Vikingler

4. Sezon

Faydalı Bir İhanet
Bölüm 1
/Faydalı Bir İhanet
Yayın Tarihi: 18 Şubat 2016
Ragnar, rahatsız edici bir rüya görür. Aslaug gelecekle ilgili cevaplar arar. Rollo büyük adım atar ve Floki, Bjorn ile çatışır.
Kraliçeyi Öldür
Bölüm 2
/Kraliçeyi Öldür
Yayın Tarihi: 25 Şubat 2016
Bjorn, hayatta kalma macerasına atılır. Ubbe, av sırasında dayanıklılığını sergiler. Floki'nin bulunduğu şartlar kötüleşir. Rollo, ortama uyum sağlamaya çalışır.
Merhamet
Bölüm 3
/Merhamet
Yayın Tarihi: 03 Mart 2016
Ragnar ve Ecbert aynı rüyayı görür. Karısı, Rollo'nun gönlünü kazanma çabalarına direnir. Bjorn, vahşi doğada azılı bir rakiple karşılaşır.
Yol Kutlamaları
Bölüm 4
/Yol Kutlamaları
Yayın Tarihi: 10 Mart 2016
Noel kütüğü büyük salonda yanarken, Ragnar ortak kaderleri nedeniyle Yidu ile bir bağ kurar. Bu sırada Bjorn, hayatı ve aşkı için mücadele eder.
Vaadedilen
Bölüm 5
/Vaadedilen
Yayın Tarihi: 17 Mart 2016
Ragnar ve Yidu, birbirlerine sırlarını vermeye devam eder. Beklenmeyen bir ziyaretçi Kattegat'a gelir. Neşeli etkinlik, bir anda şekil değiştirir.
Öyle Olabilirdi
Bölüm 6
/Öyle Olabilirdi
Yayın Tarihi: 24 Mart 2016
Ragnar, Lagertha ve Harald, Paris'e doğru yelken açar; ancak rüzgar nedeniyle rotalarından çıkar. Bu sırada Ecbert, Aethelwulf ve Alfred'i kutsal bir göreve gönderir.
Kazanç ve Kayıp
Bölüm 7
/Kazanç ve Kayıp
Yayın Tarihi: 31 Mart 2016
Ragnar, Rollo'ya iki yönlü saldırıyı ilan eder. Bu sırada Harbard ve Aslaug, samimi anlar yaşar. Floki, rahatsız edici bir rüya görür.
Karadan Yürütmek
Bölüm 8
/Karadan Yürütmek
Yayın Tarihi: 07 Nisan 2016
Ragnar'ın yetenekleri sorgulanır. Gisla, önemli haberler verir. Yidu, mühim bir karar alır. Rollo'nun zaferi ödüllendirilir.
Her Yerde Ölüm
Bölüm 9
/Her Yerde Ölüm
Yayın Tarihi: 14 Nisan 2016
Harald ve Halfdan, geçtikleri yerleri yakıp yıkar. Lagertha, kişisel yenilgi yaşar. Alfred, Roma'da onurlandırılır. Erlendur, bir talepte bulunur.
Son Gemi
Bölüm 10
/Son Gemi
Yayın Tarihi: 21 Nisan 2016
Charles önemli bir karar verirken Rollo ve Ragnar arasında tarihin akışını değiştirebilecek derecede sert bir mücadele yaşanır.
Yabancı
Bölüm 11
/Yabancı
Yayın Tarihi: 30 Kasım 2016
Kattegat'a geri dönen Ragnar, oğullarından onunla birlikte İngiltere'ye yelken açmasını ister. Bir aile şöleni öfkeyle biter. Köle bir kız kurnazlığıyla Ivar'ı alt eder.
Vizyon
Bölüm 12
/Vizyon
Yayın Tarihi: 07 Aralık 2016
Bjorn gemiyle Akdeniz'e açılmaya hazırlanırken Ragnar kendi gemilerine mürettebat bulmakla ilgili yeni zorluklarla karşılaşır. Aslaug korkunç şeyler olacağını sezer.
İki Yolculuk
Bölüm 13
/İki Yolculuk
Yayın Tarihi: 14 Aralık 2016
Bjorn, hayalini gerçekleştirmek için eski bir düşmanla pazarlık yapmak zorundadır. Bu sırada ordusu son derece küçülen Ragnar yeni planlar yapar.
Şafaktan Önceki Belirsiz Saatler
Bölüm 14
/Şafaktan Önceki Belirsiz Saatler
Yayın Tarihi: 21 Aralık 2016
Bir Viking cenazesinin ardından, Lagertha nihayet amacına ulaşır. Ragnar yakalanmıştır, ancak yeni bir akrabayla tanışmasının ardından Kral Ecbert ile pazarlığa girişir.
Onun Tüm Melekleri
Bölüm 15
/Onun Tüm Melekleri
Yayın Tarihi: 28 Aralık 2016
Ragnar başına gelecekleri beklerken Ivar eve gönderilir. Kimliğini gizleyen bir rahip teselli verir. Ivar'ın geri dönüşü Lagertha ve Astrid'in gelecek korkusunu büyütür.
Deniz Yolculuğu
Bölüm 16
/Deniz Yolculuğu
Yayın Tarihi: 04 Ocak 2017
Ivar, Lagertha'ya meydan okurken Ecbert ve Aethelwulf, Ivar'ın oluşturduğu tehdit konusunda anlaşmazlığa düşer. Bjorn ve adamları, bir Müslüman kentini yağmalar.
Büyük Ordu
Bölüm 17
/Büyük Ordu
Yayın Tarihi: 11 Ocak 2017
Bjorn, Kattegat'a geri döner ve kardeşlerinin Ragnar'ın intikamını almak için ordu kurma planına katılır. Ama Ivar'ı Lagertha'ya karşı hareket etmemesi konusunda uyarır.
İntikam
Bölüm 18
/İntikam
Yayın Tarihi: 18 Ocak 2017
Birçok ulusun savaşçıları büyük orduya katılır. Ubbe ve Margrethe'nin düğün gecesi bir ittifakla sona erer. Kral Aelle acımasız bir savaşa hazırlanır.
Hemen Öncesi
Bölüm 19
/Hemen Öncesi
Yayın Tarihi: 25 Ocak 2017
Kral Ecbert ve Prens Aethelwulf ilerleyen Viking ordusuna karşı koymaya hazırlanırken Lagertha, Kattegat'ta işgalcilere karşı amansız bir savaşı kumanda eder.
Hesaplaşma
Bölüm 20
/Hesaplaşma
Yayın Tarihi: 01 Şubat 2017
Ecbert kendi intikam planını uygulamaya koyduktan sonra Viking ordusunu karşılar. Ragnar'ın oğulları için zafer kutlaması keyif değil acı doludur.