Lucifer

1. Sezon

Pilot Bölüm
Bölüm 1
/Pilot Bölüm
Yayın Tarihi: 25 Ocak 2016
Eski bir tanıdığının vahşice öldürülmesinin ardından, şeytan tüyü taşıyan Lucifer katillerden intikam almaya yemin eder ve beklenmedik bir müttefik edinir.
Lucifer, Bekle. Cici Şeytan.
Bölüm 2
/Lucifer, Bekle. Cici Şeytan.
Yayın Tarihi: 01 Şubat 2016
Lucifer bir yandan cehenneme geri dönme baskısını hissederken diğer yandan genç bir adamın ölümüne sebep olan aşırı meraklı bir paparaziyi soruşturmakla meşguldur.
Karanlığın Sahte Prensi
Bölüm 3
/Karanlığın Sahte Prensi
Yayın Tarihi: 08 Şubat 2016
Süperstarlığın eşiğindeki profesyonel bir oyun kurucu, uyandığında tüyler ürpertici bir olayla karşılaşır ve masumiyetini kanıtlamak için Lucifer'dan yardım ister.
Erkek Ivır Zıvırları
Bölüm 4
/Erkek Ivır Zıvırları
Yayın Tarihi: 15 Şubat 2016
Lucifer, Chloe'yi baştan çıkarmaya çalışır, ancak o diğer kadınlara benzememektedir. Bu sırada Amenadiel, Lucifer hakkındaki endişelerini Maze ile paylaşır.
Güzel Ayakkabılar
Bölüm 5
/Güzel Ayakkabılar
Yayın Tarihi: 22 Şubat 2016
Lucifer, modanın çirkin yüzüne tanık olur. Yeni bilgiler elde eden Amenadiel, Lucifer'ı evine geri göndermek için bir plan yapar.
En Sevilen Oğul
Bölüm 6
/En Sevilen Oğul
Yayın Tarihi: 29 Şubat 2016
Kişisel eşyaları çalınan Lucifer, hırsızın peşine düşer. Bu sırada Dr. Linda çok önemli bir karar alır.
Yardımcı
Bölüm 7
/Yardımcı
Yayın Tarihi: 07 Mart 2016
Lucifer kayıp eşyalarını bulmaya çalışırken beklenmedik birinden yardım alır. Chloe, Palmetto davasıyla ilgili Dan'den yardım ister.
Sen de mi, Doktor?
Bölüm 8
/Sen de mi, Doktor?
Yayın Tarihi: 14 Mart 2016
"Yeniden doğum günü"nü kutlamasının ardından Lucifer, tartışmalı bir terapistin kurban gittiği cinayeti araştırmak için Chloe ve Dr. Linda'ya katılır.
Rahibin Biri Bara Gitmiş
Bölüm 9
/Rahibin Biri Bara Gitmiş
Yayın Tarihi: 21 Mart 2016
Uyuşturucuların bir gençlik merkezi aracılığıyla geldiğinden şüphelenen bir papaz, Lucifer'dan yardım ister. Amenadiel ile Malcolm samimi bir konuşma yapar.
Baba
Bölüm 10
/Baba
Yayın Tarihi: 28 Mart 2016
Popüler bir şef zehirlenince, Chloe ve Lucifer bir şüpheli üzerine yoğunlaşır. Lucifer, Chloe'nin ailesinin kendi ailesinden bile daha kaçık olabileceğini öğrenir.
Aziz Lucifer
Bölüm 11
/Aziz Lucifer
Yayın Tarihi: 11 Nisan 2016
Lucifer tuhaf bir keşifte bulunarak hayırseverlik yapmayı sevdiğini fark eder. Dan bir uyarıda bulunmaya çalışır. Chloe bir vakıf başkanının katilinin peşine düşer.
#TeamLucifer
Bölüm 12
/#TeamLucifer
Yayın Tarihi: 18 Nisan 2016
Öldürülen bir kadının cesedi, beş köşeli yıldızı andıracak şekilde bükülmüştür. Bu, Chloe'yi ve giderek huzursuzlanan Lucifer'ı berbat bir yeraltı dünyasına götürür.
Beni Cehenneme Götür
Bölüm 13
/Beni Cehenneme Götür
Yayın Tarihi: 25 Nisan 2016
Cinayetle suçlanan Lucifer, Chloe ile birlikte adını temize çıkarmaya çalışır. Amenadiel, ölümcül bir düşmanla savaşır. Lucifer, birinden bir iyilik ister.