Aslı, Selin, Açelya, Hande ve Ebru çok iyi anlaşan yakın arkadaştırlar. Felekten bir gece geçirmek için buluşan beş arkadaş unutamayacakları bir eğlenceye imza atarlar. Ama geceye damga vuran ve asla unutmayacakları başka bir olay daha yaşanır. Gecenin sonunda Açelya gizemli bir şekilde ortadan kaybolur. Açelya'nın ortadan kayboluşunun şokunu yaşayan dört arkadaş uzun süre bir araya gelmez. Aradan bir yıl geçer ve kızların dördü de gizemli mesajlar almaya başlar. Sadece Açelya'nın bileceği konular hakkındaki bu mesajlar dört arkadaşı yeniden bir araya getirir. Mesajların kaynağını merak eden kızlar sununu bilmedikleri bir gizemin içine doğru sürüklenmeye başlar.
Episode 01
Bölüm 1
/Episode 01
Yayın Tarihi: 06 Temmuz 2015
Star’da ekrana gelen, yapımını O3 Turkey Medya’nın yaptığı, uyarlama senaryosunu Elif Usman Ergüden’in kaleme aldığı, yönetmenliğini ise başarılı yönetmen Cem Karcı’nın üstlendiği, uzun süredir merakla beklenen “Tatlı Küçük Yalancılar” dizisinin jenerik müziğini ünlü sanatçı Sertab Erener hazırladı. “BİZ, KİMİ SUÇLU KİMİ SUÇSUZ, TATLI KÜÇÜK YALANCILAR.” Hayatlarının en deli dolu çağını yaşarken bir yandan da tehlikeli ve gizemli bir düşmanla baş etmeye çalışan dört yakın arkadaşın dostlukları, aile bağları, okul hayatları ve aşkları ekrana getirecek olan “Tatlı Küçük Yalancılar” dizisi, Warner Bros’un beş sezondur devam eden ve dünyaca izlenen Pretty Little Liars isimli diziden uyarlanıyor. Dizinin jenerik müziği de, Sertab Erener tarafından Tatlı Küçük Yalancılar için cover’landı. Dizide genç yıldızlar Şükrü Özyıldız, Bensu Soral, Dilan Çiçek Deniz, Melisa Şenolsun, Beste Kökdemir, Büşra Develi başrolleri paylaşıyor.
Episode 02
Bölüm 2
/Episode 02
Yayın Tarihi: 13 Temmuz 2015
Selin, Aslı, Hande ve Ebru, A ile tanışmak üzere geldikleri yazlık evde, beklemedikleri bir sürprizle karşılaşırlar. Belli ki, kendini açık etmeye niyeti olmayan gizli düşmanları, onlara bir oyun oynamıştır. Bu duruma sinirlenen ve iyice kafası karışan kızlar, A.’nın oyunlarına daha fazla alet olmamak için Selin’in aklına gelen fikri uygularlar. Ancak bu hamleleri, A’yı durdurmak yerine, işlerin daha da korkutucu bir hal almasına sebep olacaktır. Eren, A.’dan gelen tehditkar mesajın etkisiyle, Aslı’dan uzak durmaya karar verir. Ona karşı daha mesafeli bir tavır içerisine girer. Aslı, yakınlaşmalarından hemen sonra Eren’in ondan uzaklaşmasına, sanki hiçbir şey olmamış gibi davranmasına anlam veremez. Sonunda da patlar ve neden böyle davrandığını sorgular. Eren’i, Aslı’yı korumak için onun kalbini kırmak zorunda kalacağı yeni bir sınav beklemektedir. A’dan, onu yok sayarak kurtulamayacaklarını anlayan Selin, Aslı, Ebru ve Hande, polise başvurma noktasına gelirler. Ancak A’nın onlara engel olması zor olmaz. Gizemli düşmanlarıyla giriştikleri bu mücadelede birbirlerinden başka kimseleri olmadığını anlayan kızlar, farklı çözüm arayışlarına yönelirler. Selin, Toprak ve Janset’in peşine düşerken, Hande de okulda hacker olarak nam salmış Barış’a başvurur. Mesajları kimin attığını bulması için ondan yardım ister. Barış da onu geri çevirmez. Ancak bir şartı olacaktır. Hande bir yandan Barış’ın şartını kabul etmemek için direnirken, bir yandan da annesine destek olabilmek için, yakın arkadaşı Müge’nin yardımıyla, bir işe girer. Karşısına çıkan fırsatları da kullanarak Toprak’la arkadaşlık kuran Selin’in aradığı cevapları, başladığı iş sayesinde Hande bulacaktır. Okulun geleneksel balosunun yapılacağı gece, dört arkadaş için yeni gizemlere ve yeni sorulara gebedir. Kızlar, Açelya’nın katilinin kim olabileceğine dair bir ipucu ele geçirirken, A.’nın tahmin ettiklerinden de daha tehlikeli bir düşman olduğunu acı bir şekilde öğreneceklerdir.
