Queen of the South
Sevgilisini öldüren kartel için çalışmaya zorlanan Teresa, hayatta kalabilmek için şehirdeki deneyimlerine, sadık bir dostuna ve gizemli bir deftere güvenmek zorundadır. (18 yaş ve üzeri için uygundur)
Pilot Bölüm
Bölüm 1
/Pilot Bölüm
Yayın Tarihi: 23 Haziran 2016
Meksika'da döviz işinde çalışan Teresa, uyuşturucu satıcısı Güero'ya aşık olur. Ancak Güero bir yıl sonra öldürüldüğünde onun düşmanlarından kaçarak Dallas'a gelir.
40 Dakika
Bölüm 2
/40 Dakika
Yayın Tarihi: 30 Haziran 2016
Fahişe olmak istemeyen Teresa, uyuşturucu kuryeliği yapmayı teklif ettiğinde sınavdan geçirilir. Brenda ve oğlu ise Meksika'da Epifanio'nun adamlarından kaçmaya çalışır.
Giriş Stratejisi
Bölüm 3
/Giriş Stratejisi
Yayın Tarihi: 07 Temmuz 2016
Camila'ya olan sadakatini kanıtlayan Teresa, Meksika'da döviz işinde çalışırken öğrendiği özel bir beceri sayesinde kaçakçı patronunu etkiler.
Karanlıkta Açan Çiçek
Bölüm 4
/Karanlıkta Açan Çiçek
Yayın Tarihi: 14 Temmuz 2016
Tek başına yaptığı ilk teslimat planlandığı gibi gitmediğinde Teresa'nın hızlı düşünmesi gerekir. Camila, ayrıldığı kocasının iş ortaklarını yanına çekmeye çalışır.
Bir Ruh. Bir Harita. İki Gelecek.
Bölüm 5
/Bir Ruh. Bir Harita. İki Gelecek.
Yayın Tarihi: 21 Temmuz 2016
Teresa, rakip uyuşturucu patronunun öldürülmesi için tuzak kurmak üzere bir malikânedeki çılgın partiye sızar. Brenda, motelinin hemen dışında bir iş fırsatı görür.
Aldatma Kuraldır
Bölüm 6
/Aldatma Kuraldır
Yayın Tarihi: 28 Temmuz 2016
Epifanio'nun DEA'ya Kolombiya'dan gelen malı ihbar etmesinin ardından Camila, büyük kaybı telafi edecek olan ve Teresa'yı da ilgilendiren bir fikir üzerinde düşünür.
Kuş Adam
Bölüm 7
/Kuş Adam
Yayın Tarihi: 04 Ağustos 2016
Teresa, göçmenlik avukatını ziyaret eder. Camila'nın Kolombiyalılara ödeme yapmak için bir zuladan para almaya gönderdiği James ve Teresa pusuya düşürülür.
Sihirli Bilet
Bölüm 8
/Sihirli Bilet
Yayın Tarihi: 11 Ağustos 2016
Brenda ve ekibi, met yapmaya çalışır. James'in arkadaşlarından 25 kilo kokain çalma planının bir parçası olarak Teresa, otel temizlikçisi kılığına girer.
Alabildiğin Kadar Al
Bölüm 9
/Alabildiğin Kadar Al
Yayın Tarihi: 18 Ağustos 2016
Teresa, öldürüleceğini öğrendiği otel temizlikçisinin güvenli bir yere kaçmasına yardım etmek için harekete geçer. Florida'dan biri, kardeşinin intikamını almaya gelir.
Sahip Olduğumuz Bu 'Şey'
Bölüm 10
/Sahip Olduğumuz Bu 'Şey'
Yayın Tarihi: 25 Ağustos 2016
Teresa Meksika'da Maria'nın öfkeli akrabalarınca karşılanır. Bu akrabalar Güero'nun defterini alma planlarını zorlaştırır. Camila, ayrı yaşayan kocasıyla bir araya gelir.
Dönüşü Olmayan Nokta
Bölüm 11
/Dönüşü Olmayan Nokta
Yayın Tarihi: 01 Eylül 2016
Brenda, Kuş Adam'ı evinde ziyaret ederek ona bir teklif yapar. Her ikisi de James'in dürbünlü tüfeğini kilit önemdeki adama doğrulttuğunun farkında değildir.
