The Good Doctor

3. Sezon

Felaket
Bölüm 1
/Felaket
Yayın Tarihi: 23 Eylül 2019
Shaun, ilk buluşmasından dolayı kendini kötü hissediyor. Shaun'ın radikal bir ameliyat önerisi yeni gelinin hayatını tehlikeye atar. Morgan ve Dr. Park, yaşlı bir hastayı ameliyata yönlendirmek için birbirleriyle yarışıyor.
Borçlar
Bölüm 2
/Borçlar
Yayın Tarihi: 30 Eylül 2019
Marcus Andrews, cinsel saldırıyı durdururken yaralanan iyi bir Samiriyeli'ye yardım sözü verir. Audrey Lim, bir bebek hastanın ailesi Dr. Neil Melendez'in hata yaptığından şüphelendiğinde zor bir kararla karşı karşıya kalır.
Claire
Bölüm 3
/Claire
Yayın Tarihi: 07 Ekim 2019
Claire Browne, evde komplikasyonlarla karşılaşır ve ilk ameliyatına liderlik etmeye hazırlanır. Ekip, bir balıkçının yaralarını tedavi etmeye çalışır.
Elimi Tut
Bölüm 4
/Elimi Tut
Yayın Tarihi: 14 Ekim 2019
Bir komplo teorisyeninin Dr. Neil Melendez hakkında şüpheleri vardır. Claire Brown, acı hissedemeyen bir kadını tedavi eder. Shaun Murphy ve Dr. Aaron Glassman ilişkilerinde bazı krizlerle başa çıkmak zorunda kalır.
İlk Vaka, İlk Dokunma
Bölüm 5
/İlk Vaka, İlk Dokunma
Yayın Tarihi: 21 Ekim 2019
Andrews, Shaun'un ilk ameliyatı için gerçekten hazır olup olmadığını sorgular. Brown ve Dr. Reznick'in tanısından şüphe duyulan bir hastası vardır.
45 Derecelik Açı
Bölüm 6
/45 Derecelik Açı
Yayın Tarihi: 04 Kasım 2019
İlk ameliyatını yapan, Dr. Shaun Murphy ile bir hemşire arasında ameliyat esnasında bir gerginlik yaşanır. Bu arada, Dr. Neil Melendez, riskli bir ameliyat için Dr. Audrey Lim ile aynı fikirde değildir.
SAMG
Bölüm 7
/SAMG
Yayın Tarihi: 11 Kasım 2019
Shaun Murphy, bağışıklık yetersizliğinden dolayı izole edilen bir hastayla ilişki kurma konusundaki benzersiz yeteneği beklenmedik bir sonuç verir. 12 yaşında bir hasta kör olmak üzeredir. Neil Melendez ve Dr. Audrey Lim arasında gerginlik artıyor.
Ay Yolculuğu
Bölüm 8
/Ay Yolculuğu
Yayın Tarihi: 18 Kasım 2019
Carly'nin, Shaun ile olan yakınlığını arttırma girişimleri, her ikisinde de daha fazla hayal kırıklığı yaratır. Bu arada, Lim ve Melendez, işlerini kişisel hayatlarından ayırmak için mücadele ederler.
Tamamlanmamış
Bölüm 9
/Tamamlanmamış
Yayın Tarihi: 25 Kasım 2019
Mucize Doktor 45.Bölüm 9. Bölüm Shaun, Carly ile olan ilişkisinde bir sonraki adıma geçmeye hazırdır. Genç bir kadın, evliliğini mahvedebilecek bir karar aşamasındadır.
Arkadaşlar ve Aile
Bölüm 10
/Arkadaşlar ve Aile
Yayın Tarihi: 02 Aralık 2019
Shaun, ölüm döşeğinde babasını ziyaret eder. Claire, kederini gidermenin yollarını arar. Bir NFL oyuncusunun acil bir tedaviye ihtiyacı vardır.
Kırık
Bölüm 11
/Kırık
Yayın Tarihi: 13 Ocak 2020
Babasının ölümünden sonra Shaun, Lea ile olan yakınlığının, Carly ile olan ilişkisi üzerindeki etkilerini ele almalıdır. Bu arada ekip, ameliyat sırasında tüm anesteziyi reddeden bir hasta üzerinde çalışıyor.
Mutasyonlar
Bölüm 12
/Mutasyonlar
Yayın Tarihi: 20 Ocak 2020
Audrey Lim, Shaun Murphy ve Morgan Reznick, 25 yaşında şiddetli şişlik çeken bir koşucuyu tedavi ediyor. Alex Park, Claire Browne ve Neil Melendez, 16 yaşında iki kanser hastasının tedavisinin üzerinde yoğunlaşıyor.
Seks ve Ölüm
Bölüm 13
/Seks ve Ölüm
Yayın Tarihi: 27 Ocak 2020
Mucize Doktor 49.Bölüm 13. Bölüm Shaun Murphy ve Morgan Reznik, hayatının son birkaç ayını geçiren bir kanser hastasının tedavisiyle uğraşıyor. Bu arada, Shaun ve Carly'nin ilişkisi yeni bir yakınlık seviyesine ulaşır.
Fenomen
Bölüm 14
/Fenomen
Yayın Tarihi: 10 Şubat 2020
Dr. Shaun Murphy, sosyal medya fenomeni olan bir hastanın tedavisiyle ilgilenir. Bu arada, ekip karnında problemi olan bir kadını tedavi eder.
Söylenmeyenler
Bölüm 15
/Söylenmeyenler
Yayın Tarihi: 17 Şubat 2020
Herkesin şüphelerine rağmen Shaun, Carly'nin Lea ile olan arkadaşlığının iyi olacağından umutludur. Ekip, deneysel bir prosedür için iyi bir aday olabilecek genç bir çocuğu tedavi eder.
Otopsi
Bölüm 16
/Otopsi
Yayın Tarihi: 24 Şubat 2020
Shaun, duygusal bir itirafta bulunur, fakat sonucu istediği gibi gitmiyor. Claire Browne, Morgan Reznick ve Marcus Andrews, erkek bir üniversite öğrencisine gizemli bölünmüş kişilik bozukluğu tedavisinde yardımcı oluyor.
Saplantı
Bölüm 17
/Saplantı
Yayın Tarihi: 02 Mart 2020
Gizemli ve teşhis edilmemiş bir hastalığı olan ve yıllardır diğer doktorları şaşırtan bir hasta, Dr. Shaun Murphy ve ekibi bazı büyük riskler almaya zorluyor.
Kalp Kırıklığı
Bölüm 18
/Kalp Kırıklığı
Yayın Tarihi: 09 Mart 2020
Claire Browne ve Dr. Shaun Murphy nadir görülen bir cücelik hastasını tedavi ediyorlar. Bu arada Dr. Morgan Reznick, Dr. Audrey Lim ve Dr. Alex Park, daha önceki bir kazada her iki kolundan yaralanmış genç bir adamı tedavi ediyorlar.
Kurtarma
Bölüm 19
/Kurtarma
Yayın Tarihi: 23 Mart 2020
Büyük bir deprem San Jose’yi sallarken, St. Bonaventure Hastanesi doktorları kırmızı alarma geçerek, hem yaralıların hem de iş arkadaşlarının sağlığını ve güvenliğini sağlamaya çalışmaktadırlar.
Seni Seviyorum
Bölüm 20
/Seni Seviyorum
Yayın Tarihi: 30 Mart 2020
Doktorlar, çevrelerindeki insanların hayatlarını kurtarmak için zamana karşı bir yarış içindedirler. Bu sırada kendi kişisel güvenliklerini de düşünmek zorundadırlar.