Episode 03
Bölüm 3
/Episode 03
Yayın Tarihi: 20 Temmuz 2015
Selin’e bir türlü ulaşamayan Hande, Aslı ve Ebru paniğe kapılırlar. A’dan gelen mesaj da korkularını iyice arttırır. Bir an önce Selin’i bulmak için harekete geçerler. Ancak Selin’i değil, sadece telefonunu bulabilirler. Yerdeki kan izleri de kızların endişelerini haklı çıkartır gibidir. Eren’in yönlendirmesiyle önce Selin’in ailesi sonra da Komiser Vecip olaya dahil olur. Her yerde Selin’i arayan polisin, kızların ifadeleri doğrultusunda, tek bir şüphelisi vardır: Toprak... Dört bir yanda aranan Toprak, kapana kısılmıştır. Bundan sonra atacağı her adımın onu karanlığa biraz daha yaklaştıracağını bilmektedir artık. Korkularından kaçmak için de tek bir çözüm gelmektedir aklına. Aslı, yaşadıkları yorucu gecenin sonunda Eren’e sığınır. Ancak onu koruyabilmek adına fazlaca soru soran Eren, Aslı’nın yine canını acıtır. Aslı, unutmak istediği suçuyla, vicdanıyla yüzleşmesine sebep olduğu için öfkeyle ayrılır Eren’in yanından. Eren’in Aslı’nın gönlünü almak, ona yaşadıklarını bir gece olsun unutturmak için yaptıkları ise, iki aşığı tekrar yakınlaştıracaktır. Kızlar bir yandan Selin’in başına gelenin şokunu üzerlerinden atmaya çalışırken bir yandan da gizli düşmanlarının kim olabileceğiyle ilgili yeni şüphelere kapılırlar. Sürekli etraflarında dolanan, adını bile bilmedikleri genç bir adam dikkatlerini çeker. Onun kim olduğunu öğrenmelidirler. Bu konuda, adım adım Hande’nin hayatının bir parçası olmaya başlayan Barış’tan yardım alacaklardır. Kızlar, sürdükleri iz sonunda hiç beklemedikleri bir cevapla karşılaşırken, Açelya Ademoğlu cinayetiyle ilgili ortaya çıkan bir delil herkesi şaşırtmakla kalmayacak, aynı zamanda da Açelya’nın kaybolduğu gece yaşananlarla ilgili yeni soruları beraberinde getirecektir.
