İki genç adam, iki farklı insan, iki kurban, bambaşka yerlerden gelip, yan yana durarak, inat ve öfkeyle, kader sandıkları, tesadüf saydıkları bir kumpasla savaşıyorlar. Uzakta kalan ve uzayıp gelen bir geçmişin peşine düşüyorlar. Eski defterlerin, kirli davaların, büyük ve küçük yalanların hesabını soruyorlar. Mafyanın, paranın, entrikanın konuştuğu ve sustuğu bir hayatın içinde sürükleniyorlar. Halka, dur durak bilmeyen bir serüvenin, karanlık bir dünyanın hikâyesi.
1. Bölüm: Cihangir ve Kaan
Bölüm 1
/1. Bölüm: Cihangir ve Kaan
Yayın Tarihi: 15 Ocak 2019
Kaan Karabulut, bir süre önce tuzağa düşürülmüş, hapis cezası almıştır. O gün Kaan’a, nerden geldiği belli olmayan kırmızı bir zarf ulaşır. İçinde, Kaan’ın babasının cinayetini gösteren dijital kayıtlar vardır. Polis Kaan’a bir teklifte bulunur. Eski bir kabadayı olan İlhan Tepeli’nin yanında çalışır, polise bilgi verirse hem özgür kalacak hem de babasının katillerinin yakalanmasını sağlayabilecektir. Kaan kararsız kalır. Cihangir, İlhan Tepeli’nin oğludur. Babası ile çalışmaktadır. İki genç adamın yolları, Halka adlı şebekenin tekinsiz dünyasında kesişir.
2. Bölüm: Sarı Takım Elbiseli Adam
Bölüm 2
/2. Bölüm: Sarı Takım Elbiseli Adam
Yayın Tarihi: 22 Ocak 2019
Cihangir, nişanlısı İrem’i kurtarmak için çatışmaya girer. Çatışma beklediği gibi sonuçlanmaz. Cihangir, rüya ile gerçek arasında gidip gelmeye başlar. Sarı takım elbiseli bir adam görür. Bu adamın önemli biri olduğunu hissetmekte ama kim olduğunu anımsayamamaktadır. Kaan ise bir taraftan Cihangir, bir taraftan polis ile çalışırken bir yandan da onu hapse düşürenlerin peşindedir. Müjde, babasının işlerine dahil olmak arzusundadır, kendisini ispat etmek istemektedir. Altan Demiröz, Bahar’ı Cemal Sandıkçı ve kendisi arasında seçim yapmaya zorlar. Bahar kime sadık olduğunu sorgulamaya başlar. İlhan ve İskender bir kez daha karşı karşıya gelirler. Halka için İlhan ve İskender hakkında karar zamanı gelmiştir. Cihangir sorularına cevaplar ararken büyük bir gizemin içine düşer. Sarı takım elbiseli adam, Cihangir’in elindeki tek ipucudur.
3. Bölüm: Dünya Diyeceksin
Bölüm 3
/3. Bölüm: Dünya Diyeceksin
Yayın Tarihi: 29 Ocak 2019
Cihangir ve Kaan hayatlarını değiştiren sırların peşinden giderken aynı isme ulaşmışlardır. İkisi için de önemli olan garson Emrah… Emrah ortadan kaybolur. Cihangir ve Kaan garsonu aramaya başlarlar. Ama Emrah’ın peşine düşen sadece Cihangir ve Kaan değildir… Halka’nın Emrah için başka planları vardır. Kaan ve Cihangir geçmişlerini öğrenmek istiyorlarsa, Emrah’a Halka’dan önce ulaşmak, risk almak ve mücadele etmek zorundadırlar. Amaçlarında ilerledikçe büyük bir tehlikeye doğru yürüdüklerinin farkında değildirler.
4. Bölüm: Kırmızı Oda
Bölüm 4
/4. Bölüm: Kırmızı Oda
Yayın Tarihi: 05 Şubat 2019
İşlemedikleri Emrah cinayeti Kaan ve Cihangir’in üzerine kalmıştır. Kaan’ın başı birlikte çalıştığı polis ile derde girer. İskender, canını yakmış olan Kaan’a kafayı takar, Kaan ve Hümeyra için tehdit haline gelir. Kaan ve Cihangir hem kendilerini savunmak hem de sevdiklerini korumak zorundadırlar. Kolay olmayacaktır. Halka’nın yönetildiği kırmızı odadan çıkacak emirler herkesin kaderini belirleyecektir. Kırmızı Oda’nın koltuğunda oturan gizemli kişinin kimin dostu kimin düşmanı olduğu ortaya çıkmak üzeredir.
5. Bölüm: Kara Kedi, Sarı Kedi
Bölüm 5
/5. Bölüm: Kara Kedi, Sarı Kedi
Yayın Tarihi: 12 Şubat 2019
Bir uğursuzluk dolanmaktadır… İlhan Tepeli İskender’i vurmuştur. Cemal Sandıkçı’nın elinde hala Halka’ya dair hiçbir kanıt yoktur, sıkışmıştır. Operasyon ve Kaan tehlikededir. İrem cinayet işlediğini herkesten saklamaya çalışmakta ama etrafındaki çemberin daraldığını hissetmektedir. Halka’nın insafı ve acıması yoktur. Kaan ve Cihangir’in amaçları, Halka ile çatıştığında kendilerini büyük ve durdurulamaz bir tehlikenin karşısında bulurlar. Bir uğursuzluk dolanmaktadır, kimin canını yakacağı belli değildir…
6. Bölüm: Çağatay
Bölüm 6
/6. Bölüm: Çağatay
Yayın Tarihi: 19 Şubat 2019
Kaan ve Cihangir Terzi’yi durdurmayı başarmışlardır ancak Terzi özgür kalmıştır. Ne yapacağı belli değildir. Cihangir ve Kaan’ın bilmedikleri bir yerde, hiç kimseden korkmayan Vekilharç, endişe ve korku içerisindedir. Halka’nın başındaki Cengiz Erkmen’in oğlu Çağatay dönmüştür, babası ile görüşmek istemektedir. Bu durum Cengiz’i kontrol altında tutan Hümeyra için büyük bir tehlike anlamına gelmektedir. Çağatay’ın gelişi Halka içinde tüm dengeleri değiştirecek, Kaan ve Cihangir’in hayatlarını etkileyecektir.
