Katil Charles Sobhraj'ın nasıl yakalandığının olağanüstü hikayesi. 1975 ve 1976'da Hindistan, Tayland ve Nepal'in 'Hippi Yolu'nda genç Batılı gezginlerin faili meçhul cinayetlerinin baş zanlısı olarak Sobhraj, üç farklı kıtada tutuklama emri çıkararak, Interpol'ün en çok aranan adamı olmak için defalarca dünya çapındaki yetkililerin elinden kaçmıştı. (18 yaş ve üzeri için uygundur)
Bölüm 1
Yayın Tarihi: 01 Ocak 2021
Charles Sobhraj'ın, 70'lerin Bangkoku'nda Kanit Apartmanı'nda verdiği gösterişli ve aldatıcı partinin ardından iki gezginin kaybolması bir diplomatın dikkatini çeker.
Bölüm 2
Yayın Tarihi: 03 Ocak 2021
Marie-Andrée âşık olur ve kendini boyundan büyük bir işin içinde bulur. Engellerle karşılaşan Knippenberg, kariyerini riske atmak pahasına olayı araştırmaya devam eder.
Bölüm 3
Yayın Tarihi: 10 Ocak 2021
Bir muhbir bulan Knippenberg'in şüpheleri artar. Macera peşindeki bir Fransız, Kanit Apartmanı'na giderek tuzağa düşer ve korkunç bir gerçeği keşfeder.
Bölüm 4
Yayın Tarihi: 17 Ocak 2021
Marie-Andrée giderek kontrolcü davranan Charles'ın suyuna gider. Ajay uyuşturucu etkisi altındadır. Nadine gizli görevi üstlenir ama Knippenberg'in yalanı ortaya çıkar.
Bölüm 5
Yayın Tarihi: 24 Ocak 2021
Kim av, kim avcı? Nadine, büyük baskın öncesinde bu zehirli ekibin apartmandan ayrılmasına engel olmalıdır. Ancak Charles'ın bir B planı vardır.
Bölüm 6
Yayın Tarihi: 31 Ocak 2021
Charles cesur hamleler yaparken Knippenberg soruşturmayı kafasından atmakta zorlanmaktadır. Marie-Andrée ve Ajay, Charles'ın yanında kimin olacağı konusunda tartışır.
Bölüm 7
Yayın Tarihi: 07 Şubat 2021
Charles ve Marie-Andrée şaşaalı planlarla Paris'e gider ancak ziyaretlerinden memnun olmayan biri vardır. Knippenberg ikiliyi durdurmak için çareyi basına gitmekte bulur.