Glitch
Yerel halktan yedi kişi açıklanamaz biçimde sapasağlam olarak mezarlarından kalkınca bir polis memuru ve doktor duygu yüklü bir gizemle karşı karşıya kalır.
Diriliş
Bölüm 1
/Diriliş
Yayın Tarihi: 09 Temmuz 2015
James ve Elishia, Dirilenler hakkında kimseye bir şey söylemeden ne olduğunu anlamaya çalışır. James, şok edici ikinci bir keşifte bulunur.
Cehennemde miyim?
Bölüm 2
/Cehennemde miyim?
Yayın Tarihi: 16 Temmuz 2015
Elishia olan biteni Vic'ten saklarken James, tanık oldukları fenomenle ilgili hayati önemde bir ipucu bulur. Kate, kalbini kıran yeni bir gerçekle yüzleşir.
Mucize mi Yoksa Ceza mı?
Bölüm 3
/Mucize mi Yoksa Ceza mı?
Yayın Tarihi: 23 Temmuz 2015
Elishia, Dirilenler'i kentten çıkarmak için güvenli bir yol ararken Vic, tuhaf bir değişimden geçer. Maria, hayatta kalan bir sevdiğinin izini sürme riskini alır.
Adalet Yok
Bölüm 4
/Adalet Yok
Yayın Tarihi: 30 Temmuz 2015
Kristie ve John kaderleriyle ilgili endişe verici ipuçları keşfederler ve çılgına dönen Vic, grubun yerini söylemesi için Maria'yı yönlendirir.
İmkansız Aşk Üçgeni
Bölüm 5
/İmkansız Aşk Üçgeni
Yayın Tarihi: 06 Ağustos 2015
Charlie, hayatıyla ilgili uzun süredir gizli kalan bir sırrı öğrenir. Paddy, geçmişine sahip çıkmaya çalışır. Sarah, Kate'i öğrenince zorlu bir aşk üçgeni ortaya çıkar.
Garip Birisi
Bölüm 1
/Garip Birisi
Yayın Tarihi: 14 Eylül 2017
John, suç geçmişini öğrenir. Kate, gizemli bir yabancı ile bağ kurar. James, Elishia ve araştırması hakkındaki gerçekleri bulmaya çalışır.
İki Gerçek
Bölüm 2
/İki Gerçek
Yayın Tarihi: 21 Eylül 2017
Dirilenler sınır hakkında tedirgin edici bir keşifte bulunur. Charlie rahatsız edici geri dönüşler yaşar. Heysen, John üzerinde deney yapar. Phil, Beau'yu rahat bırakmaz.
Pek İnsanca
Bölüm 3
/Pek İnsanca
Yayın Tarihi: 28 Eylül 2017
James, sırlarını Chris'le paylaşır. Phil karanlık planlarını gerçekleştirmeye çalışır. Çaresiz kalan Elishia, Heysen ile bir anlaşma yapar ve gizemli bir gerçeği açıklar.
Bakım Görevi
Bölüm 4
/Bakım Görevi
Yayın Tarihi: 05 Ekim 2017
Sınır hızla daralırken James ve William bir katili yakalamaya çalışır. Kirstie kendi katilinin izini sürer. Heysen şaşırtıcı bir ipucu verir.
Ayaklı Yaralılar
Bölüm 5
/Ayaklı Yaralılar
Yayın Tarihi: 12 Ekim 2017
Heysen hafızaların sırrını ortaya çıkarmaya çalışırken Paddy kendi mülkü için savaşır ve James, Dirilenler'e yaklaşan katili yakalamaya çalışır.
Anne
Bölüm 1
/Anne
Yayın Tarihi: 25 Ağustos 2019
Yoorana'da yeni dirilen iki kişi, birbirlerine destek olur. Dirilenler, özgürlüklerine kavuşmalarını sağlayan bir keşifte bulunur. Phil cüretkâr bir eylem gerçekleştirir.
Öz
Bölüm 2
/Öz
Yayın Tarihi: 01 Eylül 2019
Gizemli vizyonlarda gördüğü ipuçlarını takip eden William, cevapları bulmak için Melbourne'e gider. Kate kendini zor bir durumda bulur.
İlkler
Bölüm 3
/İlkler
Yayın Tarihi: 08 Eylül 2019
Sınırdan kurtulan Charlie ve Kirstie, Melbourne'de yepyeni bir dünyayı keşfeder ve rahatsız edici gerçeklerin farkına varır. Phil kendine yeni bir amaç bulur.
Tamamen Güvende
Bölüm 4
/Tamamen Güvende
Yayın Tarihi: 15 Eylül 2019
Chris, Dirilenler'i yeni bir tehlikeden korumaya çabalar. Belle, Chi'nin Aç Hayalet ile ilgili cevap arayışına yardım eder. Kirstie ve Charlie şoke edici haberler alır.
Düşman
Bölüm 5
/Düşman
Yayın Tarihi: 22 Eylül 2019
Dirilenler korunmak için gizlenirken kendi içlerinde yeni bir tehlikeyle karşılaşır. Kirstie diğerlerine karşı gelir. Chris zorlu bir kararla karşı karşıya kalır.