Nightflyers
İnsanoğlunun geleceği tehlikedeyken, bir grup bilim insanı ve güçlü bir telepati uzmanı, sırlarla dolu bir uzay gemisine atlayıp bilinmeze doğru yola çıkar.
Tüm Geride Bıraktıklarımız
Bölüm 1
/Tüm Geride Bıraktıklarımız
Yayın Tarihi: 02 Aralık 2018
Nightflyer mürettebatı, geminin en yeni yolcusu olan ve görevi başarıyla tamamlamak için tek umutları olabilecek güçlü telepati uzmanı ile nasıl baş edeceğini bilemez.
Meşaleler ve Yabalar
Bölüm 2
/Meşaleler ve Yabalar
Yayın Tarihi: 03 Aralık 2018
Mürettebat üyelerinin tehditleri giderek artarken Agatha, Thale'in güvenliğinden endişe duyar. Karl ise gördüğü rahatsız edici görüntüleri araştırmaktadır.
Boşluk Gözünü Diktiğinde
Bölüm 3
/Boşluk Gözünü Diktiğinde
Yayın Tarihi: 04 Aralık 2018
Karl, kaptanın odasına gizlice girme planında Rowan'dan yardım ister. Suczek aklını korumakta zorlanır. Thale, iletişim güçlerini test eder.
Beyaz Tavşan
Bölüm 4
/Beyaz Tavşan
Yayın Tarihi: 05 Aralık 2018
Karl, gemide sorun çıkaran davetsiz bir misafir bulur. Eris, ailesinin geçmişini Mel'e açıkça anlatır. Lommie tehlikeli bir yolculuğa çıkar.
Greywing
Bölüm 5
/Greywing
Yayın Tarihi: 06 Aralık 2018
Annesinin, geminin fonksiyonlarını ele geçirmesini engellemeye çabalayan Eris, tehdidi kontrol altında tutmaları için Lommie ve Thale'i görevlendirir.
Kutsal Hediye
Bölüm 6
/Kutsal Hediye
Yayın Tarihi: 09 Aralık 2018
Karl, Lommie, Mel, Rowan ve Auggie gizemli bir gemide hayatî bir kaynak ararken, onlara tarifsiz bir korku yaşatan bir şeyle karşılaşırlar.
İletişim
Bölüm 7
/İletişim
Yayın Tarihi: 10 Aralık 2018
Thale, yetenekleri sayesinde yeni hayranlar kazanır. Rowan ve Tessia, değişime hazırlanır. Karl, büyük ilerleme kaydeder. Agatha, durumu kötüleştiği için endişelenir.
Yeniden Doğuş
Bölüm 8
/Yeniden Doğuş
Yayın Tarihi: 11 Aralık 2018
Rowan bir çare bulmaya çalışırken Eris, Tobis ve Tessia karantinaya alınır. Agatha yıkıcı bir tercih yapar. Lommie, Kristal'e tekrar girer.
İkarus
Bölüm 9
/İkarus
Yayın Tarihi: 12 Aralık 2018
Rowan'ın kederi şeytani bir hâl alır. Mel, Eris'in arındırmadan nasıl sağ çıktığını sorgular. Auggie, Lommie'nin yeni bir yönünü görür. Karl bir kaybın yasını tutar.