The Good Doctor

6. Sezon

Bölüm 1
Yayın Tarihi: 03 Ekim 2022
Shaun ve Lea'nın düğün töreni, hastanede yaşanan şiddetli bir saldırı nedeniyle yarıda kesilir. Değer verdiği insanların hayati tehlike altında olduğunu görmenin yarattığı travma Shaun'u derinden etkiler.
Bölüm 2
Yayın Tarihi: 10 Ekim 2022
Dr. Murphy ve Dr. Park, cerrahi uzmanları olarak ilk günlerinde denetleyecekleri asistanlarla tanışır. Lim, bir taraftan işine odaklanırken diğer taraftan da yeni gerçekliğiyle ve duygularıyla yüzleşir.
Bölüm 3
Yayın Tarihi: 17 Ekim 2022
Ekip, ayak bileğini inciten ünlü bir evlilik danışmanını tedavi eder. Dr. Audrey Lim, ameliyatı sırasında ameliyathanede gerçekten neler olduğunu öğrenmeye kararlıdır. Bu arada kendisi de bir iç hesaplaşma yaşar.
Bölüm 4
Yayın Tarihi: 24 Ekim 2022
Ekip, bir askeri canlandırma sanatçısını ameliyat eder. Dr. Jordan Allen ve Dr. Daniel Perez ise bir operasyon için zamana karşı yarışır.
Bölüm 5
Yayın Tarihi: 31 Ekim 2022
Shaun, Asher ve Powell, nadir görülen kalıtsal bir hastalığı olan genç bir hastayı tedavi ederken; bilinmedik yollara girerler. Glassman ve Shaun, Lim'in felcine çözüm bulmak için birlikte çalışırken; farklılıklarının üstesinden gelmek zorundadırlar.
Bölüm 6
Yayın Tarihi: 21 Kasım 2022
Bir sıcak hava dalgasının ortasında, Dr. Danica Powell ve Dr. Shaun Murphy, hastalarının ameliyatı hakkında anlaşmazlık yaşar.
Bölüm 7
Yayın Tarihi: 28 Kasım 2022
Dr. Andrews, altızlara hamile bir kadının yüksek riskli doğumun ardından, onların sağlıklarını ve güvenliklerini sağlamak için doktorları ekiplere ayırmak zorunda kalır. Shaun ve Lea aile kurmayı tartışırken bir engelle karşılaşırlar.
Bölüm 8
Yayın Tarihi: 05 Aralık 2022
Dr. Murphy, Wolke ve Glassman, karnında enfekte ameliyat süngeri olan bir hastayla tanışırlar. Dr. Reznick, bir cinsel saldırı kurbanını tedavi ederken kendi geçmişiyle yüzleşmek zorunda kalır.
Bölüm 9
Yayın Tarihi: 12 Aralık 2022
Dr. Shaun Murphy, yeni bir performans değerlendirme sistemi getirdiğinde farkında olmadan Dr. Danica Powell ve Daniel Perez arasında bir rekabet yaratır. Dr. Morgan Reznick, Dr. Alex Park ile arasındaki sınırı aşar.
Bölüm 10
Yayın Tarihi: 23 Ocak 2023
Dr. Shaun Murphy, yeni bir performans değerlendirme sistemi getirdiğinde farkında olmadan Dr. Danica Powell ve Daniel Perez arasında bir rekabet yaratır. Dr. Morgan Reznick, Dr. Alex Park ile arasındaki sınırı aşar.
Bölüm 11
Yayın Tarihi: 30 Ocak 2023
Lea ve Shaun yaralı bir köpeğe yardım eder. Her ikisi de bu yardım sayesinde ebevenylik konusunda hızlı bir deneyim kazanır. Dr. Danica Powell ise bir arkadaşına gerçekleştirdiği gizli bir operasyon nedeniyle kariyerini tehlikeye atar.
Bölüm 12
Yayın Tarihi: 06 Şubat 2023
Shaun, evinde böcek ilaçlama görevlileri varken Aaron’ı kendisiyle kalması için davet eder. Dr. Morgan Reznick, kariyeri ve özel hayatıyla ilgili büyük bir kararın eşiğindedir.
Bölüm 13
Yayın Tarihi: 13 Şubat 2023
Shaun ve Lea ebeveynlik tarzları konusunda farklı fikirlere sahiptirler ve çocukları doğduğunda ilişkilerine ne olacağı konusunda endişelenirler. Bu arada Dr. Lim, uzun süredir tedavi gören hastalarından birinin hasar gören akciğerlerini kurtarmak için yeni yöntemler arar.
Bölüm 14
Yayın Tarihi: 27 Şubat 2023
Üç yaşındaki bir çocuk acil servise geldiğinde ekip onun felç geçirdiğini hemen fark eder. Dr. Shaun Murphy'nin felce yol açan nedene ilişkin ilk teşhisi sorunu çözmeyince; Dr. Park daha derinlere inmek zorunda kalır.
Bölüm 15
Yayın Tarihi: 06 Mart 2023
Dr. Jared Kalu, milyarder hastasıyla birlikte San Jose'deki St. Bonaventure Hastanesi'ne sürpriz bir dönüş yapar. Bu arada Park, karısının ilişki yaşadığı adamı tedavi etmek ve onu affetmeye çalışmak zorundadır.
Bölüm 16
Yayın Tarihi: 13 Mart 2023
Dr. Shaun Murphy bir davayı kazanmasına yardımcı olacak yasal bir temsilci ararken; obsesif kompulsif bozukluğu olan, gelecek vaat eden genç bir avukat olan Joni DeGroot'a güvenir.
Bölüm 17
Yayın Tarihi: 20 Mart 2023
Dr. Shaun Murphy Dr. Jared Kalu ile yeniden nasıl çalışacağını öğrenmek ve ona St. Bonaventure'da her şeye sıfırdan başlaması gerektiğini hatırlatmak zorundadır. Bu arada Dr. Shaun, nörolojik sorunları olan bir genci çok yüksek risk taşıyan bir yöntemle tedavi etmeye karar verir.
Bölüm 18
Yayın Tarihi: 03 Nisan 2023
Ekip, inatçı ve kalıcı COVID semptomlarıyla St. Bonaventure Hastanesi'ne gelen bir hastanın farklı rahatsızlıklarının olduğunu keşfeder. Bu arada Andrews ve Villanueva hastanedeki hiyerarşileri ve bunun ilişkileri üzerindeki etkisiyle mücadele eder.
Bölüm 19
Yayın Tarihi: 10 Nisan 2023
Dr. Andrews ve Lim bir hasta hakkında farklı fikirlere sahiptir ve bu durum Dr. Kalu'nun dönüşüyle ilgili sorunların ortaya çıkmasına neden olur. Dr. Glassman ise Murphy'ye birtakım samimi tavsiyelerde bulunur.
Bölüm 20
Yayın Tarihi: 17 Nisan 2023
Shaun, mentorü Dr.Glassman için endişelenirken; ekipteki diğer doktorlar kişisel yaşamlarında büyük adımlar atarlar.
Bölüm 21
Yayın Tarihi: 24 Nisan 2023
Bölüm 22
Yayın Tarihi: 01 Mayıs 2023