'dan kurtulan Amanda istasyonun kontrolünü geri almaya çalışırken korkunç gerçeği öğrenecek.