Élite

1. Sezon

Hoş Geldiniz
Bölüm 1
/Hoş Geldiniz
Yayın Tarihi: 05 Ekim 2018
Bir devlet lisesinin çökmesinin ardından, okulu yapanlar olaydan etkilenen üç öğrencinin seçkin bir özel okula gitmesini karşılayarak imajlarını düzeltmeye çalışır.
Arzu
Bölüm 2
/Arzu
Yayın Tarihi: 05 Ekim 2018
Bir okul projesi, Marina ile Samuel'i birbirine yakınlaştırır ve Guzmán'ı Nadia'yı kazanmaya çalışmaya teşvik eder. Bu sırada Christian, onu şok eden bir şey öğrenir.
Cumartesi Gecesi
Bölüm 3
/Cumartesi Gecesi
Yayın Tarihi: 05 Ekim 2018
Samuel'in verdiği partide Nano, Marina'yla yakınlaşır. Uyuşturuculu panç bir çiftten fazlasını etkiler. Nadia, Guzmán hakkında öğrendikleri yüzünden çok incinir.
Aşk Bir Uyuşturucudur
Bölüm 4
/Aşk Bir Uyuşturucudur
Yayın Tarihi: 05 Ekim 2018
Guzmán, Nadia'dan af diler. Polo ve Christian, bir galada yakınlaşırlar. Lu öğretmenine rüşvet verir. Nano, borcunu ödemek için şaibeli bir görevi yerine getirmelidir.
Herkes Yalan Söyler
Bölüm 5
/Herkes Yalan Söyler
Yayın Tarihi: 05 Ekim 2018
Marina, Nano'ya borcunu ödemesinin bir yolunu gösterir. Lu, Nadia'nın gözü önünde bir sırrı bilerek sızdırır. Omar, Ander'in arkadaşlarına her şeyi anlattığını öğrenir.
Her Şey Yoluna Girecek
Bölüm 6
/Her Şey Yoluna Girecek
Yayın Tarihi: 05 Ekim 2018
Nano bir saatin bir sır sakladığını öğrenir. Marina'nın ot zulası bulunur. Bir hamilelik haberi şüphe uyandırır. Christian bir iyilik yaparsa ünlü olabilecektir.
Her Şey Altüst Olur
Bölüm 7
/Her Şey Altüst Olur
Yayın Tarihi: 05 Ekim 2018
Carla, Marina'nın hırsızlıkla bir ilgisi olduğundan şüphelenir. Omar'ın babası oğlu için planlar yapar. Kız kardeşinin sırrını öğrenen Guzmán'ın gözünü intikam bürür.
Assilah
Bölüm 8
/Assilah
Yayın Tarihi: 05 Ekim 2018
Cinayetten önceki son anlarda neler olduğu ortaya çıkar. Christian zor bir karar verir. Polis bir şüpheliyi tutuklar. Yas tutan Guzmán, düşüncesizce davranır.