Muhteşem Bayan Maisel
1958 yılında geçmekte olan dizi, New York’un Yukarı Batı Yakası’nda yaşayan, harika bir aileye sahip sıradan bir ev hanımı olan Miriam ”Midge” Maisel’ın hayatının birden bire nasıl değiştiğini işlemektedir. Mrs. Maisel hayatını tamamen eşi Joel Maisel’a (Michael Zegen) ve eşinin eğlence için yaptığı stand-up gösterilerinin başarısına adamıştır. Eşi Joel Maisel’ın onu terk etmesiyle birlikte Miriam’ın hayatı adeta bir dönüm noktasına girer ve her şey terk edildiği akşam kendisini sahnede başından geçen olayları komik bir şekilde anlatırken, birdenbire alkışları toplamasıyla başlar. (18 yaş ve üzeri için uygundur)
Pilot
Bölüm 1
/Pilot
Yayın Tarihi: 16 Mart 2017
1958'de New York'ta Midge Maisel, kocası, çocukları ve Upper West Side bölgesindeki dairesinde şık Yom Kippur yemekleriyle hayatını mutlu mesut sürdürmektedir. Ancak sürpriz bir değişiklikle hayatta başka neyde iyi olduğunu bulması gerekir. Stand-up komedyeni olmak onun dışında herkes için çılgın bir seçimdir. Muhteşem Bayan Maisel'ın yazarı ve yönetmeni Amy Sherman-Palladino'dur (Gilmore Girls).
Ya Shivu v Bolshom Dome Na Kholme
Bölüm 2
/Ya Shivu v Bolshom Dome Na Kholme
Yayın Tarihi: 28 Kasım 2017
Midge'nin hayatı, Joel onu terk ettikten sonra karışır. Midge ve Joel'in ebeveynleri aileyi bir arada tutmaya çalışırken kavga eder. Susie, sahnede kendini bulması için yol gösterir.
Gittiğin İçin
Bölüm 3
/Gittiğin İçin
Yayın Tarihi: 28 Kasım 2017
Bir diğer tutuklamadan sonra Midge'in başı yasal olarak derde girer ve kurtulmak için Susie'nin yöntemlerine bel bağlamak zorunda kalır. Abe, Moishe'e ilginç bir teklif yapar. Lenny Bruce, Midge'in gösterisi için alışılmadık ilham sunar.
Dionne Quintuplets'ın Hayal Kırıklığı
Bölüm 4
/Dionne Quintuplets'ın Hayal Kırıklığı
Yayın Tarihi: 28 Kasım 2017
Midge, bir zamanlar mükemmel olan hayatından uzaklaşmaya başlar. Susie, Midge'e New Yor komedi kulüpleri turu yaparken işi öğretir. Rose, Midge'in yeni yaşam düzeninden biraz fazla zevk alır.
Doink
Bölüm 5
/Doink
Yayın Tarihi: 28 Kasım 2017
Midge birden yeni bir sektöre atılır ve bazı garip arkadaşlar edinir. Susie, Midge'in ısrarla kariyerine devam etmesini sağlamaya çalışır ama bazı sorunlarla karşılaşır. Joel ile Midge yeni hayatlarının zorluklarıyla yüz yüze gelir.
Bayan X Gaslight'ta
Bölüm 6
/Bayan X Gaslight'ta
Yayın Tarihi: 28 Kasım 2017
Midge'in farklı seyirciler bulması Susie'yi rahatsız eder. Abe'ye hayatının teklifi gelir. Weissmanlar aile yemeği için bir araya gelir. Susie sonunda idari becerilerini gösterir.
Onu Tabağına Koy!
Bölüm 7
/Onu Tabağına Koy!
Yayın Tarihi: 28 Kasım 2017
Midge, Susie sayesinde Gaslight'ta yeteneğini geliştirir. Abe, akşam yemeğine getirdiği misafirle kadınları şaşırtır ve Rose'u duygusal bir çıkmaza sokar. Terfi almaya çalışan Joel yeni bir plan yapar. Midge, ünlü bir komedyenle tanıştıktan sonra münakaşa başlatır.
Simone
Bölüm 1
/Simone
Yayın Tarihi: 04 Aralık 2018
İkinci sezonun ilk bölümünde Midge yabancı seyircilerin huzuruna çıkarken, Abe ve Rose kendilerini yeni bir dünyada bulur. Susie, sektörde kötü şöhrete sahip olmanın sonuçlarını deneyimlerken, Joel işi bırakmasının ardından yeniden toparlanır.