Beş Yüz Bin
Bölüm 12
/Beş Yüz Bin
Yayın Tarihi: 08 Eylül 2016
Koordinatlar, Teresa ve Brenda'yı şoke edici bir bulguya götürür. James, Jimenez kartelinden önemli birini DEA'nın güvenli evinden çıkarma görevini yönetir.
Yara
Bölüm 13
/Yara
Yayın Tarihi: 15 Eylül 2016
Adamlarının Camila'nın tarafına geçtiğini öğrenen Epifanio, Camilla'nın beklemediği bir şekilde misilleme yapar. Bunu öğrenen Teresa, Camila'ya bir teklifte bulunur.
Mesih'in Bedeni
Bölüm 1
/Mesih'in Bedeni
Yayın Tarihi: 08 Haziran 2017
Camila'nın ortağı olmak isteyen Teresa, tetiği çekmeye hazır Teksaslı bir kaçakçıyla ittifak yapar. Epifanio da istemeden yeni bir ortaklığa girer.
Tanrı ve Avukat
Bölüm 2
/Tanrı ve Avukat
Yayın Tarihi: 15 Haziran 2017
Camila, işini kurmak için gereken nakdi elde etmek amacıyla gözünü yüksek riskli bir kartel at yarışına diker. Teresa geçmişinden biriyle karşılaşır.
Şeytan ile Anlaşma
Bölüm 3
/Şeytan ile Anlaşma
Yayın Tarihi: 22 Haziran 2017
Geçmişe dönüş Güero'ya üç ay önce ne olduğunu gösterir. Teresa ve James, Epifanio'nun uyuşturucu kaçakçılığı tünelini havaya uçurmak için riskli bir göreve girişir.
Yahuda'nın Öpücüğü
Bölüm 4
/Yahuda'nın Öpücüğü
Yayın Tarihi: 29 Haziran 2017
Narkotik Şubenin bir muhbiri olduğunu öğrenen James onun kim olduğunu bulmak için tuzak kurar. Sinaloa'daki bir düğün Camila, Epifanio ve Jiménez'i bir araya getirir.
Bolivya'nın Doğuşu
Bölüm 5
/Bolivya'nın Doğuşu
Yayın Tarihi: 06 Temmuz 2017
Teresa ve yanındakiler, ünlü tedarikçi El Santo'yu bulmak için Bolivya'ya gider. Ancak bu av, kişisel kan davası güden bir asker yüzünden karmaşık hâle gelir.
Ölüme Giden Yol
Bölüm 6
/Ölüme Giden Yol
Yayın Tarihi: 13 Temmuz 2017
El Santo'nun yönettiği sapkın tarikat tarafından esir tutulan Teresa, gerçeklik algısını kaybetmesine yol açacak berbat bir seçim yapmak zorunda kalır.
İnancın Bedeli
Bölüm 7
/İnancın Bedeli
Yayın Tarihi: 20 Temmuz 2017
Epifanio kızının yanında tehlike işaretleri fark eder. Camila ve Teresa bir ton kokaini taşıyabilecek bir gangster bulur, ancak onu Epifanio'dan çalmaları gerekecektir.
Cüretkâr bir Adım
Bölüm 8
/Cüretkâr bir Adım
Yayın Tarihi: 27 Temmuz 2017
Hayır cevabını kabul edemeyen Camila, Teresa ve ekibini Chicago'ya göndererek Devon Finch'in tadımcısına insanın aklını alan kokainlerinden bir numune vermelerini ister.
Anne Sevgisi
Bölüm 9
/Anne Sevgisi
Yayın Tarihi: 03 Ağustos 2017
Takip edildiklerinden habersiz olan Camila ve Teresa pazarlık yapmak için Devon Finch'le buluşur. Sinaloa'daki bir anma töreninde Epifanio, Boaz'a bir teklif yapar.
