Kyokai no Kanata
Karanlık fantezi, Akihito Kanbara adlı bir lise ikinci sınıfını izliyor. Çocuğun insana benzediği halde, yarısı Youmu'dur ve yaralanmaya karşı savunmasızdır çünkü çabucak iyileşebilir. Bir gün, Akihito, okulun çatısına atlamak üzere olduğu anlaşıldığında, birinci sınıf öğrencisi Mirai Kuriyama ile tanışır. Mirai, ruh dünyasının üyeleri arasında sapkın sayılan kanı manipüle edebilmesi nedeniyle izole edilmiştir. Ahihito Mirai'yi kurtardıktan sonra rahatsız edici olaylar ortaya çıkmaya başladı.
Bölüm 1
Yayın Tarihi: 02 Ekim 2013
Akihito bir kız çocuğunu okulun çatısına atmaya karar verdiğinde kendisini bile şaşırtmaktadır, çünkü onu kurtarmak için merdivenlerden iniyor. Sürprizine çok, kurtardığı kız Ruhlu bir Dünya Savaşı'dır. Ve yarım bir genç olarak, şimdi onun avı!
Bölüm 2
Yayın Tarihi: 09 Ekim 2013
Akihito, Mirai'nin ilk ilkbaharından birini yenmesine yardımcı olur! Bunu yakınlaşma şansı olarak kullanmaya çalışıyor, bunun yerine Mirai onu uzaklaştırıyor gibi görünüyor! Neden gözlüklü güzelliği Literary Club'a katılmıyor?
Bölüm 3
Yayın Tarihi: 16 Ekim 2013
Hollow Shadow yaklaşıyor. Akihito, Mirai'nin güçlü gençle savaşta hayatını tehlikeye atmak istediğini biliyor. Onu durdurmanın tek yolu, geçmişi hakkında daha fazla şey öğrenmek ve onunla yüzleşmektir, ancak ondan kaçınıyor ...
Bölüm 4
Yayın Tarihi: 23 Ekim 2013
Akihito, Mirai'nin ilk ilkbaharından birini yenmesine yardımcı olur! Bunu yakınlaşma şansı olarak kullanmaya çalışıyor, bunun yerine Mirai onu uzaklaştırıyor gibi görünüyor! Neden gözlüklü güzelliği Literary Club'a katılmıyor?
Bölüm 5
Yayın Tarihi: 30 Ekim 2013
Mirai'nin Hollow Shadow'a yaklaştığınız için sizi bir ay ceza olarak avlamasına izin verilmez. Şimdi faturalarını ödemek için yarı zamanlı bir iş bulmalı. Mirai kabuğundan çıktığında, belki de çevresindeki kişilerin kalbini iyileştirir ...
Bölüm 6
Yayın Tarihi: 06 Kasım 2013
Mirai, sapkın bir gençten sonra insan kızlarına göz kulak olur. Mitsuki'yi kokuşmuş suyla püskürttüğünde, Edebiyat Kulübü, güçlü ve korkunç kokuşmuş youmu'yu yenmek için bir araya gelmelidir!
Bölüm 7
Yayın Tarihi: 13 Kasım 2013
Eninde sonunda Sakura Mirai ile yüzleşmeye hazır. Şimdi Mirai, kefaret için yaşamak ya da ölmek için savaşıp savaşmayacağına karar vermelidir. Yui, Sakura ve Mirai için ne isterdi?
Bölüm 8
Yayın Tarihi: 20 Kasım 2013
Sakin geliyor. Güçleri zayıfladığı için bu sizin için tehlikeli bir zamandır. Ancak ultra-nadir yarım-youmu, Akihito için bunun anlamı nedir? Ve Miroku bir şeyler yakalamış gibi görünüyor. Elinde ne var?
Bölüm 9
Yayın Tarihi: 27 Kasım 2013
Izumi'ye göre, Akihito'nun youmu dönüşümü kalıcı olabilir! Mirai'ye Sakin'de Akihito'yu öldürmesi gerektiğini söyler ya da ölümsüzlükten övünen güçlü bir genç olacak. Mirai yapması gereken kararı yırtıyor.
Bölüm 10
Yayın Tarihi: 04 Aralık 2013
Mirai, rüyada Akihito'yu savaş sırasında yaşananları ve neden bu şekilde olması gerektiği konusunda bilgilendirir. Daha sonra zaman geri geriye altı ay önce atlar. Nihayetinde, Mirai'nin amaçları ve Izumi'nin planı açıkça görülüyor!
Bölüm 11
Yayın Tarihi: 11 Aralık 2013
Ahihito, Mirai'nin ortadan kaybolduğunu öğrendiğinde yanındadır. Kasabadaki bir şeyin sönükleşmesine yardımcı olmaz. Akihito, hiç kimsenin duyamayacağı gökyüzünden gelen tuhaf bir ses duymaya devam ediyor. Orada bir şey olabilir mi?