Komedinin Hâkimleri
Kore'nin en gözde 20 komedyeni bir araya gelerek kendi Netflix gösterilerini sunmak için kıyasıya yarışırken izleyicileri kahkahaya boğuyor.
Komedinin Genç Yetenekleriyle Tanışın
Bölüm 1
/Komedinin Genç Yetenekleriyle Tanışın
Yayın Tarihi: 28 Kasım 2023
Aralarında Gil Eun-ji ve Kwak Kyoung-young'un da bulunduğu en popüler 20 Koreli komedyen, çeşitli komedi karakterlerinden oluşan renkli bir grup kurmak için bir araya geliyor.
Herkesi Güldüremezsin
Bölüm 2
/Herkesi Güldüremezsin
Yayın Tarihi: 28 Kasım 2023
Tüm takımların ilk amansız görevleri için iki saat içinde birden fazla komedi skeci hazırlaması gerekiyor. Kimin eve döneceğine gizli bir oylamayla karar veriliyor.
Ateşli Aşağılama Gecesi
Bölüm 3
/Ateşli Aşağılama Gecesi
Yayın Tarihi: 28 Kasım 2023
İkinci turda yarışmacıları bir aşağılama görevi bekliyor. Komedyenler aşağılama sanatındaki ustalıklarını yaratıcı bir şekilde sergileyip en çok oyu alabilecek mi?
Haşla Ya Da Haşlan
Bölüm 4
/Haşla Ya Da Haşlan
Yayın Tarihi: 28 Kasım 2023
Aşağılama görevi tüm hızıyla sürerken gerideki takımlar üstünlüğü ele geçirmek için yoğun çaba sarf ediyor. Bakalım hangi takım izleyicileri etkileyecek, hangi takım elenecek?
Karakter Savaşı
Bölüm 5
/Karakter Savaşı
Yayın Tarihi: 28 Kasım 2023
Kalan üç takım dayanıklılığın ön planda olduğu son turda yarışıyor. Bu turun tek kuralı var: Komedyenler rakiplerini güldürmeli ve kendileri asla gülmemeli.
Komedi Şakaya Gelmez
Bölüm 6
/Komedi Şakaya Gelmez
Yayın Tarihi: 28 Kasım 2023
Son aşamaya kadar gelen yarışmacılar, ayakta kalan son takım olmak için ellerinden geleni yaparken gülmemek için kendilerini zor tutuyor. En sonunda komedi tacını alan kim olacak?