Kan Sahili
Acımasız bir uyuşturucu satıcısı Marsilya'yı ele geçirmeye çalışırken, başına buyruk bir komiserin gözü pek ekibine kendi planları olan yeni bir polis memuru dâhil olur.
Çılgınlar
Bölüm 1
/Çılgınlar
Yayın Tarihi: 06 Aralık 2023
Lyès, ekibiyle baskın yaparak önlediği bir uyuşturucu satışında yeni oyuncuları ortaya çıkarır ve Komiser Fabiani'den azar işitir. Interpol ajanı Alice Vidal Marsilya'ya gelir.
Entegrasyon
Bölüm 2
/Entegrasyon
Yayın Tarihi: 06 Aralık 2023
Polis teşkilatını "temizleme" görevi verilen Miranda; Lyès, Alice ve ekibi sorguya çeker. Yeğenini defnetmek için geri dönen Ali Saïdi, sorularına cevap bulmaya kararlıdır.
Yaklaşma
Bölüm 3
/Yaklaşma
Yayın Tarihi: 06 Aralık 2023
Bakari ortadan kaybolur. Lyès ve Alice, Peretto'yu hapiste ziyaret ettikten sonra İspanya'ya gider. Komiser Fabiani, gergin bir öğle yemeğinde İç İşleri'ne kafa tutar.
Çatışma
Bölüm 4
/Çatışma
Yayın Tarihi: 06 Aralık 2023
Alice'in gerçek amacı ortaya çıkar. Lyès yeni ipuçlarının peşine düşer ve Ali ile buluşur. Murillo, ekibin bir üyesini kaçırarak işleri iyice kızıştırır.
Kan Bağları
Bölüm 5
/Kan Bağları
Yayın Tarihi: 06 Aralık 2023
Murillo hamlesini yapar. Lyès'e çamur atmaya kararlı olan Miranda, Arno ve Tatoo'ya baskı yapar. Alice gizli görevdeyken eski bir ilişki gün yüzüne çıkar.
Takip
Bölüm 6
/Takip
Yayın Tarihi: 06 Aralık 2023
Lyès, Murillo'yu kandırmak için riskli bir oyun oynar, ancak Ali hain bir misilleme yapar. İç İşleri Lyès'in ekibini kuşatırken keşfedilen şaşırtıcı bir gerçek, davayı altüst eder.