Dalış eğitmeni ve deniz biyoloğu olan Arman, yaşanan bir doğa felaketinin ardından araştırma yapmak için bilim ekibiyle birlikte bir askeri denizaltısına biner. Yaşananları anlamaya çalışan Arman ve ekibi, aynı zamanda askeri denizaltının da gerçek görevinin ne olduğunu öğrenmeye çalışır. Arman, kendini, ekibini ve tahmin ettiklerinden de daha fazlasını kurtarmaya çalıştığı bu süreçte başarılı olabilecek midir?
Bölüm 1
Yayın Tarihi: 20 Nisan 2022
Arman, babasının sponsor olduğu, denizaltı ile yürütülen bir araştırmaya gönülsüzce katılır. Hatice, İncirlik Hava Üssü'nde alışılmadık bir radyometre ölçümü yapar.
Bölüm 2
Yayın Tarihi: 20 Nisan 2022
Kos'ta, hayatta kalanlar için arama çalışması yapılır. Arman ve Defne gün doğmadan Kenan'ı bulmak için zamanla yarışır. Felix ve Cem elektrik arızasını gidermeye çabalar.
Bölüm 3
Yayın Tarihi: 20 Nisan 2022
Denizaltının içinde Arman ve Umut arasındaki gerilim son raddeye varır. Barış'ın hareketleri kontrolden çıkınca Erenay zor bir karar vermek zorunda kalır.
Bölüm 4
Yayın Tarihi: 20 Nisan 2022
Arman ve Yonca dalarak bir hasarı onarmak için denizaltının dışına çıkmak zorunda kalır ama tehlike devam etmektedir. Yakamoz mürettebatı kaçak bir yolcu bulur.
Bölüm 5
Yayın Tarihi: 20 Nisan 2022
Hatice, Erenay hakkındaki sarsıcı gerçeği açıklayınca Umut ve Yonca, Defne'den şüphelenmeye başlar. Mürettebat bir uçağı takibe alır. Cem kahredici bir seçim yapar.
Bölüm 6
Yayın Tarihi: 20 Nisan 2022
Umut rotayı değiştirip Norveç'teki bir tohum deposuna gitmeye karar verir. Hatice gizlice Defne'nin odasını arar. Mürettebat İspanya'da karaya çıkar ve bir kıyım yaşanır.