Dünya buzlarla kaplanınca hayatta kalan son insanlar dünyanın çevresini dolaşan dev bir trende yaşar. Ama trendeki hassas dengeyi bozmadan birlikte yaşamak çok zordur.
Önce İklimler Değişti
Bölüm 1
/Önce İklimler Değişti
Yayın Tarihi: 17 Mayıs 2020
Kuyruk kısmının sakinleri bir sonraki isyanlarını planlar. Konaklama müdürü Melanie, bir soruşturmada yardımcı olması için Kuyrukçu lideri Layton'ı görevlendirir.
Sarsıntıya Hazırlanın
Bölüm 2
/Sarsıntıya Hazırlanın
Yayın Tarihi: 24 Mayıs 2020
Birkaç Kuyrukçu isyan girişimi nedeniyle cezalandırılır. Layton ve Frenci Till, ilk cinayetin ayrıntılarını inceler. Feci bir kaza meydana gelir.
Erişim, Güç Demek
Bölüm 3
/Erişim, Güç Demek
Yayın Tarihi: 31 Mayıs 2020
Layton, Nikki ile konuşmak için bastırır ve Sean'ın geçmişini inceler. Melanie ve Roche, Kronole'dan haberdar olur. Yolcuların kaygısını azaltacak bir eğlence planlanır.
Yaratıcılarının Yokluğunda
Bölüm 4
/Yaratıcılarının Yokluğunda
Yayın Tarihi: 07 Haziran 2020
Bir başka suçun ardından, şüpheli avı hızlanarak devam eder. Layton ve Melanie, soruşturma için trenin ön tarafına gider. Kuyrukçular Layton'dan haber almaya çalışır.
Adalet Bu Trene Adımını Atmadı
Bölüm 5
/Adalet Bu Trene Adımını Atmadı
Yayın Tarihi: 14 Haziran 2020
Cinayetlerden şüpheli bulunan bir kişi için yapılan duruşma şaşırtıcı bir açıklamaya yol açar. Till bir dönüm noktasını kutlar. Josie, Layton'ı aramak için gizlice kaçar.
Belanın Nereden Geleceği Belli Olmaz
Bölüm 6
/Belanın Nereden Geleceği Belli Olmaz
Yayın Tarihi: 21 Haziran 2020
Üçüncü Mevki kararı protesto etmeyi planlarken Layton, iyileşmek için gayret eder. Melanie, trende daha önce benzeri görülmemiş bir acil durumla başa çıkmak zorundadır.
Evren Kayıtsızdır
Bölüm 7
/Evren Kayıtsızdır
Yayın Tarihi: 28 Haziran 2020
Trenle ilgili karanlık bir sırrın ortaya çıkacağından endişelenen Melanie, Layton'ı arar. Josie, Miles'ı görmeye çalışır. Ruth beklenmedik bir buluşma gerçekleştirir.
Bunlar Onun Devrimleri
Bölüm 8
/Bunlar Onun Devrimleri
Yayın Tarihi: 05 Temmuz 2020
Birinci Mevki, treni kimin yönettiği konusunda Melanie'yle karşı karşıya gelirken Layton ve beraberindekiler, büyük bir isyana kalkışıp Lokomotif'e yürümeye başlar.
Tren Kan İstedi
Bölüm 9
/Tren Kan İstedi
Yayın Tarihi: 12 Temmuz 2020
Komutan Grey, Ruth ve Folger'lar, asilere karşı ağır bir saldırı planlar. Layton şoke edici bir gerçeği öğrenir. Gözaltında tutulan Melanie, başına gelecekleri bekler.
994 Vagon Uzunluğunda
Bölüm 10
/994 Vagon Uzunluğunda
Yayın Tarihi: 12 Temmuz 2020
Bir liderlik değişikliğinin yaşanmasıyla trende kargaşa çıkar. Birinin beklenmedik şekilde ortaya çıkması, yolculardan bazılarına umut verirken bazılarına korku salar.
İki Lokomotif Zamanı
Bölüm 1
/İki Lokomotif Zamanı
Yayın Tarihi: 25 Ocak 2021
Snowpiercer'ın kaderinin Big Alice'in elinde olması Layton'ı karşı saldırı planı yapmaya sevk eder. Big Alice'de ise Melanie, Bay Wilford ile yüzleşir ve kızına kavuşur.
İçin İçin Yanan Ateş
Bölüm 2
/İçin İçin Yanan Ateş
Yayın Tarihi: 01 Şubat 2021
Melanie'nin bilimsel keşfi üzerine Layton ve Wilford buluşur. Till bir Kuyrukçuya yapılan saldırıyı araştırır. Zarah klinikte şoke edici bir şey ortaya çıkarır.
Büyük Bir Yolculuk
Bölüm 3
/Büyük Bir Yolculuk
Yayın Tarihi: 08 Şubat 2021
Big Alice, Snowpiercer'ın yeni ve riskli bir rota izlemesine yardım etmelidir. Melanie trenden çıkıp herkesin kaderini değiştirebilecek tehlikeli bir göreve hazırlanır.