Episode 04
Bölüm 4
/Episode 04
Yayın Tarihi: 27 Temmuz 2015
Selin, hiç beklemediği bir anda karşısına çıkan Toprak’tan, Açelya’nın kaybolduğu geceye dair yeni detaylar öğrenir. Toprak’ın anlattıkları gerçek midir yoksa yalan mı? Selin bu soruya, yüreğinden geçen cevabı verir ve Toprak’a inanmayı seçer. Ancak verdiği karar, kendisini de tehlikeye atmasına sebep olacaktır. Toprak’ın aleyhinde ortaya çıkan delil ve kayıplara karışmış olması, Eren’i de harekete geçirir. A.’nın ördüğü ağ giderek daha ciddi bir boyut kazanmaktadır. Eren, Toprak’ı bulmaya çalışırken, A’dan aldığı mesajla, öğrenmek istemeyeceği bir sırrın ortağı haline gelir. Kendisini sevimsiz bir ikilemin içinde bulur. Şimdi sadece Aslı’yla ilişkisi değil, okuldaki görevi de tehlikededir. Birilerini korumak ve işlerin daha kötü bir hal almasını engellemek için, kendini zor duruma düşürmek ve yine Aslı’yı üzmek zorundadır. Selin, her yerde aranan Toprak’ı, ailesine ait yazlık evde saklarken, paylaştıkları sır ikisini birbirine yakınlaştırır. Selin, Toprak’ın masumiyetini ispatlamak istemektedir ve bu konuda tek başına hareket etmek zorundadır. Toprak’ın o geceyle ilgili hatırladığı bir ayrıntı, belki kurtuluşunu da getirecektir. Selin, o ayrıntıda bulduğu umudun peşine düşer ve bir ipucuna ulaşır. Açelya’nın portresinin parçalanması okulda büyük yankı bulur. Bunu kimin yaptığı soru işaretidir ve cevap, kimsenin ummadığı birinde saklıdır. Asuman giderek artan maddi sıkıntılarını Hande’ye belli etmemeye çalışsa da Hande durumun farkındadır. İşten avans alabileceğini ummaktadır. Ancak iş yerinde onu bekleyen kötü sürpriz, planlarını alt üst eder. Aradığı çözüm, başının tatlı belası Barış’tan gelir. Hande, Ebru ve Aslı, telefonlarına çıkmayan, bir süredir haber alamadıkları Selin’i merak ederken A’dan gelen mesaj iyice kafalarını karıştırır. Selin’in onlardan ne sakladığını öğrenmek için A’nın yönlendirmesiyle yazlık eve giderler. Orada, sadece Selin’in değil Ebru’nun da sakladığı gerçekler gün yüzüne çıkacaktır. Dört arkadaş, Açelya’nın kaybolduğu geceyle ve gizli sevgilisiyle ilgili sırları aydınlatmak için, Selin’in bulduğu ipucunu takip ederek yeni bir araştırmaya soyunurlar. Gecenin sonunda, hem kızları, hem de Toprak’ı kötü bir sürpriz beklemektedir.
Episode 05
Bölüm 5
/Episode 05
Yayın Tarihi: 03 Ağustos 2015
Toprak’ın, Selin’in ailesine ait evden çıkarken yakalanması, Selin’i de zan altında bırakır. Selin’in annesi Vildan, Toprak’ın suçsuzluğuna inanan ve bu uğurda kendini de tehlikeye atan kızını kurtarabilmek adına, Toprak’a yardım etmek ve onun avukatlığını üstlenmek zorunda kalır. Toprak’ı polise ihbar eden Eren’in ise, şimdi çok başka planları vardır. Amacına ulaşmak için, çok dikkatli adımlar atmalı ve sürekli tetikte olmalıdır. Eğer her şey planladığı gibi giderse, masum birinin hayatını kurtarabilecektir. Cesur, Ebru’ya karşı takındığı kaba tavırdan pişmandır. Aralarındaki buzları eritmek üzere harekete geçer. Ebru’dan kendisine yüzme dersleri vermesini ister. Bu durum, Ebru’dan çok Selin’i heyecanlandırır. Evde hapis hayatı yaşayan ve dış dünyayla hiçbir bağı kalmayan Selin, Açelya’nın gizli sevgilisinin Ilgaz olduğunu ispatlarsa Toprak için bir şans yaratabileceğine inanmaktadır. Ancak kendisi cezalı ve eli kolu bağlı halde olduğu için, Ebru’nun Açelyalar’ın evine gidişini bir fırsat olarak görür. Ebru, yüzme dersi bahanesiyle eve girecek ve Cesur’un ellerinden aldığı günlüğü bulmaya çalışacaktır. Hande ile Barış arasındaki yakınlaşma, beklenmedik bir şekilde hız kazanırken, Aslı, babasıyla ilgili giderek artan bir şüpheye kapılır. İnanmak istemediği şüphesinin peşinden giderken karşılaştığı gerçek, Eren’e duyduğu kırgınlığı atlatmasına yarasa da Aslı ve ailesi için zor günlerin habercisidir. Toprak’ın mahkeme günü yaklaştıkça, Selin’in onu kurtarabileceğine dair umudu da azalır. Toprak için durum hiç de iyi görünmemektedir. Aleyhindeki delilleri çürütebilecek, Açelya’yı onun öldürmediğini ispat edebilecek hiçbir kanıt yoktur. Toprak’ın özgürlüğü bir mucizeye bağlıdır. O mucizeyi gerçekleştiren ise, hiçbirinin tahmin etmediği biri olacaktır.
