Friends

6. Sezon

The One After Vegas
Bölüm 1
/The One After Vegas
Yayın Tarihi: 23 Eylül 1999
Ross ve Rachel uyandıklarında akşamdan kalma ve evlidirler. Chandler ve Monica evlenmez ama Chandler Monica'ya birlikte yaşamayı teklif eder.
The One Where Ross Hugs Rachel
Bölüm 2
/The One Where Ross Hugs Rachel
Yayın Tarihi: 30 Eylül 1999
Chandler ve Monica, beraber yaşamak istediklerini Joey ve Rachel'a söyler. Rachel, duruma Joey kadar tepki vermeyince Monica üzülür. Phoebe, Ross'un Rachel hakkındaki gerçek hislerini öğrenmeye çalışır.
The One With Ross's Denial
Bölüm 3
/The One With Ross's Denial
Yayın Tarihi: 07 Ekim 1999
Phoebe'nin uyarılarına rağmen Ross, Rachel'a yanına taşınmasını teklif eder. Chandler ve Monica, evin düzeni konusunda bir türlü anlaşamaz. Joey, yeni ev arkadaşı adaylarıyla görüşür.
The One Where Joey Loses His Insurance
Bölüm 4
/The One Where Joey Loses His Insurance
Yayın Tarihi: 14 Ekim 1999
Joey, yeterince çalışmadığı için sağlık sigortasının süresi dolduğu sırada fıtık olur. Ross verdiği derslerde İngiliz aksanıyla konuşmaya başlar.
The One With Joey's Porsche
Bölüm 5
/The One With Joey's Porsche
Yayın Tarihi: 21 Ekim 1999
Joey, anahtarları Central Perk'te unutulan bir Porsche'nin sahibiymiş gibi davranır. Rachel ve Ross boşanır. Chandler ve Monica, Phoebe'nin üçüz yeğenlerine bakar.
The One On The Last Night
Bölüm 6
/The One On The Last Night
Yayın Tarihi: 04 Kasım 1999
Ekip, kimin nerede yaşayacağıyla ilgili önemli değişikliklere hazırlanır. Monica ve Rachel, eski günleri yâd eder fakat anıların hepsi güzel değildir.
The One Where Phoebe Runs
Bölüm 7
/The One Where Phoebe Runs
Yayın Tarihi: 11 Kasım 1999
Chandler, bir iyilik yapmaya çalışırken Monica'nın ne kadar takıntılı bir şekilde düzenli olduğunu öğrenir. Joey, yeni ateşli ev arkadaşıyla flört etmemek için her yolu dener. Rachel, Phoebe'nin koşma şeklinden utanır.
The One With Ross's Teeth
Bölüm 8
/The One With Ross's Teeth
Yayın Tarihi: 18 Kasım 1999
Erkekler, feminen taraflarını keşfeder. Phoebe, Rachel'ın iş yerinden biriyle öpüşerek sorun yaratır. Ross dişlerini beyazlatır.
The One Where Ross Got High
Bölüm 9
/The One Where Ross Got High
Yayın Tarihi: 25 Kasım 1999
Chandler, Şükran Günü'nde Monica'nın anne ve babasının gözüne girmeye çalışır fakat Ross'un da içinde bulunduğu bir sır yüzünden sorunlar çıkar. Ev işlerinde pek becerikli olmayan Rachel çok ilginç bir tatlı yapar.
The One With The Routine
Bölüm 10
/The One With The Routine
Yayın Tarihi: 16 Aralık 1999
Joey, televizyonda yayınlanacak yeni yıl dans programında Janine'i öpmeyi planlar. Ross ve Monica, lisede yaptıkları şapşal dansı yayında tekrar yapar.
The One With The Apothecary Table
Bölüm 11
/The One With The Apothecary Table
Yayın Tarihi: 06 Ocak 2000
Janine, Joey'yi kendisi ve arkadaşları arasında bir seçim yapmaya zorlar. Rachel, Phoebe'nin nefret ettiği bir mağazadan bir eczacı sehpası satın alır.
The One With The Joke
Bölüm 12
/The One With The Joke
Yayın Tarihi: 13 Ocak 2000
Ross'un fıkrası bir dergide çıkınca Chandler sinirlenir. İkisi de şakayı ilk kendilerinin yaptığını iddia eder. Phoebe, gerçek fikirlerini Monica ve Rachel'a söyleyerek ikisini de kızdırır. Joey istemeyerek Central Perk'te garson olarak işe girer.
The One With Rachel's Sister
Bölüm 13
/The One With Rachel's Sister
Yayın Tarihi: 03 Şubat 2000
Rachel, şımarık küçük kız kardeşi Jill'in kendi ayakları üzerinde durması için ona yardım etmeye çalışır fakat Jill Ross ile flört edince işler karışır. Monica, hasta olduğunu kabul etmez ve Chandler'ı sürekli baştan çıkarmaya çalışır.