Palyaçoları Gönder
Bölüm 10
/Palyaçoları Gönder
Yayın Tarihi: 10 Ağustos 2017
Kelly Ann, kocasının belgeleri arasında Camila'yı suçlu çıkaracak kanıt ararken hemen Teresa'ya göstermesi gereken bir şey bulur.
Ruhun Kara Gecesi
Bölüm 11
/Ruhun Kara Gecesi
Yayın Tarihi: 17 Ağustos 2017
Teresa ve Kelly Ann firardayken James'in sadakati sınanır. Bir dikkatsizlik, Ajan Loya'nın iki firarinin peşine düşmesini sağlar.
Geçen Her Saat Yaralar
Bölüm 12
/Geçen Her Saat Yaralar
Yayın Tarihi: 24 Ağustos 2017
Teresa, El Santo'ya ödeme yapmak için Camila'nın adamlarından kokain ve nakit çalacak bir ordu tutar. Camila'nın yüksek güvenlikli cezaevine nakledilmesi kesintiye uğrar.
Son Saat Öldürür
Bölüm 13
/Son Saat Öldürür
Yayın Tarihi: 31 Ağustos 2017
Isabela'nın videosu, onun yerine dair ipucu verir. Devon Finch'in kokain ödemesini almaya giden Teresa tatsız bir sürprizle karşılaşır.
Keşiş
Bölüm 1
/Keşiş
Yayın Tarihi: 21 Haziran 2018
Camila intikam peşindeyken Teresa, Malta'ya yerleşir ve kara para aklayan bir Avrupalı ile cazip bir anlaşma yapmayı gözden geçirir.
Asılan Adam
Bölüm 2
/Asılan Adam
Yayın Tarihi: 28 Haziran 2018
Tanıdık bir yüz tekrar ortaya çıkarak Teresa'nın suikastçılardan ve polisten kaçmasına yardım eder. Kime güvenebileceğini bilmeyen Teresa, bir sonraki hamlesini planlar.
Tılsımların Kraliçesi
Bölüm 3
/Tılsımların Kraliçesi
Yayın Tarihi: 05 Temmuz 2018
Teresa Avrupalı bağlantısıyla anlaşmasını sağlamlaştırır. Ancak iş ortağının kripto paradan daha fazlasını kaçırdığını öğrendiğinde her şeyi riske atar.
Güç
Bölüm 4
/Güç
Yayın Tarihi: 12 Temmuz 2018
Teresa yeni bir başlangıç için Malta'dan kaçarak Phoenix, Arizona'ya gelir. Ama ABD'deki üssü, yerel düşman kartel patronları ve yozlaşmış bir şerifle uğraşmaktadır.
Uyanış
Bölüm 5
/Uyanış
Yayın Tarihi: 19 Temmuz 2018
İntikam ve bilgi peşindeki eski bir düşman, Teresa'nın operasyonuna saldırır. Teresa artık kime sadık kalacağına karar vermek zorundadır.
Âşıklar
Bölüm 6
/Âşıklar
Yayın Tarihi: 26 Temmuz 2018
Tutsak edilen Teresa eski bir yakın müttefiki ile tekrar bir araya gelir. İkili kaçışlarını planlar. Camila ise iş, aile ve intikam arasında denge kurmakta zorlanır.
Kılıçların Kraliçesi
Bölüm 7
/Kılıçların Kraliçesi
Yayın Tarihi: 02 Ağustos 2018
Teresa yıkıcı bir kaybın yasını tutar. Ancak iş devam etmek zorundadır. Bu sırada tehlikeli bir durumla karşılaşan Teresa önemli bir ittifak kurar.
Savaş Arabası
Bölüm 8
/Savaş Arabası
Yayın Tarihi: 09 Ağustos 2018
Phoenix'teki tek uyuşturucu dağıtıcısı olma planının kanlı bir hâl almasının ardından Teresa savaşa hazırlanır ve şeytanla bir anlaşma yapar.
Şeytan
Bölüm 9
/Şeytan
Yayın Tarihi: 16 Ağustos 2018
Değişim iki imparatorluğu sarsarken Teresa, Phoenix'teki düşmanlarına karşı bir hamle yapar. Camila ise kendi örgütü içinde bir ayaklanmayla karşılaşır.