Episode 06
Bölüm 6
/Episode 06
Yayın Tarihi: 10 Ağustos 2015
A’nın tuzağına düşen Aslı çok zor durumdadır. Eren, A’dan gelen mesaj üzerine harekete geçer. Aslı’yı bulmak için kurallarını A.’nın koyduğu oyuna girmek zorunda kalır. Aslı’ya olanlardan habersiz durumdaki kızlar hayatlarına devam etmektedir. Geçici ev arkadaşlıkları neticesinde iyice yakınlaşan Hande ve Barış hallerinden memnundur. Ancak Barış’a olan hislerini kendine dahi itiraf edemeyen Hande, hala arkadaşça davranmaya çalışmaktadır. Derken beklenmedik bir gelişme onları birbirlerine hiç olmadıkları kadar yakınlaştırır. Toprak’ın serbest bırakılmasıyla rahat bir nefes alan Selin, onu ziyarete gider. A’nın kim olduğu ve ne yapmaya çalıştığıyla ilgili kritik yaparlarken, aralarındaki çekime karşı koyamazlar. Janset, bu büyülü anı bozmayı başarsa da, ikisi arasındaki giderek artan yakınlaşmayı engelleyemeyecek ve bu durumdan hiç memnun olmayacaktır. Kimliği ortaya çıkan Güven artık daha rahat davranmaktadır. Kızların güvenini kazanmak için kolları sıvasa da başka bir şeyin peşinde olduğu her halinden bellidir. Aradığını bulduğunda ise olaylar beklemediği bir yöne sapacaktır. Bütün uğraşlarına rağmen A’nın Aslı’yı nerede tuttuğunu öğrenemeyen Eren, Barış’ın yardımına başvurur. Elde ettiği bilgi biraz olsun Eren’in işine yarasa da önünde çözmesi gereken büyük bir bulmaca vardır ve zamanı daralmaktadır. Kapatıldığı yerden çıkış olmadığını anlayan Aslı içinse her geçen dakika cehennem gibidir. Aslı’ya bütün bir gün boyunca ulaşamayan ve Eren’in bazı davranışlarından şüphelenen kızlar, Aslı’nın annesi Emel’in de Aslı’yı aramaya başlaması üzerine telaşlanırlar. Parçaları birleştiren Hande, Aslı’nın nerede olduğuyla ilgili cevabın Eren’de olduğunu düşünmektedir. Ancak Eren’de cevaplar yerine sadece sorular vardır. A.’nın bıraktığı bulmacayı sonunda Selin’in yardımıyla çözen Eren, Aslı’yı kurtarmaya koştuğunda, A. son oyununu oynayacaktır.
Episode 07
Bölüm 7
/Episode 07
Yayın Tarihi: 17 Ağustos 2015
A’nın tuzağına düşen Aslı ve Eren zor durumdadır. Aslı kendini hastanede bulurken, onu kaçırmakla suçlanan Eren, sorguya alınmıştır. İşin içinden nasıl çıkacaklarını bilemeyen kızlar, polise her şeyi anlatmaya karar verirler fakat bu fikirden hoşlanmayan A, onlara engel olmak için yeni bir tehditle karşılarına çıkacaktır. Güven ise durumu daha da kötüleştirecek bir hamlede bulunurken Selin’in de başını belaya sokmuş olur. Artık kızların işi daha zordur. Eren’e karşı öfke dolan Bahadır, ondan hesap sormak için karakola giderken, Eren’i kurtarmak isteyen Aslı’nın aklına bir fikir gelir. Kızlar Selin’in de yardımıyla bu fikri hayata geçirir. Ilgaz’a özel numaradan bir mesaj gelir. Eğer şantaj videolarını istiyorsa bir miktar parayla denilen yere gitmesi gerekmektedir. Güven’le birlikte söylenen yere giden Ilgaz’ı büyük bir sürpriz beklemektedir. Beklenmedik bir şekilde Asuman’ın gayri resmi kredisinden haberdar olan Hande, Asuman’la yüzleşir. Müge ise Hande için sürpriz bir doğum günü partisi düzenleme derdindedir. Ancak bu parti, Seçkin ve Barış’ı karşı karşıya getirip Hande’nin bir seçim yapmasına sebep olacaktır. Doğum günü partisinin ardından işler iyice karışır. Asuman’ın evde sakladığı paralar biri tarafından çalınmıştır. Durumu öğrenen Asuman deliye döner. Eğer paraları yerine koyamazsa hırsızlıkla suçlanacaktır. A’dan bir mesaj alan Hande, paraları kimin çaldığınu öğrenmiş olur. Eğer paraları alıp, annesini kurtarmak istiyorsa onun dediklerini yapmak zorundadır. Ancak bu hiç kolay değildir, çünkü A.’nın yapmasını istediği şey, Hande’nin en yakın arkadaşlarından birine zarar vermesi ve birbirine aşık iki insanı ayırması anlamına gelmektedir.