Şehir Merkezine Yolun Yarısı
Bölüm 2
/Şehir Merkezine Yolun Yarısı
Yayın Tarihi: 04 Aralık 2018
Midge, gerçeği ailesine ve arkadaşlarına anlatmaya isteksiz olmasına rağmen Susie ile birlikte, Midge'in komedi kariyerini geliştirmeye devam ederler. Abe ve Rose, yeni bir yaşam tarzının tadını çıkarırlar. Joel, ailesine iş tavsiyesinde bulunur ve Midge'e iyi davranmak için çaba gösterir.
Ceza Odası
Bölüm 3
/Ceza Odası
Yayın Tarihi: 04 Aralık 2018
Midge, Mary'ye özel gününde yardımcı olarak kusursuz planlama kabiliyetini sınar. Joel, Maisel & Roth'un mali durumuna istikrar katmaya çalışır ve kendini hazine avlarken bulur. Midge'in gösterisi gelişir fakat Susie'nin ekonomik durumu darbe yer. Columbia'da ise Rose, derslere konuk öğrenci olarak sırça köşkünün dışına çıkar.
Catskills'e Gidiyoruz!
Bölüm 4
/Catskills'e Gidiyoruz!
Yayın Tarihi: 04 Aralık 2018
Weissman'lar senelik yaz seyahatleri için Catskills'e varırlar ve alışıldık düzene girmeye çalışırlar. Midge ve Joel'in ayrılık söylentileri, Rose'un kızının aşk hayatına burnunu sokmasına neden olur. Susie, kendisi ile Midge'in kariyer ivmesinin sürmesi için yaz planlarını gözden geçirmelidir.
Concord'da Gece Yarısı
Bölüm 5
/Concord'da Gece Yarısı
Yayın Tarihi: 04 Aralık 2018
Moishe ve Shirley gruba katılıp Abe'in huzurunu kaçırırken, Steiner Dağ Tesisi'nde yaz sezonu devam etmektedir. Susie, otelde göze batmamaya çalışırken yeni bir dostu defetmeye uğraşır. Midge, B. Altman'da kendini affettirmek için eline geçen fırsatı kullanır.
Göğüs Gerip Dans Edelim
Bölüm 6
/Göğüs Gerip Dans Edelim
Yayın Tarihi: 04 Aralık 2018
Abe'in, Midge'in sırrını öğrenmesiyle aralarındaki gerilim hiç olmadığı kadar artar. Susie kendini Steiner'deki rolüne kaptırır ve Joel bekârlık hayatını planlarken yaz sona ermektedir. Rose, Noah'ya dair şaşırtıcı bilgiler edinen Astrid'in kırılgan durumundan faydalanır.
Bak, Şapka Yaptı
Bölüm 7
/Bak, Şapka Yaptı
Yayın Tarihi: 04 Aralık 2018
Benjamin, Midge'i New York'un sanat dünyası konusunda aydınlatır ve Midge, sanata dair farkında olmadığı çok şey öğrenir. Maisel ve Weissman aileleri, Joel ve Midge'in ayrılık yıl dönümlerinde gergin bir Yom Kippur yemeği için bir araya gelirler. Bu sırada Susie, kariyer gelişimi için ailesinden gönülsüzce yardım ister.
Bir Gün…
Bölüm 8
/Bir Gün…
Yayın Tarihi: 04 Aralık 2018
Midge ve Susie, ilk seyahatlerine hazırlanırlar ve turne dinamiklerinin düşündüklerinden daha zorlayıcı olduğunu öğrenirler. Midge'in yokluğunda New York'ta her şey aynıdır ve bu Midge'i, yeni yaşamının aile hayatını feda etmeye değip değmediğini düşünmeye zorlar.
Kennedy'ye Oy Verin, Kennedy'ye Oy Verin
Bölüm 9
/Kennedy'ye Oy Verin, Kennedy'ye Oy Verin
Yayın Tarihi: 04 Aralık 2018
Susie, Midge'e ilk televizyon gösterisini ayarlar fakat Midge'in geçmişi yüzünden cezalandırıldığını fark etmeleriyle zaferleri uzun sürmez. Joel, Maisel & Roth'ta gece geç saatlere kadar işe gömülmeye devam ederken Abe, Bell Laboratuvarları'ndaki hayallerinin işinde gittikçe daha da mutsuz olmaktadır.
Orkestra Başlasın
Bölüm 1
/Orkestra Başlasın
Yayın Tarihi: 05 Aralık 2019
Midge, Shy ile turneye çıkmadan önce bir USO gösterisinde sahne alırken, Susie ise sözleşme pazarlığının artı ve eksilerini öğrenir. Abe ve Rose yeni mali durumlarıyla cebelleşmektedir. Joel yeni kulübü için kusursuz bir yer bulur ama mekânın pek de göründüğü gibi olmadığını fark eder.
Bin Dokuz Yüz Altmışlardayız Dostum!
Bölüm 2
/Bin Dokuz Yüz Altmışlardayız Dostum!
