Red Light
Birbirinden farklı üç kadın, birbirinden farklı üç hayat... Ortak noktaları ise erkeklerin onlara dayattığı hayatlarında artık değişim zamanının gelmesi... (18 yaş ve üzeri için uygundur)
Lux
Bölüm 1
/Lux
Yayın Tarihi: 04 Aralık 2020
Evi, insan kaçakçılığı yaptığından şüphelenilen Sylvia ve Ingmar çiftiyle bağlantılı bir cinayet davasına atanır. Sylvia'ya Ingmar aleyhine tanıklık etmesi için bir anlaşma teklif edilir, ancak reddeder..
Maman
Bölüm 2
/Maman
Yayın Tarihi: 11 Aralık 2020
Esther, Eric'in kayıp olduğunu bildirir. Eric'in kendisinin ve babasının bilgisayarında bulduğu resimlerden onu aldattığını öğrenir.
"E"
Bölüm 3
/"E"
Yayın Tarihi: 18 Aralık 2020
Ingmar, Elarbi'den intikam almak için planlar yapar. Sylvia kürtaj yaptırdığını söyler. Esther ise aile işlerinin neredeyse iflas gittiğini öğrenir.
Kashmir
Bölüm 4
/Kashmir
Yayın Tarihi: 25 Aralık 2020
Scheldt'teki cesedin kayıp olan Eric'e ait olduğu ortaya çıkar. Esther'in ise gerçekte hamile olmadığı ortaya çıkar.
Tropicana
Bölüm 5
/Tropicana
Yayın Tarihi: 01 Ocak 2021
Esther, Eric'in ölümü hakkında Evi ve Sam tarafından sorgulanmaktadır. Esther bununla hiçbir ilgisi olmadığını söyler. Evi ve Gust bir aile olmak için denemeler yapmaktadırlar.
Liefste moeder
Bölüm 6
/Liefste moeder
Yayın Tarihi: 08 Ocak 2021
Esther, Sylvia ile tekrar iletişime geçmeye çalışır ve ona bir kartvizit vermek istemektedir. Evi ve Sam ise Sylvia'yı tekrar sorgular.
Pauwenoog
Bölüm 7
/Pauwenoog
Yayın Tarihi: 15 Ocak 2021
Esther, Sylvia'yla ne yapacağını bilememektedir ve ona bir otel'de kalabilmesi için para verir. Sylvia ise Esther'e çok garip bir tellifte bulunur.
Ons huis
Bölüm 8
/Ons huis
Yayın Tarihi: 22 Ocak 2021
Evi ve Sam, insan kaçakçılığı departmanına bungalov parkına yapılan büyük çaplı bir baskında yardımcı olurlar. Evi, Eric'in davasında artık Sylvia'nın baş şüpheli olduğuna karar verir.
Bloedlijn
Bölüm 9
/Bloedlijn
Yayın Tarihi: 29 Ocak 2021
Sylvia ve Esther, Esther'in ailesine ait olan av kulübesine kaçarlar. Esther, Eric hakkında Sylvia ile olan güven ilişkilerini sarsacak haberler alır.