Family Guy

9. Sezon

And Then There Were Fewer
Bölüm 1
/And Then There Were Fewer
Yayın Tarihi: 26 Eylül 2010
Quahog'daki ünlülerin davetli olduğu bir parti sırasında gizemli bir cinayet işlenir. Griffin ailesi, katilin kim olduğunu bulmak için bir araştırmaya başlar.
Excellence in Broadcasting
Bölüm 2
/Excellence in Broadcasting
Yayın Tarihi: 03 Ekim 2010
Radyo programcısı Rush Limbaugh, Quahog'a gelir ve Peter'ı etkisi altına alır. Peter, Limbaugh'ın düşüncelerini benimseyerek Quahog'da birçok tartışmaya neden olur.
Welcome Back Carter
Bölüm 3
/Welcome Back Carter
Yayın Tarihi: 10 Ekim 2010
Carter Pewterschmidt, hapisten tahliye edildikten sonra Peter ve Lois'in evine taşınır. Carter'ın evde olması Griffin ailesinin hayatını etkiler ve farklı sorunlara yol açar.
Halloween on Spooner Street
Bölüm 4
/Halloween on Spooner Street
Yayın Tarihi: 07 Kasım 2010
Griffin ailesi, Cadılar Bayramı için evlerini süsler ve komşularıyla birlikte kutlama yapar. Ancak, kutlama sırasında yaşanan olaylar beklenmedik sonuçlar doğurur.
Baby, You Knock Me Out
Bölüm 5
/Baby, You Knock Me Out
Yayın Tarihi: 14 Kasım 2010
Lois, boks maçında yer alırken Peter'ın antrenörü olur. Lois, diğer kadın boksörleri alt etmeye çalışırken, Peter ise onun kariyerini desteklemek için elinden geleni yapar.
Brian Writes a Bestseller
Bölüm 6
/Brian Writes a Bestseller
Yayın Tarihi: 21 Kasım 2010
Brian, bir roman yazmaya karar verir ve kitabı büyük bir başarı elde eder. Ancak, Brian'ın aniden ün kazanması ve paraya olan düşkünlüğü, dostluklarını ve değerlerini sorgulamalarına neden olur.
Road to the North Pole
Bölüm 7
/Road to the North Pole
Yayın Tarihi: 12 Aralık 2010
Stewie ve Brian, Kuzey Kutbu'na doğru bir maceraya çıkarlar ve Noel Baba'nın çalışma şartlarıyla ilgili sorunları ortaya çıkarırlar.
New Kidney in Town
Bölüm 8
/New Kidney in Town
Yayın Tarihi: 09 Ocak 2011
Peter, böbrek yetmezliği yaşayan Tom Tucker'a böbreğini bağışlamayı teklif eder. Ancak, operasyon sonrası beklenmedik sonuçlar ortaya çıkar.
And I'm Joyce Kinney
Bölüm 9
/And I'm Joyce Kinney
Yayın Tarihi: 16 Ocak 2011
Joyce Kinney, Quahog'da bir haber sunucusu olarak göreve başlar ve Lois ile rekabete girer. Lois'in geçmişi hakkında bazı sırları ortaya çıkaran Joyce, onunla hesaplaşmaya başlar.
Friends of Peter G.
Bölüm 10
/Friends of Peter G.
Yayın Tarihi: 13 Şubat 2011
Peter, cömert bir işadamının davetiyle elit bir kulübe kabul edilir. Ancak, Peter'ın tutumu kulüp üyelerinin hoşuna gitmez ve Peter, bu durumla baş etmek zorunda kalır.
German Guy
Bölüm 11
/German Guy
Yayın Tarihi: 20 Şubat 2011
Peter, bir Alman turistle arkadaş olur ve onunla birlikte Almanya'ya gider. Ancak, Almanya'da yaşadığı deneyimler Peter'ın Almanları biraz farklı bir gözle değerlendirmesine neden olur.
The Hand That Rocks the Wheelchair
Bölüm 12
/The Hand That Rocks the Wheelchair
Yayın Tarihi: 06 Mart 2011
Stewie, hasta bir çocuğu kandırarak ailesini istediği gibi manipüle etmeye çalışır. Ancak, planları beklenmedik bir şekilde ters teper ve Stewie kendini zorlu bir durumun içinde bulur.
Trading Places
Bölüm 13
/Trading Places
Yayın Tarihi: 20 Mart 2011
Chris ve Meg, bedenlerini değiştirirler ve birbirlerinin hayatını yaşamaya başlarlar. Bu deneyim, ikisinin birbirlerini daha iyi anlamalarını sağlar.
Tiegs for Two
Bölüm 14
/Tiegs for Two
Yayın Tarihi: 10 Nisan 2011
Quagmire, eski sevgilisi Cheryl Tiegs ile yeniden bir araya gelmek ister. Bu durum, Quagmire'ın hayatında birçok olayı tetikler ve aile üyelerini de etkiler.
Brothers & Sisters
Bölüm 15
/Brothers & Sisters
Yayın Tarihi: 17 Nisan 2011
Peter, Lois'in kayıp erkek kardeşini bulur ve onunla bağ kurar. Ancak, bu ilişki ailede karmaşık duygulara neden olur ve ilişkileri sınar.
The Big Bang Theory
Bölüm 16
/The Big Bang Theory
Yayın Tarihi: 08 Mayıs 2011
Griffin ailesi, bir bilim fuarına katılır ve Stewie'nin bir icadı büyük bir olaya yol açar. Bu olay, Quahog şehrini etkiler ve beklenmedik sonuçlar doğurur.
Foreign Affairs
Bölüm 17
/Foreign Affairs
Yayın Tarihi: 15 Mayıs 2011
Griffin ailesi, Avrupa'da bir tatil yapmaya karar verir. Ancak, farklı ülkelerde yaşadıkları maceralar, aile üyelerinin ilişkilerinde sorunlara neden olur.
It's a Trap!
Bölüm 18
/It's a Trap!
Yayın Tarihi: 22 Mayıs 2011
Griffin ailesi çok çok uzaktaki galaksiye geri döner komik olaylar yaşanır.