Squid Game: The Challenge
  • Squid Game: The Challenge

  • Oyuncular:
  • Tür: Gerçeklik
  • Platform: Netflix
  • Yayınlanma Tarihi: 22 Kasım 2023
  • Son Yayın Tarihi: 06 Aralık 2023
  • Sezon sayısı: 2
  • Bölüm Sayısı 10
  • Ülke: Birleşik Krallık
"Squid Game"den uyarlanan bu yarışmada 456 oyuncu, hayatlarını değiştirecek 4,56 milyon dolarlık ödül için becerilerini büyük bir sınava tabi tutuyor.
Kırmızı Işık, Yeşil Işık
Bölüm 1
/Kırmızı Işık, Yeşil Işık
Yayın Tarihi: 22 Kasım 2023
Eşofmanlarını giyen yüzlerce umutlu yarışmacı, açılış oyunu olan "Kırmızı Işık, Yeşil Işık"ta bitiş çizgisini geçmeye çalışıyor. Şekerleme oyunu kaosa yol açıyor.
Şemsiyeli Adam
Bölüm 2
/Şemsiyeli Adam
Yayın Tarihi: 22 Kasım 2023
Tatlı zaferler ve acı verici şekil çıkarma çabalarının iç içe geçtiği, gözü korkan oyuncuların şekilden şekle girdiği "Şeker Kalıbı Oyunu"nda çatlaklar baş göstermeye başlıyor.
Savaş
Bölüm 3
/Savaş
Yayın Tarihi: 22 Kasım 2023
Bir oyuncu başka bir oyuncuyu telefonu açması için ikna etmeye çalışıyor. Diğerleri ise bir sonraki oyun için kas gücüne ve aralarındaki bağlara göre takımlarını oluşturuyor.
Saklanacak Yer Yok
Bölüm 4
/Saklanacak Yer Yok
Yayın Tarihi: 22 Kasım 2023
Yatakhanede yapılan eleme testleriyle çözümler bulmak ve hedef hâline gelmekten kaçınmak zorunda kalan yarışmacıları zor anlar bekliyor. İki müttefik görev odasında geriliyor.
Şaka mı Şeker mi?
Bölüm 5
/Şaka mı Şeker mi?
Yayın Tarihi: 22 Kasım 2023
Baştan çıkarıcı bir ödül, grubu bir göreve katılmaya teşvik ediyor. Ama bir sonraki oyunun açıklanmasıyla yatakhanedeki keyifli piknik bir kâbusa dönüşüyor.
Güle Güle
Bölüm 6
/Güle Güle
Yayın Tarihi: 29 Kasım 2023
Oyuncular, ellerinde misketlerle arkadaşlarına karşı yarışmak zorunda kalıyor ve gözyaşlarıyla dolu vedalar yaşanıyor. Para ödülü giderek artarken bir diğer eleme testi yaklaşıyor.
Dost ve Düşman
Bölüm 7
/Dost ve Düşman
Yayın Tarihi: 29 Kasım 2023
Cam Köprü'yü hangi sırayla geçeceklerini belirlemek için numara çeken oyuncular, seçeneklerini değerlendirdikten sonra gözlerini karartıp atlıyor.
Bir Adım Daha Yakın
Bölüm 8
/Bir Adım Daha Yakın
Yayın Tarihi: 29 Kasım 2023
Süre giderek azalırken oyuncular köprünün diğer tarafına geçmek için hızla hareket ediyor. Yatakhanede ise elemeden kurtulmak, riskli bir görev hâline geliyor.
Güven Çemberi
Bölüm 9
/Güven Çemberi
Yayın Tarihi: 29 Kasım 2023
Bir önceki oyunda verilen aday kararı, oyuncular arasında anlaşmazlığa yol açar. Güvene dayalı bir tahmin oyununda yoğun duygular yaşanır. Acaba final turuna kim çıkacak?
Şanslı Bir Gün
Bölüm 10
/Şanslı Bir Gün
Yayın Tarihi: 06 Aralık 2023
Yarışmada sona yaklaşırken finalistler görkemli bir ziyafet için giyinip kuşanıyor ve sürpriz bir testle karşılaşıyor. Son bir oyunun ardından bir oyuncu büyük ödülü kazanacak.