The One Where Chandler Can't Cry
Bölüm 14
/The One Where Chandler Can't Cry
Yayın Tarihi: 10 Şubat 2000
Kendisinin Ross ile ilişkisine Rachel karıştığı için sinirlenen Jill, Ross'u baştan çıkarmaya çalışır. İnsanlardan Phoebe'nin bir porno yıldızı olduğunu duyan Joey, "Vampir Arsızı Buffay" adlı filmini kiralar ve ekip, kadının aslında Ursula olduğunu keşfeder. Chandler, duygularını göstermekte zorluk çeker.
The One That Could Have Been, Part I & Part II
Bölüm 15
/The One That Could Have Been, Part I & Part II
Yayın Tarihi: 17 Şubat 2000
Hayatlarının çok daha farklı olabileceğini düşünen arkadaşlar, Rachel ve Ross'un iki ayrı mutsuz evlilik yaşadığı, Monica'nın şişman bir bakire olduğu, parası olmayan Chandler'ın TV yıldızı Joey için çalıştığı ve Phoebe'nin stresli bir borsacı olduğu bir hayat hakkında hayaller kurar. Arkadaşlar hayatlarının ne kadar farklı olabileceğini düşünmeye devam ederken Ross karısına, karısının arkadaşıyla grup seks yapmayı teklif eder ve kendisini dışlanmış olarak bulur. Chandler ve Monica yalnızlıklarının üstesinden gelmek için birbirine yardım eder. Rachel kocası hakkındaki gerçeği öğrenir. Phoebe hastaneden kaçar.
The One With Unagi
Bölüm 16
/The One With Unagi
Yayın Tarihi: 24 Şubat 2000
Chandler ve Monica, altıncı ay dönümleri için birbirlerine el yapımı hediye vermeye karar verir fakat ikisi de hediye hazırlamayı unutur. Ross, Rachel ve Phoebe'ye dövüş sporu öğretmeye çalışır. Joey, kendisine benzeyen birini tutar.
The One Where Ross Dates A Student
Bölüm 17
/The One Where Ross Dates A Student
Yayın Tarihi: 09 Mart 2000
Evlerinde yangın çıkan Rachel ve Phoebe, bir süreliğine Joey veya Monica ile yaşamak zorunda kalır. Ross, bir öğrencisiyle randevuya çıkınca başı belaya girer. Chandler, Joey'nin kariyerinde ona yardım etmeye çalışır.
The One With Joey's Fridge
Bölüm 18
/The One With Joey's Fridge
Yayın Tarihi: 23 Mart 2000
Ross'un öğrencisi/kız arkadaşı çılgın arkadaşlarıyla tatile gidince Ross endişeye kapılır. Rachel'ın baloda kendisine eşlik edecek birine ihtiyacı vardır. Joey'nin buzdolabı bozulur.
The One With Mac And C.H.E.E.S.E
Bölüm 19
/The One With Mac And C.H.E.E.S.E
Yayın Tarihi: 13 Nisan 2000
Önceki bölümlerdeki kliplerden oluşan bu bölümde, Joey büyük bir dizinin başrolü için seçmelere katılır. Ancak Chandler bırakılan mesajı Joey'ye iletmeyi unutunca neredeyse her şeyi berbat eder.
The One Where Ross Meets Elizabeth's Dad
Bölüm 20
/The One Where Ross Meets Elizabeth's Dad
Yayın Tarihi: 27 Nisan 2000
Ross, kız arkadaşının babasında kötü bir izlenim bırakır Joey, bir robota hakaret edince dizideki işi tehlikeye girer. Phoebe, Monica ve Chandler hakkında bir kitap yazar.
The One Where Paul's The Man
Bölüm 21
/The One Where Paul's The Man
Yayın Tarihi: 04 Mayıs 2000
Ross ve Elizabeth romantik bir hafta sonu geçirmek için Elizabeth'in ailesinin dağ evine gider ve tam bu sırada Elizabeth'in babası ve Rachel çıkagelir. Chandler, Monica'nın ismini bir evlilik mekânının bekleme listesine yazdırmasına sinirlenmiş gibi gözükür fakat gizlice evlilik teklif etmeyi planlar.
The One With The Ring
Bölüm 22
/The One With The Ring
Yayın Tarihi: 11 Mayıs 2000
Chandler aradığı mükemmel nişan yüzüğünü bulur, derken kaybeder. Rachel sonunda Paul'u duygularını paylaşmaya ikna eder ancak şimdi de Paul ağlamasını durduramaz.
The One With the Proposal Part I & Part II
Bölüm 23
/The One With the Proposal Part I & Part II
Yayın Tarihi: 18 Mayıs 2000
Monica'nın eski erkek arkadaşı (TOM SELLECK) çıkagelince Chandler'ın romantik evlilik teklifi planı suya düşer. Joey yanlışlıkla bir tekne satın alır. Yurtta yaşanan bir olay, Ross'a kız arkadaşının ne kadar genç olduğunu hatırlatır. Rachel ve Phoebe "yedek" kocalarını seçer. Chandler, Monica'yı evlilik fikrinden nefret ettiğine inandırınca, Monica teselliyi Richard'da arar. Yine de Monica ve Chandler nihayet nişanlanır.