‎Ofis‎

4. Sezon

Garip Kaza, bölüm 1 & 2
Bölüm 1
/Garip Kaza, bölüm 1 & 2
Yayın Tarihi: 27 Eylül 2007
Garip bir kaza, Michael'ın (Golden Globe ödüllü Steve Carell), ofisin lanetlenmiş olabileceği düşüncesine yol açar.
Yeni Ufuklar, bölüm 1 & 2
Bölüm 2
/Yeni Ufuklar, bölüm 1 & 2
Yayın Tarihi: 04 Ekim 2007
Yeni bir patronun çıkagelmesi Michael (Golden Globe ödüllü Steve Carell) ve çoğu çalışanların canını sıkar. Ryan (B.J. Novak), Dunder Mifflin'in Scranton subesine, şirketi dijital çağa taşımak için geri döner.
Tanıtım Partisi, bölüm 1 & 2
Bölüm 3
/Tanıtım Partisi, bölüm 1 & 2
Yayın Tarihi: 11 Ekim 2007
Dunder Mifflin Infinity internet sitesi lanse edilmekte ve Michael (Golden Globe ödüllü Steve Carell) New York'taki açılış partisine gitme konusunda heyecanlı. Bu arada (Angela Kinsey) Scranton subesi için bir satelit partisi planlamakta.
Para Peşinde, bölüm 1 & 2
Bölüm 4
/Para Peşinde, bölüm 1 & 2
Yayın Tarihi: 18 Ekim 2007
Jan (Melora Hardin) apartman dairesini restore ederken, Michael (Golden Globe ödüllü Steve Carell) giderek büyüyen borçlarını her türlü imkanı kullanarak karşılama çabasında.
Bölüm 5
Yayın Tarihi: 25 Ekim 2007
Muhteşem reklam dünyası ---Bir Dunder Mifflin reklamında Scranton subesinin yer alması söz konusu olduğunda, Michael (Golden Globe ödüllü Steve Carell) yaratıcılığını gösterme konusunda bir şans yakalar.
Şube Savaşları
Bölüm 6
/Şube Savaşları
Yayın Tarihi: 01 Kasım 2007
Şubeler savaşı --- Rashida Jones misafir oyuncu. Karen (misafir oyuncu Rashida Jones), Stanley'i (Leslie David Baker) Scranton'dan uzaklaşması için ayartmaya çalıştığında, Michael (Golden Globe ödüllü Steve Carell) karşı koyar ve Karen eski sevgilisi Jim'i (John Krasinski) kavgaya bulaştırır.
Ormana
Bölüm 7
/Ormana
Yayın Tarihi: 08 Kasım 2007
Ormana – Özel yeşil hafta bölümü. Ryan'ın (B.J. Novak), Michael'ı (Golden Globe ödüllü Steve Carell) şirketin vahşi doğa içinde yaşama programından dışlaması ile, Michael kendi survival macarası için ormana gider.
Şahit
Bölüm 8
/Şahit
Yayın Tarihi: 15 Kasım 2007
Ofiste dava çılgınlığı -- Jan (Melora Hardin), Dunder Mifflin'e karşı dava açtığında, Michael'ı (Golden Globe ödüllü Steve Carell) şahit gösterir ve Michael iki arada bir derede kalır.
Akşam Yemeği Partisi
Bölüm 9
/Akşam Yemeği Partisi
Yayın Tarihi: 10 Nisan 2008
Akşama yemekte kim var? Bilin bakalım. -- Pam (Jenna Fischer) ve Jim'in (John Krasinski) artık bahanelerinin sonu gelir ve Jan (Melora Hardin) ile Michael'ın (Golden Globe ödüllü Steve Carell) evlerine yemeğe gitmeye mecbur kalırlar.
Sandalya Modeli
Bölüm 10
/Sandalya Modeli
Yayın Tarihi: 17 Nisan 2008
Büro malzemeleri kataoloğunda, bir kadının bir sandalyeyi canlandırması Michael'ı (Steve Carell) büyüler ve çoktan beri hissetmediği şeyleri hissetmesine neden olur.
Gece Gezintisi
Bölüm 11
/Gece Gezintisi
Yayın Tarihi: 24 Nisan 2008
Michael ve Dwight, New York'ta gece klüplerini dolaşıp arkadaşlarıyla buluşarak Ryan'a sürpriz yapmaya karar verir.
Tekledim mi?
Bölüm 12
/Tekledim mi?
Yayın Tarihi: 01 Mayıs 2008
Patronla kapışma -- Stanley (Leslie David Baker) bir toplantıda Michael'ı (Golden Globe ödüllü Steve Çarell) terslediğinde, Michael, Stanley'in tavrını değiştirmesi için çaba gösterir.
İş Fuarı
Bölüm 13
/İş Fuarı
Yayın Tarihi: 08 Mayıs 2008
Jim (John Krasinski), şimdiye kadarki en büyük müşterisini kazanmak için Andy (Ed Helms) ve Kevin (Brian Baumgartner) ile ilişkisini tehlikeye atar. Bu arada, Michael (Golden Globe ödüllü Steve Carell) yerel iş fuarı için tesadüfen Pam'ın (Jenna Fişcher) mezun olduğu okulda stand kurar ve Dunder Mifflin'in yaz stajyerliği için en iyi ve en zeki adayları bulur.
Veda Partisi, bölüm 1 & 2
Bölüm 14
/Veda Partisi, bölüm 1 & 2
Yayın Tarihi: 15 Mayıs 2008
Veda vakti geldi --- Amy Ryan misafir oyuncu. Toby'in (Paul Lieberstein) Dunder Mifflin'deki veda partisi için Michael (Golden Globe ödüllü Steve Carell), kalbindeki sevince layık muazzam bir kutlama ister.