Para Hırsı
İki arkadaş beklenmedik şekillerde birden zengin olur. Her şey gerçek olamayacak kadar iyi görünmektedir. Derken kendilerini ölümcül bir para aklama planının içinde bulurlar.
Bankadan Mesaj
Bölüm 1
/Bankadan Mesaj
Yayın Tarihi: 24 Kasım 2023
Zamparalık yapan Lateef birden fazla kadını aynı anda idare etmenin tehlikelerini ve avantajlarını keşfeder. Bu sırada arkadaşı Shina'nın duaları çok geçmeden gerçek olur.
Yeni Ev Kutlaması
Bölüm 2
/Yeni Ev Kutlaması
Yayın Tarihi: 24 Kasım 2023
Lateef normal yaşamına geri döner ancak önceki gün yaşananları unutmakta zorlanır. Shina'nın annesi, gelininin hayatını zorlaştırmakta kararlıdır.
Bela
Bölüm 3
/Bela
Yayın Tarihi: 24 Kasım 2023
İki arkadaş elde ettikleri servetin gerçek kaynağını keşfeder. Lateef, Laide'nin ailesini ziyaret eden Risi'ye eşlik eder. Shina'nın evde yaşadığı sorunlar büyümeye devam eder.
Polis ve Hırsız
Bölüm 4
/Polis ve Hırsız
Yayın Tarihi: 24 Kasım 2023
Borcunu ödemeye çalışan Shina, önemli aile meselelerini ihmal eder. Ancak gereken parayı toplayamayınca Ihotu ona reddedemeyeceği bir teklifte bulunur.
Suç Ortakları
Bölüm 5
/Suç Ortakları
Yayın Tarihi: 24 Kasım 2023
Ihotu, Shina'ya karşı daha da büyük bir koz elde eder ama bir isteğini de yerine getirir. Yalanları ortaya çıkan Lateef, sarsıcı bir itirafta bulunur.
Çözülme
Bölüm 6
/Çözülme
Yayın Tarihi: 24 Kasım 2023
İş ortakları kurdukları tezgâhın başarısını kutlarlar. Ta ki Ihotu'nun hayal ettiklerinden çok daha tehlikeli olduğunu keşfedene kadar.