Saygı
Toplumdaki yozlaşmanın çözümünü kendi adaletini sağlayarak arayan Ercüment Çözer’in yolu, toplumdaki sapkınlık ve kötülüklerin içine sıkışmış iki genç olan Helen ve Savaş ile kesişir. Helen ve Savaş başlarına gelen olaylar sebebiyle adaletin elinden kaçanların peşine düşmeye karar verir. Bunu öğrenen Ercüment Çözer ise saygısızlara savaş açan bu ikiliye kendini polis olarak tanıtarak onların güvenini kazanmaya çalışır.
Bölüm 1
Yayın Tarihi: 27 Ekim 2020
Ercüment Çözer’in yolu kendisiyle aynı amaç doğrultusunda hareket ettiğine inandığı iki genç ile kesişir.
Bölüm 2
Yayın Tarihi: 03 Kasım 2020
Savaş vicdanı ve aşkı arasında kalmışken Helen’in başına hiç düşünmediği bir olay gelir. Ercüment çocuklara ulaşmak için Hasret’le yakınlaşır.
Bölüm 3
Yayın Tarihi: 10 Kasım 2020
Helen ve Savaş’a kendini polis olarak tanıtan Ercüment, çocukların güvenini kazanmaya çalışır. Cinayet davasına yeni bir savcı atanır.
Bölüm 4
Yayın Tarihi: 17 Kasım 2020
Savcı Halit katillerin yakalanması için bir büyük plan yapar. Helen ve Savaş’ın cinayet işlemeye devam edip etmeme konusunda farklı fikirleri oluşur.
Bölüm 5
Yayın Tarihi: 24 Kasım 2020
Savaş bir araba kazası yapar. Savcı Halit kayıp ve faili meçhul cinayet davalarını araştırırken kamera kayıtlarından Ercüment’e ulaşır.
Bölüm 6
Yayın Tarihi: 01 Aralık 2020
Ercüment, geçmişini ve babaannesini hatırlar. Helen ve arkadaşları, Erdi’nin ölümüyle ilgili ifade vermeye çağırılırlar. Aybars, Helen ve Savaş’tan şüphelenmeye başlar.
Bölüm 7
Yayın Tarihi: 08 Aralık 2020
Ercüment, Savcı Halit’in kızını kaçırır. Savaş’ın Aybars’ın evine gittiği gecenin sonu ikisi için de iyi bitmez.
Bölüm 1
Yayın Tarihi: 23 Eylül 2021
Helen, Ercüment'in kız kardeşi olarak yeni bir hayata başlamıştır. Rehabilitasyonda ise uzun zamandır in cin top oynamaktadır. Ercüment’teki bu değişimi ise en çok Yavuz fark etmektedir. Helen, Ercüment’ten gizli, Savaş’ın tiyatro oyununa gider. Ercüment ise artık bir saygısız avlamaya hazır olduğunu hissetmektedir. Oysa gecenin ikisi için de farklı planları vardır. Ve eski bir hasta, değişimi artık herkes için başlatmak üzeredir.
Bölüm 2
Yayın Tarihi: 30 Eylül 2021
Selim, intikam planını uygulamaya, rehabilitasyondan kurtulanları tek tek ziyaret etmeye başlar. Helen ise Gökhan ile beraber karanlık işlerin içine çekilen Savaş’a yardım etmeye kararlıdır. Arya, görevinin ilk gününde Ercüment’i karşısında görünce, sürpriz İstanbul atamasının sebebini daha iyi anlar. Üstelik henüz farkında olmasa bile aldığı ilk cinayet davası Ercüment’i de son derece yakından ilgilendirmektedir. Oyun herkes için yeniden kuruluyor.
Bölüm 3
Yayın Tarihi: 07 Ekim 2021
Ercüment Hancı Baba cinayetinin arkasındaki esrarengiz Süleyman'ı bulmaya, Savaş ve Selim ise arkalarında iz bırakmamaya çalışmaktadır. Savcı Arya doğru izin üzerinde olduğundan emindir ve cinayet soruşturmasını genişletmeye kararlıdır. Helen ve Savaş’ın romantik buluşması, beklenmedik bir hesaplaşmaya dönüşür. Helen, Ercüment hakkında bilmediği şeyler olduğunu, Ercüment ise Helen’in kafasının karıştığını hissetmeye başlar. Bulunan yeni cesetle beraber, Ercüment’i zor günler beklemektedir.
Bölüm 4
Yayın Tarihi: 14 Ekim 2021
Cinayet dosyası genişledikçe oklar Çözer Holding’e çevrilmeye başlar. Üstelik Arya, Ercüment’in yakından tanıdığı yeni bir isme de ulaşmıştır. Selim, Savaş’ın Helen’e karşı duygularının plana zarar verebileceğini hissetmeye başlar ve geri dönüşün artık imkansız olduğunu Savaş’a hatırlatır. Ercüment, Helen’in evden çıkmasını yasaklarken, ağır abiler ise savcı Arya konusunda Ercüment’ten hesap sormaya başlamıştır. Ercüment ilk defa kontrolü kaybetmeye başladığını hisseder. Malikaneden kaçan Helen ise ölümle burun buruna gelecektir.
Bölüm 5
Yayın Tarihi: 21 Ekim 2021
Yeniden cinayet işleyen Helen, Savaş'la birlikte Selim'e sığınır. Arya'nın, gitgide büyüyen cinayet soruşturması için yeni bir yol çizmesi gerekir. Savaş'la yollarını ayıran Selim, planına tek başına devam eder. Savaş'ın oyun gecesi, herkes için bir yüzleşme olacaktır.
Bölüm 6
Yayın Tarihi: 28 Ekim 2021
Yeni bulunan deliller ışığında, Arya'nın şüpheleri, gittikçe yalnızlaşan Ercüment'e çevrilir. İntikam isteyen Şirin, doğru fırsatı kollar.Planı sekteye uğrayan Selim saklanmaya, Ercüment ise bıraktığı izleri temizlemeye çalışır. Eski borçlarını kapattığını sanan Savaş, bir kez daha karanlık işlere çekilir. Yolları ayrılsa da onu korumak isteyen Helen, kendini beklemediği bir anda Savaş'ın karşısında bulacaktır.
Bölüm 7
Yayın Tarihi: 04 Kasım 2021
Ölümle yüzleşen Arya, üstlerinden sevkiyatla ilgili baskı gören Ercüment'e sığınır. Helen ve Savaş'ın da gelmesiyle, dördünün yolları malikanede kesişir. Gece ilerledikçe Arya'nın geçmişinden sırlar gün yüzüne çıkmaya başlar, ipin ucu hiç ummadığı birine uzanacaktır. Savaş ise, rıhtımda saklanan Selim için bir seçim yapacaktır. Gitgide daha da yalnızlaşan Ercüment'in, oynayacak son bir kozu vardır.