Dirty John
Gerçek suç konulu bu antoloji dizisinde, aşk sapkın bir hâl aldığında ve güven yerini manipülasyona bıraktığında cinayet dâhil her şey yaşanabiliyor. (Dizi içeriği 16 yaş ve üzeri için uygundur.)
Ulaşılabilir Rüyalar
Bölüm 1
/Ulaşılabilir Rüyalar
Yayın Tarihi: 25 Kasım 2018
Newport Beach'te yaşayan zengin iç mimar Debra Newell, ailesinin kaygılarına rağmen John Meehan ile pervasızca bir ilişkiye başlar.
Uyarı İşaretleri
Bölüm 2
/Uyarı İşaretleri
Yayın Tarihi: 02 Aralık 2018
John ile lüks bir yeni eve yerleşen Debra, ilişkilerindeki uyarı işaretlerini görmezden gelir. Ancak Veronica şüphelerini araştırmak için harekete geçer.
Ben Olduğunu Hatırla
Bölüm 3
/Ben Olduğunu Hatırla
Yayın Tarihi: 09 Aralık 2018
John'ın karanlık geçmişine dair öğrendikleriyle sarsılan Debra, bir sonraki adımını planlar. Geçmişte ise şans eseri bir karşılaşma, John'ın ihanetini ifşa eder.
Şarapnel
Bölüm 4
/Şarapnel
Yayın Tarihi: 16 Aralık 2018
Geçmişte ve şimdiki zamanda hatalar bağışlanırken Debra, John konusunda ne yapacağına dair tereddüt yaşar. Yıllar önce Debra'nın annesi bir aile trajedisi ile uğraşır.
Yüce Cellat
Bölüm 5
/Yüce Cellat
Yayın Tarihi: 23 Aralık 2018
Hastaneden çıkan zayıf durumdaki John, Debra'yı tekrar kendine çeker. Ailesi Debra'yı dışlar. Geçmişe dönüşler, John'ın hastalıklı aile dinamiklerini mercek altına alır.
Ayakkabının Teki
Bölüm 6
/Ayakkabının Teki
Yayın Tarihi: 30 Aralık 2018
Debra ve John'ın birlikte avukata gitmesi herkesi şaşırtır. Geri dönüşlerde azimli bir polis, ilk Bayan Meehan'ın yardımıyla John'a giderek yaklaşır.
Centilmenlik
Bölüm 7
/Centilmenlik
Yayın Tarihi: 06 Ocak 2019
John'ın dolandırıcılık operasyonuna farklı bir bakış, korku içindeki Debra dâhil John'ın kurbanlarını yönlendirmek için kullandığı yalanları ve tehditleri açığa çıkarır.
Genç Kadın Var Gücüyle Dövüştü
Bölüm 8
/Genç Kadın Var Gücüyle Dövüştü
Yayın Tarihi: 13 Ocak 2019
Debra hayatına devam etmeye çalışırken John'un öfkesi kontrolden çıkar ve Debra'nın ailesinden birini umutsuz bir hayatta kalma mücadelesiyle karşı karşıya bırakır.
Hatasızlık
Bölüm 1
/Hatasızlık
Yayın Tarihi: 02 Haziran 2020
Dan'in boşanma kararı nedeniyle dağılan ve gerçekleri inkâr eden Betty, giderek daha aşırı davranışlar sergiler ve eşinin özenle hesapladığı hukuki hamlelerini umursamaz.
Kaplumbağa ve Timsah
Bölüm 2
/Kaplumbağa ve Timsah
Yayın Tarihi: 02 Haziran 2020
Evlilikleri yıkılmadan yıllar önce Betty, hem tıp hem de hukuk fakültesine gitmeye karar veren Dan'e ve hızla büyüyen ailelerine destek olmak için mücadele eder.
Evlilik Karşılaşması
Bölüm 3
/Evlilik Karşılaşması
Yayın Tarihi: 09 Haziran 2020
Bir arkadaşının evliliğinin çöküşüne tanık olan Betty, kendi ilişkisindeki çatlakların derinleştiğini görür ve varlıklı yaşam tarzlarının Dan'i rahatsız ettiğini sezer.
Hayat Eğlenceden İbaret Değildir
Bölüm 4
/Hayat Eğlenceden İbaret Değildir
Yayın Tarihi: 16 Haziran 2020
Dan, Linda ile ilişkisi nedeniyle giderek daha fazla tedirgin olan Betty'nin kendi aklından şüphe etmesini sağlar ve duygusuzca bu evlilikten kurtulma planları yapar.
Çığlık Terapisi
Bölüm 5
/Çığlık Terapisi
Yayın Tarihi: 23 Haziran 2020
Betty, Dan'e karşı öfkesini tacize varan telefon mesajlarıyla ve yıkıp dökerek gösterir. Dan'in misillemeleri ise küçükten zalime kadar değişen ölçeklerdedir.
Sonsuza Kadar
Bölüm 6
/Sonsuza Kadar
Yayın Tarihi: 30 Haziran 2020
Yasal açıdan dezavantajlı olarak çıktığı mahkemede Betty, Dan ile yüzleşir ve onu, kendisine karşı davranışlarından sorumlu tutmaya çalışır.
Shillelagh Kupası
Bölüm 7
/Shillelagh Kupası
Yayın Tarihi: 07 Temmuz 2020
Dan'in Linda ile yeni hayatı yüzünden giderek daha fazla çılgına dönen Betty, duygularını arkadaşları ve ailesiyle paylaşır. Ancak sonunda kırılma noktasına ulaşır.
Algı Gerçektir
Bölüm 8
/Algı Gerçektir
Yayın Tarihi: 14 Temmuz 2020
Tanık sandalyesindeki Betty, o kader belirleyen gecede Dan ile Linda'nın evine girmesine yol açan olaylar hakkında ifade verir.