Killing Eve
Eve (Sandra Oh), casus olma gizli arzusunu yerine getirmeye yaklaşmayan basit bir masa başı işi yapan, düşük seviyeli bir MI5 güvenlik çalışanıdır. Bu arada, Villanelle (Jodie Comer), şiddetli işinin sağladığı lüksü yaşamak isteyen tehlikeli, kaprisli ve tehlikeli bir suikastçı. Eve Avrupa'da bütün bir cinayet dizisini Villanelle'e bağladığında, katili izlemek için işe alındı. İki uç birbiriyle takıntılı ve epik ve tehlikeli bir kedi ve fare oyununa giriyor.
Güzel yüz
Bölüm 1
/Güzel yüz
Yayın Tarihi: 08 Nisan 2018
MI5 güvenlik görevlisi olan Eve, işinden çok sıkılmakta ve daha heyecanlı bir şeyler aramaktadır. Rus bir politikacının öldürülmesinden sonra Eve kendini olayın tek tanığını korumakla görevlendirilir ve yolları Villanelle ile kesişir.
Ben daha sonra onunla ilgileneceğim
Bölüm 2
/Ben daha sonra onunla ilgileneceğim
Yayın Tarihi: 15 Nisan 2018
Son görevinin ardından Villanelle’e ara vermesi söylenir ancak o söyleneni yapmaz. Eve, Villanelle ve çalıştığı organizasyonu takip eden bir MI6 biriminde çalışma fırsatı yakalar.
Ben seni tanımıyorum
Bölüm 3
/Ben seni tanımıyorum
Yayın Tarihi: 22 Nisan 2018
Villanelle, Berlin’deki bir klinikte Çinli bir albayı öldürünce Eve ve Bill olayı araştırmak için yola çıkarlar.Eve ve Bill ipuçlarını buldukça Villanelle bu kedi-fare oyunundan hoşlanır.
Üzgünüm bebeğim
Bölüm 4
/Üzgünüm bebeğim
Yayın Tarihi: 29 Nisan 2018
Berlin’den bir istihbarat gelirken Eve’i ilk gözetleme operasyonunu yapar. Villanelle İngiltere’ye gönderilir.
Banyo Hakkında Bir Şey Var
Bölüm 5
/Banyo Hakkında Bir Şey Var
Yayın Tarihi: 06 Mayıs 2018
Villanelle’den kurtulan Eve, köstebeği evin güvenli bir yerine yerleştirmiştir. Ancak Villanelle’in Eve ile işi henüz bitmemiştir ve ilişkileri geri dönülmez bir yola girer.
Beni deliğe götür!
Bölüm 6
/Beni deliğe götür!
Yayın Tarihi: 13 Mayıs 2018
Rusya’da bir kadın suikastçi gözaltına alınır. Eve ve Carolyn Moskova’ya giderler. Villanelle aynı Rus hapishanesine kaçırılır.
Özgür olmak istemiyorum
Bölüm 7
/Özgür olmak istemiyorum
Yayın Tarihi: 20 Mayıs 2018
Moskova’daki durum yüzünden gerilim iyice artar ve Eve kime güveneceğini sorgulamaya başlar. Villanelle’e bir sonraki hedefi verilir. Ancak bu şaşırtıcı bir hedeftir.
Bölüm 1
Yayın Tarihi: 07 Nisan 2019
Eve, Villanelle’in hayatta olup olmadığını bilmez ve aralarında yaşananların şokunu henüz atlatamamıştır. Villanelle yaralı halde hastaneye ulaşmayı başarır.
Bölüm 2
Yayın Tarihi: 14 Nisan 2019
Carolyn, Eve’i yeni ekiple tanıştırır. Villanelle iyileşene kadar evinde kalabileceği birini bulur. Eve Carolyn’in ondan sakladığı bir sırrı öğrenir.
Bölüm 3
Yayın Tarihi: 21 Nisan 2019
Villanelle’in içinde kaldığı yeni koşullar gittikçe iç karartıcı olmaya başlar. Eve, eski bir tanıdıkla yeni bir anlaşma yapar.
Bölüm 4
Yayın Tarihi: 28 Nisan 2019
Villanelle Amsterdam’da işlerini tek başına halletmeye karar verir. Yeni bir cesedin bulunmasının ardından Eve ve ekibi günlük işlerine ara verir.
Bölüm 5
Yayın Tarihi: 05 Mayıs 2019
MI6 ekibi Hayalet’ten bilgi alabilmek için Villanelle ile bir anlaşma yaparlar. Eve ve Villanelle birbirlerine karşı her zamankinden daha yakın hissederler.
Bölüm 6
Yayın Tarihi: 12 Mayıs 2019
Eve ve Niko’nun ilişkisi dönülmez yollara girerken Villanelle yeni bir hedef için tüm becerilerini kullanmak zorunda kalır.