Episode 08
Bölüm 8
/Episode 08
Yayın Tarihi: 24 Ağustos 2015
Selin’in kısa süren mutluluğu tek bir mesajla kabusa dönüşmüştür. Toprak, kız kardeşinin kör kalmasına, kendisinin de hapse girmesine sebep olan olayda Selin’in de parmağı olduğunu öğrenmiş ve yıkılmıştır. Selin, Toprak’ı kaybetmenin acısıyla soluğu Hande’nin yanında alır. Hande, arkadaşına yaptığı kötülüğün vicdan azabıyla kıvranmaktadır. Üstüne üstlük Barış’ın da kalbini kırmış, annesini korumak amacıyla, hayatını içinden çıkılmaz bir karmaşaya sürüklemiştir. Birkaç cephede birden mücadele vererek kendini affettirmeye, yaptıklarını düzeltmeye çalışır. Ancak A’nın bozduklarını düzeltmek o kadar da kolay değildir. Aslı ve Eren arasındaki ilişkiye tanık olan Müge rahat durmaz. İsim vermeden herkese Eren’in bir öğrencisiyle ilişkisi olduğundan bahsetmeye başlamıştır. Hande, çok geç olmadan, Müge’nin çektiği fotoğrafı başkalarına göstermesine engel olmaya çalışırken, Eren’i görme umuduyla derse giren Aslı’yı ise kötü bir sürpriz beklemektedir. Toprak’a gelen ses kaydından haberdar olan Janset, beklenmedik bir ismin yardımıyla mesaja ulaşır. Böylelikle eline her şeyi açığa çıkaracak bir delil geçmiş olur ve nihayetinde soluğu karakolda alır. Janset’in yarattığı tehlike, kalbi kırık iki adamın güçlerini birleştirmelerine sebep olur. Selin, A’dan gelen mesajla, Janset olayının gölgesinden kurtulmanın ne kadar zor olduğunu bir kez daha anlar. Bu kez, yaptığı yanlışı düzeltmek için bir şansı olabileceğini düşünmektedir. Ancak kurtarıcı olarak gittiği yerde, kendisini bir tuzağın beklediğinden habersizdir.
