Harrow

2. Sezon

Abo Imo Pectore
Bölüm 1
/Abo Imo Pectore
Yayın Tarihi: 12 Mayıs 2019
Vurulup ölümden dönen Harrow işe geri döner. Bir yandan kendisini kimin vurduğunu araştırırken bir yandan da genç bir kadının trajik davasına çalışır.
Audere Est Facere
Bölüm 2
/Audere Est Facere
Yayın Tarihi: 19 Mayıs 2019
Harrow, ekstrem sporlar yapan iki gencin ölümünü aydınlatmaya çalışır. Tutuklanıp serbest bırakılan Fern ise ciddi suçlamalarla karşı karşıyadır.
Malum In Se
Bölüm 3
/Malum In Se
Yayın Tarihi: 26 Mayıs 2019
Bir evin bodrumunda bulunan cesedi inceleyen Harrow ve Grace, yirmi yıldır gömülü olan korkunç bir sırrı ortaya çıkarmaya çalışır.
Aegri Somnia
Bölüm 4
/Aegri Somnia
Yayın Tarihi: 02 Haziran 2019
Chester'ın gerçekten öldüğünü düşünmek isteyen Harrow Kuzey Queensland Bölgesi'nde yeni bir dava alır. Simon Chester'la ilgili kendi araştırmasına başlar.
Ab Initio
Bölüm 5
/Ab Initio
Yayın Tarihi: 09 Haziran 2019
Tüm ekip yaşadıkları büyük trajedinin üstesinden gelmeye çalışır. Harrow elektrik akımıyla ölen bir adamın davası üzerinde çalışırken önemli bir ipucu yakalar.
Locus Poenitentiae
Bölüm 6
/Locus Poenitentiae
Yayın Tarihi: 16 Haziran 2019
Harrow ve Fairley, bir trafik kazasını araştırmak için şehir dışına gider. Harrow, burada Fairley'nin geçmişi hakkında şaşırtıcı şeyler öğrenir.
Parce Sepulto
Bölüm 7
/Parce Sepulto
Yayın Tarihi: 23 Haziran 2019
Ekip merdivenden düşen bir kadının ölümünü aydınlatmaya çalışır. Chester'ın öldüğüne inanmayan ve cesedini yeniden incelemek isteyen Harrow harekete geçer.
Sub Silentio
Bölüm 8
/Sub Silentio
Yayın Tarihi: 30 Haziran 2019
Grace bir lahitin içinde bulunan yaşlı bir adamın cesedi üzerinde araştırma yaparken Harrow'un hayatı tehlikededir.
Facilis Descensus
Bölüm 9
/Facilis Descensus
Yayın Tarihi: 07 Temmuz 2019
Harrow arkadaşlarını Chester'ın hayatta olduğuna ve kendisini öldürmeye çalıştığına ikna etmeye çalışır. Ancak kimseden beklediği tepkiyi alamaz.