Ölüm
Bölüm 10
/Ölüm
Yayın Tarihi: 23 Ağustos 2018
Teresa gizemli bir davetin ardından gittiği Bolivya'da tedarikçisi El Santo ile yüzleşir.
Kupaların Onlusu
Bölüm 11
/Kupaların Onlusu
Yayın Tarihi: 30 Ağustos 2018
Operasyonunun içerisindeki bir köstebeğin kimliğini açığa çıkaran Teresa, sadakatinin sınırlarını zorlayan üzücü bir seçim yapmak zorunda kalır.
Adalet
Bölüm 12
/Adalet
Yayın Tarihi: 06 Eylül 2018
Amansız düşmanlar ortak amaçları için bir araya gelir. Başarısız olan bir kurtarma operasyonu, bir müttefiki kurtarma ve bir düşmanın yerini bulma planına ilham verir.
Dünya
Bölüm 13
/Dünya
Yayın Tarihi: 13 Eylül 2018
Sürpriz bir saldırının ardından Teresa, imparatorluğunu güvence altına almak ve düşmanlarını kesinkes devre dışı bırakmak için karşı saldırıya geçer.
New Orleans'a Hoş Geldiniz
Bölüm 1
/New Orleans'a Hoş Geldiniz
Yayın Tarihi: 06 Haziran 2019
New Orleans'da yeni bir başlangıç yapan Teresa kısa sürede rakiplerle, kirli politikacılarla ve yeni bir sevgili adayıyla karşılaşır. Sinaloa'da bir hırsız sorun çıkarır.
Aile İşi
Bölüm 2
/Aile İşi
Yayın Tarihi: 13 Haziran 2019
Raul ve Teresa arasındaki kırılgan ittifak bir teslimat yüzünden sınanır. Tony kayıplara karışır ve kaldığı öğrenci yurdunda rahatsız edici ipuçları ortaya çıkar.
Güney Konukseverliği
Bölüm 3
/Güney Konukseverliği
Yayın Tarihi: 20 Haziran 2019
Teresa riskli bir satın alım yüzünden Joel, Marcel ve Yargıç Lafayette ile sorun yaşar. Birdie sadık bir dost olduğunu kanıtlar. Mutlu bir kavuşma esnasında sorun çıkar.
Bir Lanet
Bölüm 4
/Bir Lanet
Yayın Tarihi: 27 Haziran 2019
Teresa ve Eddie'nin randevusu, Marcel'in ölümcül sonuçları olan bir hamle yapmasıyla yarıda kesilir. Boaz ve Javier bazı kirli işleri halleder.
Kızlar Gecesi
Bölüm 5
/Kızlar Gecesi
Yayın Tarihi: 04 Temmuz 2019
Umut vadeden bir anlaşmaya varan Teresa, istenmeyen bir zayiatın acı verici sonuçlarıyla uğraşır. Beklenmedik yeni bir aşk alevlenir.
Aynadaki Kadın
Bölüm 6
/Aynadaki Kadın
Yayın Tarihi: 11 Temmuz 2019
Teresa'nın ekibi ağır bir darbe alır. Yargıç Lafayette ateşkes için bastırsa da, Marcel intikam almaya kararlıdır. Javier'in riskli ilişkisi açığa çıkar.
Zor Bir Elveda
Bölüm 7
/Zor Bir Elveda
Yayın Tarihi: 18 Temmuz 2019
Eddie ve Teresa'nın Nashville'e yaptığı romantik gezi tatsız bir hâl alır. Erkek erkeğe biraz vakit geçirmeye çıkan Pote ve Tony de sorunlarla karşılaşır.
Sırlar ve Yalanlar
Bölüm 8
/Sırlar ve Yalanlar
Yayın Tarihi: 25 Temmuz 2019
Gordo'nun operasyonundaki bir muhbirin açığa çıkarılması, Teresa'nın ekibini kapsamlı bir plan yapmaya iter. Tony, babası hakkındaki acı gerçeği öğrenir.