Episode 09
Bölüm 9
/Episode 09
Yayın Tarihi: 05 Eylül 2015
Barış’ın yaralı bir halde ortadan kaybolmasıyla birlikte Hande için kabus dolu saatler başlamış olur. Onu tekrar görmek istiyorsa, kendisinden istenenleri eksiksiz yerine getirmelidir. İlk görevi, evlerinin salonundaki suç izlerinden kurtulmak olmalıdır. Toprak, uzun zamandır Janset tarafından kandırılıyor olmanın şoku içindedir. Janset ise yaptıklarının gerekçelerini anlatarak Toprak’ı ikna edecektir. Toprak, ilk kez olaylara onun gözünden bakmaya çalışacak, Janset’in daha önce kimseyle paylaşmadığı bir takım gerçekler kafasını karıştıracaktır. Barış’ı arama çalışmalarına dahil olan Eren, daha önce de telefonda konuştuğu ve yardım aldığı kişiyle bu defa yüz yüze buluşurken, kızlara A.’dan ikinci talimat gelir. A.’nın Barış’a karşılık istediği şey, ne yazık ki artık sahip olmadıkları bir şeydir. Barış’ı sağ salim görmek istiyorlarsa, onu bulmalı ve söylenen yere bırakmalıdırlar. A.’nın fidye talebi, dört kızı önce Cesur’a sonra da Selin’in ailesine yönlendirir. Selin arkadaşlarıyla beraber, kaybettiği şeyi bulma umuduyla eve geldiğinde, kötü bir sürprizle karşılaşır. Ilgaz ve Melisa geri dönmüştür ve ailede bomba etkisi yaratacak bir haberleri vardır. Toprak ile Janset, Janset’in geçmişe dair hatırladığı bir anının peşine düşerek, bir akıl hastanesine giderler. Janset’e göre A.’ya ulaşmanın yolu bu akıl hastanesinden geçmektedir. Burada yaptıkları araştırma sonucu hiç beklemedikleri bir isme ulaşacaklardır. Kızlar, A.’nın isteğini yerine getirmeye çalışırken Güven engeline takılırlar. Güven’in kurduğu pusu, işlerin daha da karışmasına, A.’nın sinirlenmesine sebep olacak, Barış için tüm umutlarını kaybettirecektir. Saatler boyu, birkaç koldan Barış’ı arayan herkesin çabası boşa gidiyor gibidir. A. zannettiklerinden çok daha farklı bir oyun oynamaktadır sanki. Sonunun iyi bitmesini planlamadığı bir oyun.
Episode 10
Bölüm 10
/Episode 10
Yayın Tarihi: 12 Eylül 2015
Hastaneye kaldırılan Barış’ın hayata dönmesi herkesi sevince boğar. Ancak kızların sevinçleri kısa sürede yerini şaşkınlığa bırakır. Barış, artık onların tanıdığı Barış değildir. Bu durum en çok da, bir an evvel Barış’a kavuşmak çabasında olan Hande’yi üzer. Hande, her şeye rağmen Barış’ın bakımını üstlenir. Hastaneden çıktıktan sonra Barış’ı evlerine getirmek konusunda Asuman’ı ikna eder. Hande, Barış’la uğraşırken, Müge’yle beraber düzenleyecekleri defilenin hazırlıklarına vakit bulamaz. Bu durumdan rahatsız olan Müge, kendince bir çözüm bulur. Aslı, Selin ve Ebru, ona yardım etmek zorunda kalacaklardır. Toprak, babasına, Janset’in akıl sağlığından endişe ettiğini anlatır. Belki de Janset’in profesyonel bir yardım alması gerekmektedir. Toprak, onu bir kliniğe yatırmalarını önerir. Bu klinik, bir zamanlar Açelya’nın ziyaret ettiği gizemli kişinin yattığı kliniktir. Asuman, müşterisinin kasasından aldığı paralar yüzünden iyice köşeye sıkışmış durumdadır. Hande A.’dan yeni bir mesaj alır. Eğer paraların devamını alıp, Asuman’ı bu durumdan kurtarmak istiyorsa onun dediğini yapmak zorundadır. Defile günü kızlar Hande ve Müge’nin tasarladığı kıyafetlerle podyumda boy gösterirler. Ancak defile sonunda yaşananlar, kızların birbirlerine düşmesine, içlerinden birinin de evini terk etmesine sebep olacaktır. Eren, hiç beklemediği bir telefon alır. Arayan kişiyle buluşmaya gittiğinde onu kötü bir sürpriz beklemektedir. Bu sürpriz, A. ile mücadele eden herkes için yeni bir dönemin başlangıcı demektir.
