Lucifer

2. Sezon

Lucifer İçin İşler Tıkırında
Bölüm 1
/Lucifer İçin İşler Tıkırında
Yayın Tarihi: 19 Eylül 2016
Bir yedek aktrisin cinayetini araştırmakta olan Chloe, Lucifer'ın kökeninin gizemini kesin olarak çözmeye kalkışır.
Yalancı, Yalancı, Sana Kimse İnanmaz
Bölüm 2
/Yalancı, Yalancı, Sana Kimse İnanmaz
Yayın Tarihi: 03 Ekim 2016
Lucifer, yeni gelen annesinin korkunç bir suçta parmağı olduğundan şüphelenir. Daha sonra Lucifer, cehenneme gönderilmesi hakkında biraz bilgi edinir.
Günah Yiyici
Bölüm 3
/Günah Yiyici
Yayın Tarihi: 10 Ekim 2016
Lucifer, internetteki bir video sitesiyle alakalı bir cinayeti araştırmak için Chloe ve Dan'e katılır, sonra da annesinin cezasıyla ilgili bir karar verir.
Kadınlık Organları
Bölüm 4
/Kadınlık Organları
Yayın Tarihi: 17 Ekim 2016
Tuhaf bir damga, Chloe'yi olası bir katile götürür. Kızlar gecesinde kavga çıkar. Amenadiel, güçlerinin azaldığından endişe eder.
Silahlandırıcı
Bölüm 5
/Silahlandırıcı
Yayın Tarihi: 24 Ekim 2016
Araba kazasının ardından işe dönen Chloe, ünlü bir aksiyon yıldızının cinayetini araştırır. Lucifer'ın kardeşi Uriel, aşağıdan bir mesaj iletir.
Canavar
Bölüm 6
/Canavar
Yayın Tarihi: 31 Ekim 2016
Zombi temalı bir düğün, ölümcül bir hâl alır. Maze, Trixie'yi şeker toplamaya çıkarır. Lucifer, Dr. Linda'yla her şeyi ortaya döken bir sohbet eder.
Küçük Maymunum
Bölüm 7
/Küçük Maymunum
Yayın Tarihi: 07 Kasım 2016
Chloe, babasının cinayetinden hüküm giyen adamın geçici olarak hapisten çıkarılacağını öğrenir. Maze, gerçek tutkusunu arar.
Bıçaklanma
Bölüm 8
/Bıçaklanma
Yayın Tarihi: 14 Kasım 2016
Bir kadın bıçaklanınca Chloe ve Lucifer, tarikatımsı bir yoga grubunu araştırır. Dr. Linda, en sevdiği hastasıyla yeniden görüşür.
Yuva Yıkıcı
Bölüm 9
/Yuva Yıkıcı
Yayın Tarihi: 21 Kasım 2016
Chloe, Dan ve Lucifer; bir emlak devinin cinayet soruşturmasını üstlenirken Charlotte, Lucifer'ı Dünya'dan ayrılmaya zorlayacak bir plan yapar.
Taviz Vermek
Bölüm 10
/Taviz Vermek
Yayın Tarihi: 28 Kasım 2016
Amenadiel, annesinin aklını başına getirmeye çalışır. Chloe, bir vaka hakkında üzücü bir haber alır. Lucifer, tanık kürsüsüne çıkar.
Hostes Engeli
Bölüm 11
/Hostes Engeli
Yayın Tarihi: 16 Ocak 2017
Lucifer, cinayete kurban giden iki kişi arasındaki tek bariz bağlantının kendisi olduğunu öğrenir. Dr. Linda, Maze'e tavsiye verir. Chloe bir hamle yapar.
Aşk Boynuzları
Bölüm 12
/Aşk Boynuzları
Yayın Tarihi: 23 Ocak 2017
Bir üniversite öğrencisinin ölümü, Lucifer ve Chloe'yi zehirli bir yola sokar. İkili, gelişen ilişkileriyle başa çıkmaya çalışır.
Ölmek İçin Güzel Bir Gün
Bölüm 13
/Ölmek İçin Güzel Bir Gün
Yayın Tarihi: 30 Ocak 2017
Lucifer, Chloe'nin hayatını kurtaracak panzehri bulmak için elinden geleni yapacağına yemin eder. Daha sonra, Lucifer ve annesi aralarındaki anlaşmazlığı çözmeye çalışır.
Candy Morningstar
Bölüm 14
/Candy Morningstar
Yayın Tarihi: 01 Mayıs 2017
İki haftalık kaçamaktan sonra Lucifer, Los Angeles'a döner ama yalnız değildir. Chloe, oyunculuk yetenekleriyle çalım satar.
Sahtekâr Küçük Parazit
Bölüm 15
/Sahtekâr Küçük Parazit
Yayın Tarihi: 08 Mayıs 2017
Lucifer, Azrail'in Kılıcını yeniden ateşlemek için ne yapması gerektiğini öğrenir. Chloe ve Dan, bir ilkokulun idari işler müdürünün cinayetini araştırır.
Tanrı Johnson
Bölüm 16
/Tanrı Johnson
Yayın Tarihi: 15 Mayıs 2017
Lucifer, bir katili bulmak için akıl hastanesinde gizli göreve gider ama güçleri kendisininkilere rakip olabilecek bir adamla tanışır.
Tanrıçaya Acımak
Bölüm 17
/Tanrıçaya Acımak
Yayın Tarihi: 22 Mayıs 2017
Dr. Linda'nın etiği sorgulanır. Lucifer, azar işitir ve üzücü bir şey keşfeder. Amenadiel ve Dan, ortak bir noktaları olduğunu öğrenir.
İyisiyle, Kötüsüyle ve Çıtırıyla
Bölüm 18
/İyisiyle, Kötüsüyle ve Çıtırıyla
Yayın Tarihi: 29 Mayıs 2017
Amenadiel tavır alır. Lucifer'ın annesi bir sırrını paylaşır. Dr. Linda planlamadığı bir şekilde hareket etmek zorunda kalır. Lucifer, Chloe'ye açılmayı düşünür.