The Mire
1980'lerin başında bir Polonya kasabasında bir fahişe ve bir gençlik lideri öldürülmüş hâlde bulunur, ama polisin vakayı ele alış biçimi iki gazeteciyi şüphelendirir. (18 yaş ve üzeri için uygundur)
Bölüm 1
Yayın Tarihi: 19 Ağustos 2018
Bir fahişe ve topluluk lideri ormanda ölü bulunduktan kısa bir süre sonra bir adam suçu itiraf eder, fakat iki gazeteci davanın bu kadar basit olmadığından şüphelenir.
Bölüm 2
Yayın Tarihi: 24 Ağustos 2018
Woźniak'tan şüphelenip Grochowiak'ın dul eşini tekrar sorgulayan Piotr önemli bir ipucu yakalar. Bir anne Witek'ten çocuğunun ölümünü soruşturmasını ister.
Bölüm 3
Yayın Tarihi: 31 Ağustos 2018
Bölgedeki liseyi ziyaret eden Witek, Justyna'nın hayatı hakkında daha net bir fikir edinir. Woźniak, Piotr'a bir mesaj gönderir. Teresa ise bir tehdit, bir de ipucu alır.
Bölüm 4
Yayın Tarihi: 07 Eylül 2018
Piotr, Witek'e önemli bir kanıt verir. Witek, spor merkezinde Grochowiak ve Józek'in geçmişini araştırırken Justyna'nın bir fotoğrafını görür.
Bölüm 1
Yayın Tarihi: 07 Temmuz 2021
Komiser Anna Jass, ormanda genç bir adama ait bir cesedin bulunmasının ardından soruşturma başlatır. Zarzycki, Kurier'in baş editörü olmak için geri döner.
Bölüm 2
Yayın Tarihi: 07 Temmuz 2021
Jass su setinin kendi kendine yıkılmadığından şüphelenmeye başlar. Zarzycki savaştan sonra ormanda yaşananlar hakkında bir makale yazmak ister.
Bölüm 3
Yayın Tarihi: 07 Temmuz 2021
Jass ve ortağı, cesedi bulunan gencin ölümüyle ilgili bilgi sahibi olabilecek bir adamı tutuklar. Bu sırada Wanycz kayıplara karışan gazeteciyi bulmaya çalışır.
Bölüm 4
Yayın Tarihi: 07 Temmuz 2021
Polis, ölen gencin dosyasını kapatmaya karar verse de Jass sonuçtan memnun değildir. Kendi soruşturması ise onu emekli bir polise götürür.
Bölüm 5
Yayın Tarihi: 07 Temmuz 2021
Jass'ın kurbanın ailesiyle ilgili keşfettiği sır, soruşturmaya yeni bir boyut kazandırır. Zarzycki, Kielak'ın kayıp oğluyla ilgili soruşturmada yeni bir ipucu bulur.