Geçmiş Günahlar
Bölüm 9
/Geçmiş Günahlar
Yayın Tarihi: 01 Ağustos 2019
Muhbiri durdurmak için fazla zamanları kalmayan Teresa ve Pote sert önlemlere başvurur. Lafayette tarafından sorgulanan Emilia zor bir seçimle karşı karşıya kalır.
En Derin Korkun
Bölüm 10
/En Derin Korkun
Yayın Tarihi: 08 Ağustos 2019
Kelly Anne bir bankacının ihanetini keşfedince hesaplaşma vakti gelip çatar. Pote ve Teresa'nın desteğini alan Tony yeni bir hayata doğru adım atar. Bir trajedi yaşanır.
Sen Uyurken
Bölüm 11
/Sen Uyurken
Yayın Tarihi: 15 Ağustos 2019
Korkunç bir sürpriz, geniş çaplı sonuçlar doğurur. Javier ve Boaz, Emilia yüzünden kanlı bir hesaplaşmaya girer.
Savaş Tanrıçası
Bölüm 12
/Savaş Tanrıçası
Yayın Tarihi: 22 Ağustos 2019
İntikam peşindeki Teresa, ihanetlere ve ölüm tehditlerine rağmen katili bulup yaptıklarının bedelini ona ödetmeye çalışırken dişine göre bir rakiple karşılaşır.
Senin Peşindeler
Bölüm 13
/Senin Peşindeler
Yayın Tarihi: 29 Ağustos 2019
Karma, itiraflar ve intikam, New Orleans'taki acımasız savaşın iki tarafı için de ölümcül sonuçlar doğurur.
Bölüm 1
Yayın Tarihi: 07 Nisan 2021
Yetkililerin Marcel'in peşine düşmesi, Teresa'nın sadakatinin sınanmasına neden olur. George, eski bir dostunun çıkagelmesiyle şüpheye kapılır.
Bölüm 2
Yayın Tarihi: 14 Nisan 2021
Teresa büyük bir girişim için sermaye bulmaya çalışırken Dominikliler ve Ruslar arasındaki gerilim artar. Yeni yolsuzluk vakaları da açığa çıkmaya devam eder.
Bölüm 3
Yayın Tarihi: 21 Nisan 2021
James bir kurtarma görevine çıkar. Teresa ise kartelin önemli bir üyesini korumak için elinden gelen her şeyi yapar.
Bölüm 4
Yayın Tarihi: 28 Nisan 2021
Marcel parmaklıklar ardındayken, Teresa kendini FBI olaylarının ortasında bulur ve yeni düşmanlar edinir.
Bölüm 5
Yayın Tarihi: 05 Mayıs 2021
Teresa ve ekibi, Alman sanat tacirleriyle yaptığı anlaşma planladığı gibi gitmeyen Oksana'ya yardım eder. James işleri büyütecek yeni bir anlaşmaya şüpheyle yaklaşır.
Bölüm 6
Yayın Tarihi: 12 Mayıs 2021
Teresa işi büyütmeye çalışırken Avrupa'da eski bir düşmanlık yeniden su yüzüne çıkar. Miami'de George, gözünü Boaz'ın üzerinden ayırmaz.
Bölüm 7
Yayın Tarihi: 19 Mayıs 2021
Şatafatlı bir parti, Teresa ve ekibi için yeni bir dönemin başlangıcını müjdeler. Ancak kutlamalara gölge düşüren bir tuzak, ekip üyelerini ve operasyonu tehlikeye sokar.
Bölüm 8
Yayın Tarihi: 26 Mayıs 2021
En güvendiği arkadaşı kaçırılınca, Teresa acımasız bir adamın peşine düşer. Marcel ise yeni bir hayat kurmayı düşünür.
Bölüm 9
Yayın Tarihi: 02 Haziran 2021
Kelly Anne ve Pote, banliyödeki yeni hayatlarına alışmaya çalışır. Teresa ve James ise işi temelli bırakmak için riskli bir plan yapar.
Bölüm 10
Yayın Tarihi: 09 Haziran 2021
Silahlı saldırının ardından Pote, James ve Kelly Anne ortadan kaybolmaya çalışır. Ancak işler beklenmedik bir hâl alır.