Yayın Tarihi: 05 Aralık 2019
Susie'nin yeni bir müşteriyi kabul etmesi Midge'i rahatsız eder. Joel ise sinir bozucu olduğu kadar ilgi çekici biri olan gizemli kız Mei ile tanışır. Abe de bir grup asi gençle beraber yeni bir projeye adım atar. Midge ile Joel boşanma süreciyle uğraşmaktadır.
Külotlu Poz
Bölüm 3
/Külotlu Poz
Yayın Tarihi: 05 Aralık 2019
Rose ile Abe hiç arzu etmedikleri bir eve taşınırlar. Shy'ın turnesi başlarken, Midge kendi performansında sorun yaşamaktadır. Joel ile Mei arasında bir kıvılcım doğar.
Eller!
Bölüm 4
/Eller!
Yayın Tarihi: 05 Aralık 2019
Joel, Vegas'ta Midge'i ziyaret eder. Rose ve Abe yeni yaşamlarına ayak uydurmakta zorlanmaktadır. Susie yeni müşterisi için büyük bir zafer elde eder.
Ya Komedi ya Lahana
Bölüm 5
/Ya Komedi ya Lahana
Yayın Tarihi: 05 Aralık 2019
Midge, Miami'de eski bir dostuna rastlar. Abe, asi genç arkadaşlarından bıkmaya başlar. Shirley konusundaysa Rose'un sabır taşı çatlar.
Bir nevi Bleu
Bölüm 6
/Bir nevi Bleu
Yayın Tarihi: 05 Aralık 2019
Midge'i ziyarete gelen Abe ve Rose, Queens'ten bir süreliğine kurtulur. Joel ve Mei barın alkol ruhsatı konusunda tartışır. Midge ise bir beladan kurtulması için Shy'a yardım eder.
Muhteşem Radyo
Bölüm 7
/Muhteşem Radyo
Yayın Tarihi: 05 Aralık 2019
New York'a dönen Midge ve Susie, bir işten diğerine koşturur. Abe ise yazdığı makale yayımlandığı için çok sevinçlidir. Astrid'in bebeğinin sünnet düğünü için Maisel ailesi bir araya gelir.
Dönme Dolapta Kargaşa!
Bölüm 1
/Dönme Dolapta Kargaşa!
Yayın Tarihi: 17 Şubat 2022
Midge, Shy Baldwin'in turundan atıldıktan sonra yeni bir oyun planıyla geri döner. Joel kendi iyiliği için fazla başarılıdır. Susie ihtiyacı olan parayı bulmanın yaratıcı bir yolunu bulur.
Billy Jones ve Seksi Lambalar!
Bölüm 2
/Billy Jones ve Seksi Lambalar!
Yayın Tarihi: 17 Şubat 2022
Midge, Abe ve Rose'u akşam yemeğine davet eder. Shirley, Joel'a yeni bir eş bulmaya çalışır. Beklenmedik bir taksi yolculuğu yeni fırsatlara yol açar.
Her şey Belmor’dur
Bölüm 3
/Her şey Belmor’dur
Yayın Tarihi: 24 Şubat 2022
Midge iş yerinde eski bir arkadaşıyla karşılaşır. Susie yakın bir arkadaşı olduğunu öğrenir. Abe'in işi kişiselleşir. Rose'un çöpçatanlık işi dikkatleri çeker.
Christopher Sokağı'ndaki İlginç İnsanlar
Bölüm 4
/Christopher Sokağı'ndaki İlginç İnsanlar
Yayın Tarihi: 24 Şubat 2022
Midge yeni kurallar koyar. Susie eski arkadaşlarından destek alır. Abe'in Asher’la düşündüğünden daha fazla ortak noktası vardır.
Sessiz Çiğneme ve İnsanları Etkileme Rehberi
Bölüm 5
/Sessiz Çiğneme ve İnsanları Etkileme Rehberi
Yayın Tarihi: 03 Mart 2022
Susie, yönetim tarzını geliştirir. Rose'un profesyonel becerileri ona inanılmaz bir fırsat sunar. Midge ve Susie, bazı yüksek sosyete avantajlarından yararlanırlar.
Maisel Lennon'a Karşı, Yüzde Almak İçin Savaş
Bölüm 6
/Maisel Lennon'a Karşı, Yüzde Almak İçin Savaş
Yayın Tarihi: 03 Mart 2022
Midge'in gösterileri ağızdan ağıza yayılır. Imogene yeni bir iş ve yeni bir isim alır. Sophie sadece yardım etmek istemektedir.
Ethan...Esther...Chaim
Bölüm 7
/Ethan...Esther...Chaim
Yayın Tarihi: 10 Mart 2022
Abe tütününü unutur. Joel, Moishe’la kadeh kaldırır. Midge, Amerika'nın iki meclisli yasama sistemini ilk elden öğrenir.