Castlevania: Nocturne
Devrim Fransa'yı kasıp kavururken Richter Belmont, ailesinin mirasını devam ettirmek ve güce susamış, acımasız bir vampir hükümdarın yükselişini önlemek için mücadele eder.
Kötülük Bizim Ortak Düşmanımız
Bölüm 1
/Kötülük Bizim Ortak Düşmanımız
Yayın Tarihi: 28 Eylül 2023
Kamp yerlerine yapılan bir saldırı sonrasında vampir avcısı Richter ve genç büyücü Maria, Machecoul'un Başrahibi'nden yardım istemeye gider. Yabancılar uzaklardan haber getirir.
Kâbusların da Ötesinde Bir Dehşet
Bölüm 2
/Kâbusların da Ötesinde Bir Dehşet
Yayın Tarihi: 28 Eylül 2023
Vampir Mesih tehdidi belirirken Tera'nın geçmişi, geleceğe dair karanlık işaretler içermektedir. Annette, Edouard, Richter ve Maria, şatoya doğru ilerlerler.
Özgürlük, Topladığımız Şekerden de Tatlıydı
Bölüm 3
/Özgürlük, Topladığımız Şekerden de Tatlıydı
Yayın Tarihi: 28 Eylül 2023
Yaşadığı kaybın ardından şok geçiren Annette, kölelikten nasıl kaçtığını ve Saint-Domingue'den nasıl geldiğini anlatır. Bir halk buluşmasında kaos yaşanır.
Topraktan Dehşet Fışkırıyor
Bölüm 4
/Topraktan Dehşet Fışkırıyor
Yayın Tarihi: 28 Eylül 2023
Olrox, Mizrak'a Abbot'ın müttefikleriyle ilgili şüphelerini anlatır. Arkadaşına yardım etmek isteyen Annette, Richter'in itirazlarına rağmen tehlikeli bir göreve çıkar.
Doğanın Düzeni
Bölüm 5
/Doğanın Düzeni
Yayın Tarihi: 28 Eylül 2023
Drolta, Olrox'u ikna etmeye çalışır ve Annette eski bir düşmanıyla karşılaşır. Ortaya çıkan gerçekler, Maria ile Richter'in aile geçmişlerine ışık tutar.
Suçlu Adamların Yargılanmak Üzere Topraktan Kalktığı Gün
Bölüm 6
/Suçlu Adamların Yargılanmak Üzere Topraktan Kalktığı Gün
Yayın Tarihi: 28 Eylül 2023
Richter, Belmont'ların geçmişini öğrenirken Annette de kendi atalarının bilgeliğine başvurur. Edouard bir yoldaşa ulaşmaya çalışır.
Tek Yol Kan Dökmek
Bölüm 7
/Tek Yol Kan Dökmek
Yayın Tarihi: 28 Eylül 2023
Zaferlerinden cesaret bulan Vampir Mesih, sahneye çıkar. Richter yeni beceriler kazanır. Olrox, şaşırtıcı bir teklifte bulunur.
Işık Yutan
Bölüm 8
/Işık Yutan
Yayın Tarihi: 28 Eylül 2023
Başrahip akla hayale sığmayacak bir fedakârlık yapmaya zorlanırken, Erzsebet'in planları işlemeye başlayınca Richter ve müttefikleri kendilerini bir savaşın içinde bulurlar.