Bölüm 7
Yayın Tarihi: 19 Mayıs 2019
Villanelle, Billie isimdeki personasıyla yeni hedefin dünyasına hızlı bir geçiş yapar. Eve’in, Villanelle’in sevgisi için bir rakibi vardır.
Bölüm 1
Yayın Tarihi: 12 Nisan 2020
Eve yeni bir hayat kurmaya çalışırken Villanelle Eve’in öldüğünü düşünmektedir. Eski bir dost Villanelle’e yepyeni bir teklif sunar. Kenny yeni bir işe başlamasına rağmen araştırmalarının peşini bırakmaz.
Bölüm 2
Yayın Tarihi: 19 Nisan 2020
Eve ve Carolyn kendilerini tükenmiş hissetmektedirler. Eve, Bitter Pill’de Kenny’nin arkadaşlarıyla bir ittifak kurar.
Bölüm 3
Yayın Tarihi: 26 Nisan 2020
Villanelle onu Londra’ya geri döndürecek bir işi kabul eder. Eve ve Bitter Pill ekibi On İkiler’e yaklaşırken Carolyn’in bağlantıları işe yarar. Konstantin her yerden sıkışmış durumdadır.
Bölüm 4
Yayın Tarihi: 03 Mayıs 2020
Eve, Niko ile arasını düzeltmeye çalışırken Villanelle terfisiyle ilgili güzel haberler alır. Ancak yine de hayatında bir şeyler eksiktir. Dasha, Villanelle’in dengesiz davranışlarına bir çözüm aramaya başlar.
Bölüm 5
Yayın Tarihi: 10 Mayıs 2020
Villanelle ailesini bulmak için Rusya’ya geri döner.
Bölüm 6
Yayın Tarihi: 17 Mayıs 2020
Eve kendisini Villanelle’e yaklaştırabilecek bir ipucu bulur. Bu arada Villanelle artık farklı bir seçim yapmak istemektedir.
Bölüm 7
Yayın Tarihi: 24 Mayıs 2020
Carolyn, soruşturmada yeteri kadar ilerleyemediği için hayal kırıklı yaşar. Eve Villanelle’e odaklanmıştır ve en beklenmedik zamanda nerede olduğuna dair bir bilgi bulur. Villanelle ve Dasha bir iş için birlikte çalışırlar.
Bölüm 1
Yayın Tarihi: 27 Şubat 2022
Eve, On İkiler’den intikam almak istemektedir. Villanelle ise değişmek ister ve kendini bir kilise topluluğuna sevdirmeye çalışır. Carolyn, kendini tekrardan oyunu içine girmek için hazır hisseder.
Bölüm 2
Yayın Tarihi: 06 Mart 2022
Eve intikam peşinde adım adım ilerlerken Helene’e ulaşır. Villanelle’in değişim arayışında bir şeyler ters gider. Carolyn ise MI6 tarafından bir kenara itilir ancak Kenny’in ölüm emrini kimin verdiğini bulmak için başka işbirliklerine başvurur.
Bölüm 3
Yayın Tarihi: 13 Mart 2022
Helene’i bulmasının ardından Eve için yeni bir ipucu ortaya çıkar. Eve’den yardım isteyen Villanelle reddedilir. Carolyn, On İkiler’le bağlantılı bir dizi cinayet hakkında yeni bilgiler öğrenir.
Bölüm 4
Yayın Tarihi: 20 Mart 2022
Villanelle’in eski büyüsü geri gelir. En iyi yaptığı şeye tekrar döner: birilerini öldürmek. Carolyn Küba’da eski bir tanıdıkla karşılaşır.
Bölüm 5
Yayın Tarihi: 27 Mart 2022
Eve araştırmaları sonucunda bazı sırları ortaya çıkarır. Carolyn, On İkiler'in en iyi üyelerinden birinin izini sürer. Villanelle kendiyle savaşsa da tekrar öldürmeye başlar.
Bölüm 6
Yayın Tarihi: 03 Nisan 2022
Eve ve Villanelle kendi amaçları peşinde ilerlemeden önce tekrar bir araya gelirler ve bu Villanelle’i On İkiler’in içindeki başka bir suikastçiye götürür. Eve intikam planlarını gerçekleştirmeye bir adım daha yaklaşır. Carolyn ise geçmişinden gelen bir hayaletle yüzleşmek zorunda kalır.
Bölüm 7
Yayın Tarihi: 10 Nisan 2022
Eve, On İkiler'e karşı daha da büyük bir intikam görevi üstlenir ve Villanelle'in yardımına ihtiyacı olabileceğini fark eder. Villanelle ise bu sırada yeni bir suikastçi ile aşk yaşamaktadır.