Dünya Kadar Sade
  • Dünya Kadar Sade

  • Yaratıcılar: Belçim Bilgin
  • Oyuncular: Belçim Bilgin
  • Tür: Gerçeklik
  • Yayınlanma Tarihi: 30 Nisan 2021
  • Son Yayın Tarihi: 28 Mayıs 2021
  • Sezon sayısı: 1
  • Bölüm Sayısı 5
  • Ülke: Türkiye
Hayat her geçen gün daha karışık bir hal alırken sadeleşmek giderek zorlaşıyor. Belçim Bilgin hayatını sadeleştirmek için yola çıkıyor ve her bölüm başka bir uzmandan görüş alıyor.
Dünya Kadar Sade - Zihin
Bölüm 1
/Dünya Kadar Sade - Zihin
Yayın Tarihi: 30 Nisan 2021
Yapı Kredi World'ün hazırladığı Dünya Kadar Sade, Belçim Bilgin’in sunumuyla başlıyor! Karmaşık bir dünyada yaşıyoruz ve bu durum bazen bize fazla geliyor. Yaşamı anlamlandırmak için zihnimizin sadeleşmesine ihtiyacımız var. Peki ama dinlenme anlarımızda bile aktif kalan zihni nasıl sadeleştireceğiz? Doç Dr Zümra Atalay ve meditasyon eğitmeni Deniz Bağan anlatıyor.
Dünya Kadar Sade - Sofra
Bölüm 2
/Dünya Kadar Sade - Sofra
Yayın Tarihi: 07 Mayıs 2021
Yapı Kredi World'ün hazırladığı Dünya Kadar Sade'nin yeni bölümü, Belçim Bilgin’in sunumuyla başlıyor. İnsan bedeni trilyonlarca hücreden oluşan bir makine. Enerjisi ise yiyecekler. Ama günümüzde doğru beslenmek çok zor. Uzman diyetisyen Dilara Koçak, Antre Gourmet'in kurucuları Neşe Biber ve Berrin Bal ile yaşam kalitemizi doğrudan belirleyen beslenme üzerine konuşuyoruz.
Dünya Kadar Sade - Alışveriş
Bölüm 3
/Dünya Kadar Sade - Alışveriş
Yayın Tarihi: 14 Mayıs 2021
Yapı Kredi World'ün hazırladığı Dünya Kadar Sade'nin yeni bölümü, Belçim Bilgin’in sunumuyla başlıyor. Evdeki eşyalar, gardırobumuzdaki kıyafetler, teknolojik cihazlar... Bu kadar çok eşya neden hayatımızda? Hepsine ihtiyacımız var mı? Neden sadeleşmeye çalıştıkça yine kendimizi alışveriş yaparken buluyoruz? Psikiyatrist Levent Küey, Çevre Bilimci Uygar Özesmi bu durumu bilimsel yönden açıklıyor.
Dünya Kadar Sade - Ev
Bölüm 4
/Dünya Kadar Sade - Ev
Yayın Tarihi: 21 Mayıs 2021
Yapı Kredi World'ün hazırladığı Dünya Kadar Sade'nin yeni bölümü, Belçim Bilgin’in sunumuyla başlıyor. Hayat her geçen gün daha karışık bir hal alırken sadeleşmek giderek zorlaşıyor. Belçim Bilgin nasıl sadeleşebileceğimiz sorusuna cevap arıyor. İlk olarak evinden başlıyor. 20 yıldır kendini sadeleşmeye adamış Markus, evde sadeleşmenin ipuçlarını veriyor.