Tek Bir Takas
Bölüm 4
/Tek Bir Takas
Yayın Tarihi: 15 Şubat 2021
Melanie ile temas kurulması beklenirken Wilford, Snowpiercer'da harika bir geceye davet edilir. Wilford'ın ziyareti, Audrey'nin canını sıkar. Josie, Big Alice'e biner.
Umudu Canlı Tutmak
Bölüm 5
/Umudu Canlı Tutmak
Yayın Tarihi: 22 Şubat 2021
Bir sonraki hamlesini planlayan Wilford, Audrey'yi Big Alice'e davet eder. Layton zor bir ikilemle karşı karşıya kalır. Josie, Snowpiercer'a bilgi ulaştırmaya çalışır.
Snowpiercer'dan Çok Uzakta
Bölüm 6
/Snowpiercer'dan Çok Uzakta
Yayın Tarihi: 01 Mart 2021
Araştırma istasyonuna varan Mel, bir yandan hayatta kalmaya çalışıp bir yandan da Donma'dan önceki günleri hatırlarken bazı sarsıcı gerçekleri keşfeder.
Her Şey İçin Cevabımız
Bölüm 7
/Her Şey İçin Cevabımız
Yayın Tarihi: 08 Mart 2021
Till, en son katliamın sorumlularına odaklanır. Wilford, Audrey'nin sadakatini sınar. Layton eleştirilerin hedefi olurken Ruth bir aydınlanma yaşar.
Ebedî Mühendis
Bölüm 8
/Ebedî Mühendis
Yayın Tarihi: 15 Mart 2021
Lokomotif'te meydana gelen bir arıza, Snowpiercer yolcularının güvenini iyice yitirmekte olan Layton'ı dünyada en az güvendiği kişiden yardım istemek zorunda bırakır.
Gösteri Devam Etmeli
Bölüm 9
/Gösteri Devam Etmeli
Yayın Tarihi: 29 Mart 2021
Wilford, Snowpiercer'ın kontrolünü ele geçirince Layton'ın yakınları kendilerini neyin beklediği konusunda endişeye kapılır. Josie yeni keşfettiği yeteneğini test eder.
Beyazlığa Doğru
Bölüm 10
/Beyazlığa Doğru
Yayın Tarihi: 29 Mart 2021
Tren, Melanie'nin bulunduğu noktaya yaklaşırken Layton onu trene geri almak için çılgın bir girişimde bulunur. Ancak bunun bedelini ağır şekilde ödemek zorunda kalır.
Kaplumbağa ile Tavşan
Bölüm 1
/Kaplumbağa ile Tavşan
Yayın Tarihi: 24 Ocak 2022
Ben, buz örnekleri toplama görevi için Snowpiercer'dan dışarı çıkar. Kevin ise Big Alice'teki direniş hareketinin arkasında kimin olduğunu ortaya çıkarmaya çalışır.
Son Giden
Bölüm 2
/Son Giden
Yayın Tarihi: 31 Ocak 2022
Snowpiercer yeni yolcusunu karşılarken Layton gördüğü vizyonları anlamlandırmaya çalışır. Big Alice'te ise Ruth ve Direniş, bir tören sırasında sabotaj yapmayı planlar.
İlk Darbe
Bölüm 3
/İlk Darbe
Yayın Tarihi: 07 Şubat 2022
İki trenin birbirine üstünlük sağlamaya çalışmasıyla, Layton ve Wilford bir kedi-fare oyunu oynamaya başlar. Layton dışarıda bulduğu Asha'dan bir iyilik ister.
Tek Bir Rayla Bağlanmış
Bölüm 4
/Tek Bir Rayla Bağlanmış
Yayın Tarihi: 14 Şubat 2022
Layton ile mühendisler raylardaki tıkanıklığı aşmaya uğraşırken Alex, Asha, Roche ve Javi geçmişten gelen kendi travmalarıyla başa çıkmaya çalışır.
Yeni Bir Hayat
Bölüm 5
/Yeni Bir Hayat
Yayın Tarihi: 21 Şubat 2022
Zarah doğuma girerken Layton ve Till bir yangını araştırır. Alex, hâlâ uykuda olan Wilford'ı ziyaret eder. Ben, Sykes'tan Javi'nin toparlanmasına yardımcı olmasını ister.
Kan Kusmak İçin Doğmuş
Bölüm 6
/Kan Kusmak İçin Doğmuş
Yayın Tarihi: 28 Şubat 2022
Layton'ı öldürmeye yeltenen kişiyi bulma çalışmaları, tehlikeli bir karşılaşma ile sonuçlanır. Roche, Wilford'a duyduğu öfkeyle baş etmekte hâlâ zorlanmaktadır.
Kuyruğunu Yiyen Yılan
Bölüm 7
/Kuyruğunu Yiyen Yılan
Yayın Tarihi: 07 Mart 2022
Layton hastalanınca fantastik bir alternatif gerçeklik hayali kurar. Wilford hatırladığı olaylar sonucunda çılgın bir teori ortaya atar.
Bölüm 8
Yayın Tarihi: 14 Mart 2022
Bölüm 9
Yayın Tarihi: 21 Mart 2022
Bölüm 10
Yayın Tarihi: 28 Mart 2022