7. Bölüm: Cengiz Han'ın Vasiyeti
Bölüm 7
/7. Bölüm: Cengiz Han'ın Vasiyeti
Yayın Tarihi: 26 Şubat 2019
Çağatay, babasının yerinde bir başkasının olduğunu anlar. Cengiz’i kontrol altında tutan Hümeyra ve Kaan artık tehlikededir. Hümeyra, onu korumak için hayatının oyununu oynamak zorundadır.
8. Bölüm: Sır Kardeşliği
Bölüm 8
/8. Bölüm: Sır Kardeşliği
Yayın Tarihi: 05 Mart 2019
İrem ölmüştür. Cihangir yıkılır. Cinayeti çözmeye kararlıdır. Kaan bu işte Cihangir’in yanında olacaktır. Bahar kendi geçmişini araştırırken karşılaşmaması gereken biriyle yolları kesişir.
9. Bölüm: Bizi De Yazın Deftere
Bölüm 9
/9. Bölüm: Bizi De Yazın Deftere
Yayın Tarihi: 12 Mart 2019
Kaan ve Cihangir, geçmişlerini ve onlardan saklanan sırları araştırmaya devam etmektedirler. Yolları kapanınca, yeni bir plan yaparlar. Müjde ile Cihangir’in yolları bu yeni plan dahilinde kesişir.
10. Bölüm: Amirim
Bölüm 10
/10. Bölüm: Amirim
Yayın Tarihi: 19 Mart 2019
Cihangir ve Kaan, İlhan’ın yanından ayrılmış, kendi ekiplerini oluşturmuşlardır. Artık Halka’nın içindedirler. Yeni konumlarını kullanarak geçmişlerindeki sırları çözmeye kararlıdırlar.
11. Bölüm: Yeni Hayat
Bölüm 11
/11. Bölüm: Yeni Hayat
Yayın Tarihi: 26 Mart 2019
Çağatay’ın Terzi’yi polisten kaçırması esnasında Cemal vurulmuştur. Kaan, Cemal’in hayatında endişe ederken, kimliğinin açığa çıkması tehlikesi ile karşı karşıyadır.
12. Bölüm: Halka'nın Çocukları
Bölüm 12
/12. Bölüm: Halka'nın Çocukları
Yayın Tarihi: 09 Nisan 2019
Cengiz Han, Çağatay, Kaan ve Cihangir’i Yeni Hayata adlı Rehabilitasyon merkezine kapatmıştır. Bu merkez daha önce Cihangir’in hafızasının silindiği yerdir.
13. Bölüm: Yukarısı
Bölüm 13
/13. Bölüm: Yukarısı
Yayın Tarihi: 16 Nisan 2019
Çağatay, Cengiz Erkmen’i, babasını vurmuştur. Halka’nın tahtı boş kalmıştır. Çağatay, Halka’nın yönetimine kendisini layık görmektedir ama Hümeyra’nın başka planları vardır.
14. Bölüm: Aşağısı
Bölüm 14
/14. Bölüm: Aşağısı
Yayın Tarihi: 23 Nisan 2019
Cemal Sandıkçı, Halka’nın arkasındaki ismin Hümeyra olduğunu anlamıştır. Hümeyra bu sebeple Kaan ve Cihangir ile buluşamamış, onlar da sözlerini tutmaktan vazgeçmişlerdir.
15. Bölüm: Ben, Cihangir Karabulut
Bölüm 15
/15. Bölüm: Ben, Cihangir Karabulut
Yayın Tarihi: 30 Nisan 2019
Çağatay’ın herkesi dahil ettiği iş başarısız olmuş, Cemal’in baskını ile çatışma çıkmıştır. Cihangir ve Kaan polis baskınında ayrı düşmüşlerdir. Bahar, karambolde karşısına çıkan birine ateş etmiş.
16. Bölüm: Kader Çocuğum
Bölüm 16
/16. Bölüm: Kader Çocuğum
Yayın Tarihi: 07 Mayıs 2019
Gülay ve İlhan, Cihangir’e gelen kırmızı DVD’yi izlemiş, Cihangir’in evlatlık olduğunu öğrendiğini anlamışlardır. Cihangir kendisi ve Kaan hakkındaki gerçeklere ulaşmayı başarmıştır.
17. Bölüm: Ayın Karanlık Yüzü
Bölüm 17
/17. Bölüm: Ayın Karanlık Yüzü
Yayın Tarihi: 14 Mayıs 2019
Cihangir, Kaan’ı korumak için Cengiz Han’ın oğlunun kendisi olduğunu söylemiştir. Bu, onu Halka’nın yönetimi için söz sahibi yapacak bir bilgidir. Kaan kendisi ile ilgili gerçeklerden habersizdir.
18. Bölüm: En Uzun Gün
Bölüm 18
/18. Bölüm: En Uzun Gün
Yayın Tarihi: 21 Mayıs 2019
Cihangir, Müjde’nin gözü önünde babası İskender’i vurmuştur. Faruk Amir’in cesedi bulunmuştur. Cemal, amirinin, onca yıllık mesai arkadaşının kanını yerde bırakmamaya kararlıdır.