King the Land
Gergin bir miras kavgasının ortasındaki çekici bir mirasçı, insanların karşı koyamadığı ama kendisinin tahammül edemediği gülümsemesiyle tanınan, azimli çalışanıyla ters düşer.
Bölüm 1
Yayın Tarihi: 17 Haziran 2023
Cheon Sa-rang, ara sıra yaşanan aksiliklere rağmen King Hotel'de işe başlar. Gu Won, aile işine uyum sağlamakta zorlanır.
Bölüm 2
Yayın Tarihi: 18 Haziran 2023
Tuhaf karşılaşmaları yüzünden kötü bir başlangıç yapan Sa-rang ve Won daha sonra birlikte bir yolculuğa çıkar. Sa-rang, ilişkisinde sorunlar yaşamaktadır.
Bölüm 3
Yayın Tarihi: 24 Haziran 2023
Sa-rang ve Won, didişmeli geçen seyahatleri sırasında yakınlaşma fırsatı bulur. Ardından, Sa-rang övgüleri toplarken Won, ailesinin tepkisiyle karşı karşıya kalır.
Bölüm 4
Yayın Tarihi: 25 Haziran 2023
Won, Sa-rang'a karşı aniden ortaya çıkan duygularıyla baş etmeye çalışır. Sa-rang'ın yeni görevi, onu Won'a daha da yakınlaştırır.
Bölüm 5
Yayın Tarihi: 01 Temmuz 2023
Won'un beklenmedik bir şekilde kendisiyle yakınlaşma girişimleri, Sa-rang'ın kafasının karışmasına neden olur. Ayrıca Won, Sa-rang'ın çalışma koşullarından memnun değildir.
Bölüm 6
Yayın Tarihi: 02 Temmuz 2023
Won acil bir durum için Sa-rang'ın yardımına koşar. Sonraki günleri Sa-rang ile birlikte geçiren Won ona önemli bir soru sorar.
Bölüm 7
Yayın Tarihi: 08 Temmuz 2023
Won, Sa-rang'ın tereddütlerine rağmen onunla flört etmeye devam eder. Otele bir Arap prensi gelir ve Sa-rang'ın ilgisini çekmek için Won'la yarışmaya başlar.
Bölüm 8
Yayın Tarihi: 09 Temmuz 2023
Prens Samir, Sa-rang için bir parti düzenleyince Won çok kıskanır. Won, daha sonra Sa-rang'a çıkma teklif eder ve elinden geleni ardına koymaz.
Bölüm 9
Yayın Tarihi: 15 Temmuz 2023
Won ve Sa-rang birlikte geçirdikleri gecenin ardından ilişkilerini sürdürmeye çalışır. Ancak Sa-rang'ın hayatında önemli yere sahip olan birinin onayını almak zorunda kalırlar.
Bölüm 10
Yayın Tarihi: 16 Temmuz 2023
Won, Sa-rang ve arkadaşlarını yurt dışına bir geziye götürür ancak onunla baş başa zaman geçirme fırsatı bulmakta zorlanır. Ardından, geçmişi hakkında Sa-rang'a açılır.
Bölüm 11
Yayın Tarihi: 22 Temmuz 2023
Kaybedecek çok şeyi olan Won otelin 100. yıldönümü ile ilgili hazırlıkları yürütmeyi kabul eder. Sa-rang, Won'un geçmişine ilişkin ipuçlarını bilen bir şirket çalışanıyla tanışır.
Bölüm 12
Yayın Tarihi: 23 Temmuz 2023
Won ve Gu Hwa-ran, King Grup'un geleceğini ortaya koymaya çalışır. Tam Sa-rang ile Won'un arasındaki ilişki netlik kazanmaya başlamışken beklenmedik bir misafir çıkagelir.
Bölüm 13
Yayın Tarihi: 29 Temmuz 2023
Rahatsız edici bir tesadüf, Sa-rang ve Won'u zor bir duruma sokar. Won gelecekle ilgili planlarını ailesiyle paylaşacağı sunumu hazırlar.
Bölüm 14
Yayın Tarihi: 30 Temmuz 2023
Hwa-ran'ın sabotaj girişiminin ardından Won ve Sa-rang hasar tespiti yapmaya çalışır. Sa-rang, Won'un babasının isteğini kabullenmekte zorlanır.
Bölüm 15
Yayın Tarihi: 05 Ağustos 2023
Won hiç beklemediği bir anda geçmişinden biriyle karşılaşır. Ardından Sa-rang'ı yeni iş yerinde ziyaret ettikten sonra, oteller zincirinin bu şubesiyle ilgili bir karar verir.
Bölüm 16
Yayın Tarihi: 06 Ağustos 2023
Sa-rang sonunda geleceğiyle ilgili kesin bir tercih yapar. Sa-rang'ın kendini hazır hissetmesi için beklerken planlarını erteleyen Won, nihayet o soruyu sorar.