Episode 11
Bölüm 11
/Episode 11
Yayın Tarihi: 19 Eylül 2015
Selin, Aslı, Hande ve Ebru, Ademoğlu ailesinin evine geldiklerinde, duydukları haberin gerçekliğine hala inanamamaktadırlar. Ta ki onu karşılarında canlı kanlı görene kadar. Dört kız arkadaş, henüz yaşadıkları şaşkınlığı atlatamamışken, Eren hakkında öğrendikleri, daha büyük bir şaşkınlık ve üzüntü yaşamalarına sebep olur. Tüm bunlardan en çok etkilenen ise Aslı olacaktır. Evine, ailesine, arkadaşlarına kavuşan Açelya, onlardan ayrı geçen zamanda kendiyle hesaplaşma fırsatı bulmuştur. Şimdi eski yaraları sarmak zamanıdır. Kendini, kırdığı, kızdırdığı herkese karşı affettirmeye çalışacaktır. Güven, Açelya'nın bulunduğu haberini alınca Komiser Vecip’in yanına koşar. Tuttuğu yas nihayet sona ermişken, bu kez adım adım başka bir felakete sürüklendiğinin henüz farkında değildir. Eren User davasıyla ilgilenen Vecip, Güven’le daha evvel yaptıkları konuşmadan dolayı huzursuzdur. Güven’in şüpheliler listesinden bir an önce çıkabilmesi için, olay saatinde nerede olduğunu ispatlaması gerekmektedir. Güven’in bu olayla bir bağı olmadığına dair inancı tamdır. Üst üste yaşanan olaylar, Toprak ve Selin arasındaki buzların erimeye başlamasını sağlar. İki aşık, Janset olayının gölgesine rağmen birbirlerinden uzak duramamaktadırlar. Güven, tüm okların kendisini gösterdiğini fark edince, başındaki beladan kurtulmak için, yardım alması gerektiğini anlar. Ona yardım edecek kişiden bir isteği daha vardır: Açelya’yı son bir kez görmek. Açelya ve onun yokluğunda A. tehdidiyle zor zamanlar geçirmiş olan dört arkadaşı sonunda rahat bir nefes alabilecek midir? Her şey bitmiş midir midir gerçekten, yoksa A. hala peşlerinde midir?
Episode 12
Bölüm 12
/Episode 12
Yayın Tarihi: 26 Eylül 2015
Kızlar, A. takımından kurtulduklarını düşündükleri sırada aldıkları mesajla sarsılmışlardır. Bir yerlerde bir hata yapmış olmalıdırlar. Çünkü A.’lardan biri toprağın altında, diğeri ise parmaklıkların ardındadır. Oysa onlara gelen mesaj, inandıkları her şeyi tekrar sorgulamalarına sebep olur. Güven, nöbetçi mahkemedeki itirafı ve suçun gerçekleşme şekliyle ilgili verdiği detaylar yüzünden onu dinleyenleri oldukça şaşırtmıştır. Anlattıklarının gerçek olup olmadığını anlamak, uzmanlara bırakılmış ve iki hafta sonunda karar verilmek üzere, Güven gözlem altına alınmıştır. Kızlar, bir türlü kurtulamadıkları gizli düşmanları yüzünden iyice ümitsizliğe kapılmıştır. Açelya ise bin bir zorlukla kazandığı hürriyetini ve evine dönmüş olmanın mutluluğunu hiçbir şeyin gölgelemesine izin vermeyecektir. Bulduğu ilk fırsatta bu kararını, adeta meydan okurcasına duyurur A.’ya. Ondan korkmuyordur artık. Ilgaz’ın sıkıntılı halleri, gizli saklı telefon görüşmeleri, Melisa’nın dikkatini çekmeye başlar. Kocasının sadakatini sorgulamaya başlar. Ancak karşılaştığı gerçek, onu, yasak bir gönül ilişkisinden daha fazla sarsacaktır. Güven, gözlem altında tutulduğu yerde tanıştığı tuhaf arkadaşı sayesinde, Eren User olayıyla ilgili bir aydınlanma yaşar. Eksik parçalar yerine oturunca, Güven için tek bir amaç kalır geriye: Bir an önce, kendisine tuzak kuran kişiden hesap sormalıdır. Asuman artık günleri değil saatleri saymaktadır. Kasaya geri koyması gereken para bir türlü tamamlanamamış ve müşterisinin bankaya gelmesine çok az bir zaman kalmıştır. Hande, annesini bu sıkıntıdan kurtarmanın tek bir yolu olduğuna inanmaktadır. Riskli bir yoldur bu ancak Hande oldukça kararlıdır. Açelya’nın A.’ya meydan okuma planının doruk noktası, kızlarla beraber Selinler’in yazlık evinde düzenleyecekleri parti olacaktır. Partinin teması, okuldaki herkesi, hatta gizli düşmanlarını bile cezbedecek türdendir: Konukların siyah, kapüşonlu üstler giymesini şart koşan bir “A. partisi”!